320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Fantastiline lõpp. Kõige koledam söötis kõige ilusamale ja 1-1!

    Koscielny - what.the.fuck? Ning kohtunik kes Menezi täiesti legaalse värava suluseisuks luges peaks samuti sügevalt järgi mõtlema, kas on ikka õige ameti peal.
    Prantsusmaa ründas teisel poolajal päris hästi, aga lõpetamisega oli palju probleeme. Kuid paistab, et vahetusest tulnud Herr Giroud oskab lõpetada küll. Mul tuli tänu sellele 10 eurisest combost 100. JESS!

    Kommentaar


      Mängu viimased 30. minutit olid tõesti väga head prantslaste poolt. Valitsevaid Maailmameistreid pressiti nii hästi ja kõrgelt, et nende tavapärasest tikatakast ei tulnud sel perioodil väga palju enam välja.

      Negatiivse poole peale võib kanda Koscielny arusaamatu vea, millest hispaanlased pennu said. Esimese poolaja ja kümmekond minutit ka teise poolaja algusest, kui oldi selgetes raskustes isegi enda poolelt välja saamisega. Sakho ebakindluse (mängupraktikat klubi eest viimasel ajal napib)- jäi nurgalöökide ajal pidevalt Ramosega õhuvõitluses hätta ja oli pisut aeglane võrreldes kääbuskasvu hispaanlastega. Deschampsi Meneze eelistamine Valbuenale, kelle mängutulekuga tegelikult prantslaste mängupilt ju muutuski kordades paremaks (Menez oli enamus ajast nähtamatu). Ja muidugi see lugemata jäänud värav. Arusaamatu, kuidas seal suluseisu nähti.

      Positiivsed:
      Lloris, kes Fabregase pennutõrjumisega ja veel mitme maailmaklassi tõrjega hoidis prantslaste lootusi elus. Kaks kõige rohkem teleka ees rõkkama panevat momenti olidki Lloris pennutõrje ja Giroud' viimaste sekundite värav.

      Benzema, kes paari korral oma kiirusega suutis hispaanlaste kaitselt plehku panna ja oli üldse hea ja aktiivne. Realiseerimine jättis pisut soovida, kuid sellega on hetkel kogu koondisel probleeme.

      Giroud loomulikult, kes annab oma pikkuse ja jõulisusega prantslaste mängule (ja tegelikult ka Arsenalile) ühe käigu juurde. Lisaks on tal oma pikkuse kohta väga hea tehnika ja mängulugemine on ka tiptop. Värav oli kena!



      Ribery ja eelpool mainitud Valbuena olid samuti väga tublid. Ribery puhul on minu jaoks jätkuvalt probleem, et ta üritab liiga tihti kõike enda peale võtta. Paaril korral jooksis tema äärest rünnak täiesti kinni, kuna ta palli söötmise asemel otsustas teda enamus ajast kahe mehega markeerinud hispaanlaste kaitsesse kinni joosta. Samas Juanfraniga 1-1 olukordades sai ta väga hästi hakkama.

      Positiivne üllatus oli Sissoko. Pole ta ju äärepoolik, kuid kuna Deschampsil polnud enam pingilt sellel positsioonil mängivaid mängijaid võtta polnud, siis otsustas ta Moussa sinna tuua ja tuleb tunnistada, et tegemist oli õige valikuga. Ok kahte supervõimalust ta ära ei kasutanud (vabandame sellega, et tema töö tavaliselt polegi rünnakute lõpetamine väravaks), kuid erinevalt Menez'st oli ta omal äärel väga aktiivne ja algatas näiteks ka 1:1 värava toonud kiirrünnaku (röövis hispaanlastelt) palli.

      Positiivne muidugi oli ka see mängupilt, mida viimased 30+ minutit näidati ja loomulikult ka väärtuslik viigipunkt võõrsilt, mis oli võidu maitseline. Samas vaimus jätkata, palun!

      Kommentaar


        "I knew that in the first half of the game we would be obliged to defend," he said. "Those who started the game had to work and those who came on could add more to the play. Mathieu (Valbuena) was important to have more attacking animation and to keep the ball." Deschamps

        Deschampsil muidugi vedas, et esimene poolaeg minimaalse kaotusega lõppes, muidu ei saaks praegu tähelepanuväärselt rusikatega vastu rinda taguda.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

        "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

        "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

        Kommentaar


          meenutades em-i mängu, samade riikide vahel, peab tunnistama, et arengut on märgata.

          Kommentaar


            Algselt postitas metssiga Vaata postitust
            meenutades em-i mängu, samade riikide vahel, peab tunnistama, et arengut on märgata.
            need 2 mängu olid ikka väga erineva tähendusega mõlema võistkonna jaoks, puhtalt selle tulemuse või mängupildi pealt arengut märgata on lapsik. istu, 2.
            Algselt postitas rainis007
            Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

            Kommentaar


              nende kahe mängupildi pealt mitte märgata arengut on pimedus ja võhiklus, istu sisse endale 2!

              Kommentaar


                Ma arvan, et juba meeste suhtumises nii platsil kui ka selle kõrval on suurt edasiminekut märgata. Eks sellele aitab kaasa ka jonnupunnide välja praakimine koondisest. Samas tuleb tunnistada, et Deschampsi eelmine hooaeg OM-i peatreenerina on mind tema teemal ettevaatlikuks teinud. Väike kartus on, et aja möödudes võivad tal ka koondises tüüri juures asjad rappa minna. Et siis ülimasse eufooriasse veel ei lange peale Hispaania mängu.

                Kommentaar


                  France midfielder Yann M'Vila has been banned ''from any national team" until July 2014 for partying before a recent U21 playoff vs Norway.

                  Karm laks.
                  "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

                  Kommentaar


                    hakkab yha selgemini vist välja kooruma, miks suvised üleminekujutud vaid juttudeks jäidki....

                    Kommentaar


                      Valbuena

                      Kommentaar


                        Koondise nimekiri sõprusmänguks Saksamaa vastu 6. veebruaril:

                        Väravavahid: Lloris (Tottenham), Mandanda (Marseille), Landreau (Bastia)

                        Kaitsjad: Evra (Manchester Utd), Koscielny, Sagna (mõl Arsenal), Rami (Valencia), Clichy (Manchester City), Debuchy (Newcastle Utd), Sakho (PSG), Varane (Real Madrid)

                        Poolkaitsjad: Ribery (Bayern), Cabaye, Moussa Sissoko (mõl Newcastle Utd), Valbuena (Marseille), Matuidi (PSG), Gonalons (Lyon), Capoue (Toulouse), Alessandrini (Rennes)

                        Ründajad: Gomis (Lyon), Benzema (Real Madrid), Menez (PSG), Giroud (Arsenal)

                        Üks uus nimi on ka nimekirjas. Rennes`i ääreründaja Romain Alessandrini. Jätkuvalt pole ei kippu ega kõppu Gignacist.

                        Kommentaar


                          väga veider lugu tõesti, ei saagi pihta miks ntks gomis etem on kui gignac

                          Kommentaar


                            Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                            väga veider lugu tõesti, ei saagi pihta miks ntks gomis etem on kui gignac
                            Tegu ju Deschamps'iga. Hea, et Edouard Cisse'd koondises pole.

                            Kommentaar


                              ilmselt kyll jah

                              Kommentaar


                                Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                                väga veider lugu tõesti, ei saagi pihta miks ntks gomis etem on kui gignac
                                Gomis on kõvasti parem kui Gignac, hea et teist keegi treener pole

                                Kommentaar

                                Working...
                                X