320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    seni välja pakutud algkoosseisud portaalides on ka pigem giroud ja benzema üheaegse kasutamise lainel.

    Kommentaar


      Ei mingit Giroud. Ehk siis nii nagu viimati ennustatud sai:
      Lloris - Debuchy, Sakho, Varane, Evra - Pogba, Cabaye, Matuidi - Valbuena, Benzema, Griezmann

      Kommentaar


        tõsi ja mu arust veidi ärev koosseis.ise oleks debuchy asemel sagna, sakho asemel koscielny ja griezmanni asemel giroud eelistanud muidugi

        Kommentaar


          Ma pole kunagi väga prantslasi soosinud, kuid see põlvkond mulle meeldib, hoian isuga pöialt.
          Ise oleks ka Koscielnyt eelistanud Sakhole.

          Kommentaar


            Hondurase mängust on raske mingeid järeldusi koondise hetkeseisu kohta teha. Vastane tuli selge eesmärgiga taga null hoida kohati vahendeid valimata ja ründele väga ei mõeldud, kuid kui mehega vähemusse ja kaotusseisu jäädi, siis keskenduti pigem oma frustratsiooni välja elamisega prantslastele haiget tegemisega.

            Tegelikult ju oldi kohati raskustes palli väravasse saamisega (kaks latti siiski) enne kui Palacios Pogba karistusalas maha rammis ja Benzema penaltipunktilt palli võrku toimetas. Palju mängiti tsenderduste peale kastis, kuid Benzema oli raskustes vastase jõuliste kaitsjate vastu. Selles mõttes oleks Giroud loogilisem valik olnud. Peale punast (ja eduseisu) läks muidugi kergemaks. Samas oleks võinud asi vastupidi minna, sest Pogba rumal vastasele tagasi tegemise üritus oleks mõne karmima käega vilemehe poolt punasega võidud karistada. Eks Pogbal on siin varemgi juhe koondise ridades kokku jooksnud aga mees alles noor ja loodetavasti tuleb mõistust vanusega.

            Benzema vast mängu parim oma kahe ja poole väravaga. Kahju, et kolmandas tema nimele ei kantud. Kübaratrikk oleks ilus olnud. Valbuena oli ka oodatult tubli. Enamus tema karistus- ja nurgalöögid olid väga hea kvaliteediga ning üldise oli ta väga aktiivne. Cabaye tooks samuti eraldi välja, kelle võrratust tsenderdusest kohtumise teine sündis. Penaltile eelnenud olukorras oli tema läbisööt see, mis kastis Pogba leidis.

            Aga jah, alagrupi teine mäng Šveitsi vastu kindlast annab rohkem vastuseid kui Hondurasega mäng, sest eilne vastane turniiri eel üheks küsimärgiks peetud kaitseliini sisuliselt kordagi proovile ei pannudki.

            Kommentaar


              Hondurase mehed vist oma eesmärki õnneks ei täitnud, minu teada ükski prantslane (tõsiselt) vigastada ei saanud.

              Kommentaar


                Õnneks jah.
                Get French Football @GFN_France
                Mathieu Valbuena: "I am hurting everywhere."

                Kommentaar


                  eilne mäng jah mingit pilti ei andnud koondise seisust. peab vaid tõdema, et kerge ime on kui kõik tervelt pääsesid, selliseid kaikaid nagu hondurase omad pole ammu näinud, enamik tackleid jäid nii lootusetult hiljaks neil ja tulid mitmed korrad korgid ees ka suht mõtlematult. ei ole muidugi nende asi kedagi hoida, aga kohtunik oleks võinud neid kaarte vabalt ka rohkem jagada. etteheiteid ei ole talle muidugi, hoidis ühtlast joont. kui alguses tundus, et pogba mitte minema saatmine oli kerge kingitus prantsuse satsile, siis hilisema vile ja mängu kontekstis oleks see mõjunud vastupidisena. oleks seal punase and, oleks hiljem pidanud neid mitu teisele poole andma, et stiili hoida. aga hea meel on sellest, et see noore pogba tobe ülekeemine välja arvata, siis hoiti pea kenasti külmana ja töötati eesmärgi nimel edasi, ei hakatud liigselt halama ega muidu jonnima. võitlusvaimu jagus, pall liikus, tundus vähemalt et mehed teadsid kuidas ja miks. loodame et nüüd saadi esimene pinge ja ärevus maha ja edaspidi paar astet tugevamate satside vastu ollakse värava ees kliinilisemad.
                  ka šveitsi esimest mängu näinuna, siis nagu Mask eelnevalt mainis, saab pall ilmselt samuti rohkem prantslaste jalal olema, aga kontrad on vastastel kordades ohtlikumad ja organiseeritumad. saab näha.

                  Kommentaar


                    See, et keegi vigastada ei saanud võib ka meeste hea füüsilise vormi arvele kanda. Hondurase Stoke'ikule stiilile füüsilise poole pealt alla ei jäädud.

                    Olles enamus mänge näinud võib vist tõdeda, et Honduras on üks negatiivsemat jalgpalli vilelevaid satse sel MM-il. Isegi Kreeka ja üsna näotult mänginud Kamerun pakkusid kõvasti paremat vaatepilti. Aga mine tea, äkki prantslased olid lihtsalt nii kuradima head.

                    Kommentaar


                      Päris kadudeta tundub, et siiski Hondurase mängust ei väljutud, sest Cabaye pole koos teistega terve selle nädala treeninud ning on seda eraldi teinud ning võib homsest mängust Šveitsiga eemale jääda. Ise eelistaks sel juhul Schneiderlini või pisut ründavamat Cabellat, kuid kardetavasti näeme siis Sissokot.

                      Kommentaar


                        loodame parimat siiski, krt see oleks ikka valus pauk, eriti arvestades seda sissoko ohtu, pole nagu silma jäänud et see mees mõõdetud sööte kuskilt platsi sügavusest suudaks anda. pigem pusib niisama kuskil ja kaotab palli

                        Kommentaar


                          Paar tundi enne mängu algust spekuleerime veel koosseisuga. Cabaye tegi viimase meeskonna treeningu kaasa ja ilmselt alustab, kuid sellest hoolimata liiguvad kuuldused, et Sissoko samuti alustab. Seda siis Pogba asemel, kelle rumala käitumisega Hondurase mängus Deschamps rahul ei olnud. Giroud pidavat alustama Griezmanni asemel, kelle koha vasakus ääres võta sisse Benzema.

                          Kommentaar


                            Ja spekulatsioonidega pandi taas täppi:
                            Prantssmaa XI vs Šveits: Lloris (cap), Debuchy, Evra, Varane, Sakho, Cabaye, Matuidi, Sissoko, Giroud, Benzema, Valbuena

                            Kahetised tunded valdavad seda koosseisu silmates. Üheltpoolt tore, et turniiri eel hästi töödanud Giroud tipus ja Benzema ääres läheb käiku, kuid jällegi Sissokot ma algkoosseisus näha ei soovi. Pogba pingile maha jahtuma mulle isiklikult üldiselt sobib (kollane ka all). Näis.

                            Kommentaar


                              Sellise mängu pealt oleks väga tahtnud positiivsega alustada aga lõpus kaks sisse imetud väravat ei luba seda teha. Mida kuradit Benzema seal müüris tegi? Ja teise puhul Debuchy, kes kogu kohtumise jooksul kaitses oli kohutav. Pidevalt unustas end rünnakule ega jõudnud tagasi ning lõpus siis tema veast kuntsliku suluseisu tegemisel lõid Šveitslased teise ka veel. Ülejäänud turniir palun Sagnat. Kahju, et see viimane Benzema purakas ära ei loetud. Oleks nende kahe sisse imetud värava taustal positiivne lõpp olnud.

                              Sinna maani viis pluss esitus. See kuidas ründes tegutseti ja söötu lükati oli oivaline vaadata. Sisuliselt iga kord, kui rünnak üles võeti tekkis tunne, et väravavõrk võib sahiseda. Esimesel poolajal omati ka keskväljal täielikku kontrolli ja Šveitsile mingit erilist võimalust ei antud. Teisel poolajal vajuti siis kas tahtlikult või tahtmatult alla ja lasti ka vastasel pisut ehitada.

                              Eraldi mainin ära hetkel Sissoko, kelle pärast väike hirm oli aga sai ilusti hakkama ja tihtipeale klaaris ka Debuchy jamasi. Samas Pogba sisse tulekuga nägime noormehe klassi. Milline apteekri täpsusega mõõdetud sööt Benzemale. Giroud tipus ja Benzema ääres oli väga hea. Ilmselt nii jätkatakse. Benzema oli üldiselt tubli aga kaks prohmakat lähvad ikkagi ka tema nimele (penaltil eksimine ja müüris seistes jala tõstmine). Teistest nagu ikka Valbuena, Cabaye, Matuidi olid vinged. Keskkaitse ja Lloris (kummagi värava puhul Llorist süüdistada ei saa) pidasid ka kenasti nagu ka enamasti Evra.

                              Loodetavasti viimases mängus Deschamps läheb enam vähem põhikoosseisuga peale. Ja teeb tänase lõpu eest pisut kurja häält.

                              Kindlasti midagi/kedagi unustasin mainida aga homme uus päev ja emotsioon pisut jahtunud. Eks saab siis juurde lisada.

                              Edit: Didi emotsioon Benzema värava mitte ära lugemisele:

                              Kommentaar


                                38 ja 42. Õnnitlused härrased!


                                Vigastustest:
                                - Varane'i on vaevamas kõhuviiris.
                                - Sakho tegi jalale viga Šveitsi vastu ning vahetati ka enne mängu lõppu välja. Ilmselt Ecuadori mäng jääb vahele.
                                - Koscielny ja Pogba on samuti treeningutelt puudunud, kuid ei midagi hullu. Koscielny ilmselt asendab Sakhot Ecuadori mängus.
                                - Cabaye jätab Ecuadori mängu kaartide tõttu vahele.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X