320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vigastatud Manchester City duot Samit Nasrid ja Gael Clichy'd asendavad koonises Clement Grenier (Lyon) ja Benoit Tremoulinas (Bordeaux).

    Kommentaar


      Koondis valikmängudeks Gruusia ja Valgevene vastu suures plaanis üllatusteta:

      Väravavahid Hugo Lloris (Tottenham Hotspur FC), Steve Mandanda (Olympique de Marseille), Mickaël Landreau (SC Bastia)

      Kaitsjad:
      Eric Abidal (AS Monaco FC), Mathieu Debuchy (Newcastle United FC, ENG) Gaël Clichy (Manchester City FC, ENG), Patrice Evra (Manchester United FC, ENG), Laurent Koscielny (Arsenal FC, ENG), Bacary Sagna (Arsenal FC, ENG), Eliaquim Mangala (FC Porto, POR), Adil Rami (Valencia CF, ESP)

      Poolkaitsjad:
      Geoffrey Kondogbia (Sevilla FC, ESP), Etienne Capoue (Tottenham Hotspur FC, ENG), Franck Ribéry (Bayern Munich, GER), Joshua Guilavogui (AS Saint-Etienne), Samir Nasri (Manchester City FC, ENG), Clément Grenier (Olympique Lyonnais), Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain), Paul Pogba (Juventus, ITA), Moussa Sissoko (Newcastle United FC, ENG)

      )
      Ründajad: Karim Benzema (Real Madrid, ESP), Olivier Giroud (Arsenal FC, ENG), André-Pierre Gignac (Olympique de Marseille), Dimitri Payet (Olympique de Marseille), Mathieu Valbuena (Olympique de Marseille)

      Kommentaar


        mängu ei õnnestunud endal vaadata, aga pärast statistikat vaadates jäi silma, et giroud ja benzema olid korraga platsil, et kas siis mängitigi 4-4-2 või pandi benzema äärde?

        Kommentaar


          Algselt postitas metssiga Vaata postitust
          mängu ei õnnestunud endal vaadata, aga pärast statistikat vaadates jäi silma, et giroud ja benzema olid korraga platsil, et kas siis mängitigi 4-4-2 või pandi benzema äärde?
          4-4-2 jah:

          ______________Lloris
          Sagna______Koscielny_____Abidal__Evra
          Valbuena__Guilavogui__Sissoko__Ribery
          ___________Giroud_____Benzema

          Endal ka ei õnnestunud näha aga ilmselt millestki ilma ka ei jäänud.

          Kommentaar


            Koondis valikmängudeks Austria ja Soome vastu:

            Goalkeepers: Mickaël Landreau (Bastia), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille).

            Defenders: Eric Abidal (Monaco), Gaël Clichy (Manchester City), Mathieu Debuchy (Newcastle), Patrice Evra (Manchester United), Laurent Koscielny (Arsenal), Bacary Sagna (Arsenal), Mamadou Sakho (Liverpool), Raphaël Varane (Real)

            Midfielders: Blaise Matuidi (PSG), Paul Pogba (Juventus), Moussa Sissoko (Newcastle), Clément Grenier (Lyon), Samir Nasri (Manchester City), Yohan Cabaye (Newcastle)

            Forwards: Karim Benzema (Real Madrid), Olivier Giroud (Arsenal), Dimitri Payet (Marseille), Franck Ribéry (Bayern Munich), Mathieu Valbuena (Marseille), Loïc Rémy (Newcastle)

            Tagasi on Newcastle'i duo Loic Remy, Yohan Cabaye, Mamadou Sakho ning vigastusest paranenud Raphael Varane. See kord noriks Moussa Sissoko kaasamise kallal. Tee mis tahad aga hetkel on mehi, kes seda kohta rohkem vääriks. Isegi Arsenalis uut hingamist leidev Mathieu Flamini. Välja jäid võrreldes eelmise korraga Andre-Pierre Gignac, Etienne Capoue (mõlemad vigastatud), Adil Rami (lahkhelid koduklubi peatreeneriga), Geoffrey Kondogbia, Joshua Guilavogui ja Elaquim Mangala. Kolm viimast ilmselt kaotasid oma koha mõnede härrade mängukõlblikuks saamise tõttu.

            Kommentaar


              Algselt postitas Mask Vaata postitust
              Koondis valikmängudeks Austria ja Soome vastu:

              Tee mis tahad aga hetkel on mehi, kes seda kohta rohkem vääriks. Isegi Arsenalis uut hingamist leidev Mathieu Flamini. [/FONT][/COLOR]
              flamini ju on koonduse eest mängimise lõpetanud, aga oli see toona ainult domenech i tõttu enam ei mäleta(ilmselt küll, siis ikka jagus neid loobujaid järjest), või oli ta solvunud fff-i peale üldse? ei mäleta enam, polnud nagu põhjust vahepeal teda meelde tuletada ka, istus kenasti milanis pingil. aga nüüd, kui mees arsenalis müttab isuga ja dirigeerib kaitsemängu päris tuusalt julgeksin väita isegi, et praeguse arsenali suhtelise edukuse taga on ta osa özili osaga küllalt võrdne, siis võiksid härrased kaaluda küll mehe kaasamist, kohati tundub et sellist mentaliteeti nagu flaminil praegu jagub, on koondusel parasjagu vajaka.

              Kommentaar


                Mul küll hästi ei meenu, mis põhjusel ta koondisega lõpparve tegi, ja ausalt öeldes ei mäletanud ka, et ta seda tegi aga ma julgeks pakkuda, et tegemist oli mingi solvumisega, et enam kutset ei saabunud, mis peale ta siis otsustasgi, et nüüd on koondisega kõik. Ma julgen küll pakkuda, et kui Deschamps talle kutse saadaks, siis küll ta ka sellele positiivselt vastaks.

                Kommentaar


                  Traditsiooniline sinine särk, valged püksid, punased sokid on tagasi:

                  Kommentaar


                    Läks hästi: Prantsusmaa, Šveits, Ecuador ja Honduras.

                    Kommentaar


                      Koondis sõprusmänguks Hollandiga:
                      Väravavahid Lloris (Tottenham/ENG), Mandanda (Marseille), Ruffier (Saint-Etienne)

                      Kaitsjad: Debuchy (Newcastle/ENG), Evra (Manchester United/ENG), Koscielny (Arsenal/ENG), Sagna (Arsenal/ENG), Sakho (Liverpool/ENG), Varane (Real/ESP), Mangala (FC Porto/POR), Digne (Paris Saint-Germain)

                      Poolkaitsjad: Matuidi (Paris Saint-Germain), Pogba (Juventus/ITA), Sissoko (Newcastle/ENG), Grenier (Lyon), Cabaye (Paris Saint-Germain), Mavuba (Lille), Kondogbia (Monaco), Valbuena (Marseille)

                      Ründajad: Benzema (Real Madrid/ESP), Giroud (Arsenal/ENG), Payet (Marseille), Ribéry (Bayern Munich/GER), Rémy (Newcastle/ENG), Griezman (Real Sociedad/ESP)

                      Uued näod koondises on noorte koondistes kulda ja karda võitnud Antoine Griezmann, kes Hispaanias sel hooajal korralikult lammutab, ja PSG noor vasak äärekaitsja Lucas Digne. Seoses Mickael Landreau vigastusega on tee tagaso koondisesse leidnud St. Etienne'i esikinnas Stephane Ruffier.

                      Müstika valdkonda kuulub aga see, kuidas (Ibra välja jättes) kaks koduliiga kõige tulisemas vormis ründajat nimekirja ei mahu.

                      Kommentaar


                        Riviere ja Lacazette jep on üllatavalt välja jäetud.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                          Riviere ja Lacazette jep on üllatavalt välja jäetud.
                          Pidasin silmas siiski Gignacit ja Lacazetti. Riviere hea hoog jäi pigem sügisesse.

                          Kommentaar


                            nii kurb kui see ka pole siis payet on küll mu arvates miskipärast suht avanssi saanud

                            Kommentaar


                              Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                              nii kurb kui see ka pole siis payet on küll mu arvates miskipärast suht avanssi saanud
                              Viimases paaris-kolmes mängus on ta isegi täitsa hästi mängind.

                              Kommentaar


                                noh eks see põhjus mis mind nii arvama panebki ongi see, et viimases paaris-kolmes mängus. kole ebastabiilne on ta ikka ja kui päris aus olla siis minu arust ikka lati alt läbi jooksnud oma keskmise esituse tasemega. aga noh teisalt ikka tore kui OM-i mehi koondises on, eriti hea meel, et selles plaanis tundub valbuena kindel koondislane. ja griezmann sai ka teenitud kutse kahtlemata, loodaks väljakul ka näha. keegi kes vähe rohkem kursis itaalia liigaga ntks, oskab öelda miks rami ja mexes ei koondises viimasel ajal sugugi ei ole, ongi nii sitad või mingi muu kamm?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X