320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    no jah sissokot nagu näha pole väga ja sakho kohapealt ei oska esimese hooga midagi arvatagi, sest seisavad seal kaitses suht niisama, liigutada väga pole vaja. jamaika on kolm taset allpool selgelt. võiks ka vabalt 4-0 asemel 6 või 7 olla. küll aga debuchy sai vastase käest tobeda koksu reide ja teist pool aega ei alustanud enam tema vaid sagna, samuti tuli cabaye asemel mavuba. aga jah ikka jamaikast mingit vastast pole, raske öelda midagi selle põhjal,liiga ilus tundub kõik

    Kommentaar


      õhkkond on vägev satkal tundub, seis 6-0 ja hümn kaigub. päris lahe vahelduseks, kui enamasti ju laseb prantsuse publik peale 15 minti väravateta mängu vilet juba.

      Kommentaar


        Kurja kuulutavad uudised:
        Reports from France that Debuchy may have fractured a bone in his leg. Unconfirmed at present.

        Sakho vist oli esimesel poolajal väga riskantse tagasisöödu Llorisile andnud, mille peale kapten väga kurjaks oli saanud. Sellest oletasin, et ta on pisut ebakindel. Sissoko on teisel poolajal aina paremaks läinud.

        Jamaikalasi õpetatskse jah jalgpalli mängu. Väga kahju, et ise ei näe aga eks tuleb tagant järgi vaadata.

        Kommentaar


          8-0 lõpuks. Võimas. Prantslaste suurim võit pärast 1995. aastast, kui Ažerbatsiaani 10-0 võideti.

          Benzema 2x, Matuidi 2x, Cabaye ja Giroud mõlemad üks ning Griezmann vahetusest lisas ka kohe kaks.

          Kommentaar


            noh valbuena oleks võinud ka tabamuse kirja saada, kui poleks pallist väga veidralt mööda löönud, koperdanud ja maoli lennanud. üsna tragikoomiline vaatapilt oli. küll selle olukorra ka griezmann väravaks vormistas siiski. teistel mängijatel oli valbuena etteaste peale nalja nabani muidugi.

            Kommentaar


              Deschamps oli peale mängu öelnud, et Debuchyga siiski midagi hulle ei ole. Ilma kadudeta õnneks sel korral, vist. Paremale äärele kaitses poleks enam kedagi varust võtta.

              Kommentaar


                see parem äärekaitsja koht on tegelikult pikemat aega old selline õhuke prantsusmaal, igas clerc id ja reveillere id lippasid ringi ju üksvahe. ja ega praegugi kiita seis pole, kui võtta kasvõi mitte ainult ootenimekirjas vaid üldisemalt, siis meenub ainult jallet nimi tegelikult.

                Kommentaar


                  Mingi vahe figureeris Rod Fanni ka seal. Aga noortest jättis eelmine suvi U20 MM-il heal mulje Dimitri Foulquier, kes küll möödunud aasta liikus Rennes'ist Hispaaniasse Granada ridadesse, mistõttu ma tema tegemistega eriti enam kursis ei ole aga statistika järgi tundub, et on tubli olnud ja korralikult mänguaega saanud. Kindlasti potentsiaalseid kanditaate on veelgi aga jah, vasakule on kvaliteetseid valikuid millegipärast rohkem hetkel ja ka minevikus olnud.

                  Aga eilne tõstatas paar küsimust.
                  1) Kas MM-ile minnakse peale Benzemaga vasakus ääres ja Giroud tipus?
                  2) Kas keskkaitsepaariks saab olema Varane-Sakho ja
                  3) Kas Debuchy ikkagi on Sagnast valikus paremale äärekaitsesse ees pool?

                  Ilmselt jah vastus kõigile kolmele. Esimesega oleks ka omalt poolt rahul, ja kuigi Griezmann on võimas olnud, siis Benzemal on Benzema ja teda pingile hetkel oleks raske jätta. Griezmann on hea pingilt võtta, kes on näidanud (Paraguay ja eile Jamaika vastu), et suudab vahetusest sekkudes mängu positiivset muutust tuua. Kahe järgmise puhul olen juba piisavalt arvamust avaldsnud ega hakka enam üle kordama.

                  Ehk MM-i prantslaste avamängus Hondurase vastu näeme ilmselt sellist algXI:

                  ______________________Lloris
                  Debuchy____Varane_______Sakho_____Evra
                  ____________________Cabaye
                  ______________Pogba________Matuidi
                  __Valbuena__________________________Benzema
                  ______________________Giroud


                  Mis Ribery aegse koondisega (mitte, et ta aeg nüüd koondises ümber oleks saanud. Lihtsalt hetkel ilma temats), kus Benzema tipus mängis, praegusega erinevat on, on siis see, et rohkem mängitakse kasti tsenderduste peale, mitte enam nii väga maast läbisöötude peale. Seetõttu on ka Giroud oma koha säilitanud ja Benzema äärele liikunud. Oleks üks ühele eelmise perioodiga mindud, siis oleks Benzema tipus ja Griezmann Ribery kohal. Samas nüüd tekib küsimus, et mis siis saab, kui Giroud peaks katki minema? Teist sellist kolakat kaasas pole ja Benzema selline jõuline peapallide eest võitleb #9 pole nagu ka mitte Remy. Ehk äkki oleks võinud ikkagi Gignaci peale halastada. Ääri on kaasas juba nagunii kahe ja poole koosseisu jagu.

                  Vaatasin ka Jamaika eelnevaid tulemusi ning enam vähem sama mängijate valikuga kaotati hiljuti prantslaste grupikaaslase Šveitsi vastu vaid 0:1. Et pole nad nii peksupoisid midagi aga eks neil oli eile ka parajalt must päev (väravavaht sai eriti materdada.

                  Mainimata jäi veel, et koondise debütant Morgan Scneiderlin sai ka oma esimesed minutid kätte ja esimese silma pähe koondise eest mängimise mõttes. Positiivne.

                  Kommentaar


                    ma usun et su küsimustele on vastused pigem nii ja naa, kui jah. et eeldatavalt nõrgeima hondurase vastu on küsimuste vastus jah. teiste vastu mitte nii selgelt ntks just sagna/debuchy ja benzema äärel. eilse põhjal võib ju järelduse teha küll, et põhjust hondurase mänguks muuta midagi esialgu vaja pole. küll aga hiljem ntks šveitsiga, kes ma usun on keskväljal üsna ja hea kontratelgi parasjagu terav ja siis oleks vast sagna asisem kui debuchy ja äärepoolikuna oleks ka etem keegi kes pakub natuke rohkem tuge kaitsefaasis, kui benzema.

                    Kommentaar


                      Ma julgen arvata, et ka Šveitsi vastu ollakse ikkagi domineerivam pool ning seetõttu näeme ka Giroud' tipus. Võibolla järgmises ringis, kui sinna muidugi jõutakse, tugevamate (Hispaaniate, Saksammade, Brasiiliate jne) vastu võib asi muutuda, sest näiteks kontratele mängides on ilmselt Benzema tipus ja Griezmann ääres kasulikumad. Alagrupp ma usun, et võidakse küll nii läbida, nagu eelnevalt mainitud. Pole küll Šveitsi palju mängimas näinud, kuid nad vist mängivad pigem kaitsest lähtuvalt. Aga eks näis. Kaua pole enam oodata jäänud.

                      Kommentaar


                        Pisut huumorit kah!

                        Kommentaar


                          hei Mask, millist koosseisu MMil pooldad? Ma arvan isiklikult, et Prantsusmaa võib väga kaugele jõuda. talenti on

                          Kommentaar


                            Lloris
                            Sagna koscielny Varane Evra
                            Matuidi Pogba Cabaye
                            Valbuena Giroud Benzema

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
                              hei Mask, millist koosseisu MMil pooldad? Ma arvan isiklikult, et Prantsusmaa võib väga kaugele jõuda. talenti on
                              Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                              Lloris
                              Sagna koscielny Varane Evra
                              Matuidi Pogba Cabaye
                              Valbuena Giroud Benzema
                              Just.

                              Debuchy oli täna treeningutele naasnud. Kolmas väravavaht Mickael Landreau oli teda vahepeal treeningutel omavahelises treeningmängus väljakumängijana asendanud. Kusjuures tema meeskond ka võitis 3:1.

                              White team vs Green team 3-1 (Valbuena, 2x Pogba - Remy)

                              Green team: Ruffier - Sagna, Koscielny, Mangala, Digne - Cabaye, Schneiderlin, Valbuena - Cabella, Giroud, Landreau.

                              White team: Lloris - Sissoko, Varane, Sakho, Evra - Mavuba, Pogba, Matuidi - Rémy, Griezmann, Benzema.

                              Kommentaar


                                Treeningutel mängiti pool mängu Griezmann algkoosseisus ja pool Giroud, kuid ilmselt minnakse täna Hondurase vastu ikkagi Benzema tipus ja Griezmann ääres ning sellest tulenevalt Giroud pingil. Pisut veider, et viimasel hetkel ikkagi nii hästi töötanud alg11 vahetama hakatakse. Minu arvates Giroud oma pikkuse ja võimsusega sobiks Hondurase suguste vastaste vastu paremini, kui Benzema. Näis.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X