320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Tänaseks (vs Ecuador) ennustatakse:
    Lloris - Sagna, Koscielny, Sakho, Digne -Schneiderlin, Pogba, Matuidi - Sissoko, Benzema, Griezmann.

    Ehk siis Evra, Valbuena ja Debuchy saavad puhkust. Cabaye kaartidega eemal ning Varane'i vaevab jätkuvalt kõhuviiris.

    Kommentaar


      Algselt postitas Mask Vaata postitust
      Tänaseks (vs Ecuador) ennustatakse:
      Lloris - Sagna, Koscielny, Sakho, Digne -Schneiderlin, Pogba, Matuidi - Sissoko, Benzema, Griezmann.

      Ehk siis Evra, Valbuena ja Debuchy saavad puhkust. Cabaye kaartidega eemal ning Varane'i vaevab jätkuvalt kõhuviiris.
      Nagu prognoositud. Loodetavasti mängu kergelt ei võeta ja antakse korralik lahing.

      Kommentaar


        Algselt postitas Mask Vaata postitust
        Nagu prognoositud. Loodetavasti mängu kergelt ei võeta ja antakse korralik lahing.
        veider et pogba platsil on tegelikult, riskitakse selgelt järgmise mängu vahele jätmisega. samuti tundub, et endiselt on härra sissoko ikka nii suur lemmik, et ükskõik kus keegi puudu või pingil on, sinna tema pannakse.

        Kommentaar


          Algselt postitas metssiga Vaata postitust
          veider et pogba platsil on tegelikult, riskitakse selgelt järgmise mängu vahele jätmisega. samuti tundub, et endiselt on härra sissoko ikka nii suur lemmik, et ükskõik kus keegi puudu või pingil on, sinna tema pannakse.
          Pogba koha pealt nõus. Sissokot pean seekord kaitsma. Tegi Šveitsi vastu tõesti hea mängu ja teenis sellega vähemalt minu silmis tänaseks koha algkoosseisu. Pogba asemel oleks võinud Mavubale võimaluse anda või siis Sissoko allapoole toonud ja Remy paremale äärele. Loodetavasti Pogba siiski rumalusi ei tee ja suudab kollasest hoiduda.

          Kommentaar


            sissoko oli tubli küll, aga ikka väga teisel positsioonil, veider on nagu et ta valbuena asendusena platsil on mu meelst.

            Kommentaar


              Algselt postitas metssiga Vaata postitust
              sissoko oli tubli küll, aga ikka väga teisel positsioonil, veider on nagu et ta valbuena asendusena platsil on mu meelst.
              Eks teda on solgutatud igal pool keskväljal. Toulouse'is mängis ta kastist kasti poolkaitsjana, kuid koondises varasemalt meenub mulle mäng Hispaania vastu valiksarjas, kui Deschamps ta kaotusseisus olles vahetusest just paremale äärele tõi ja oli tema üks neid, kes mängu muutust tõi ja mängu viigisadamasse aitas päästa.

              Esimene poolaeg oli pisut igavavõitu. Vägisi karjub mäng Valbuena ja Cabaye järgi. Giroud võiks varakult teisel poolajal sisse tuua. Benzema on üsna anonüümne ees olnud.

              Kommentaar


                eile oli tegelikult kerge pettumus, ka meestele endile ilmselt, olid küll mitme varu mehega platsil, aga kuna vastane mängis paraja portsu aega 10 kesi(mu arust pisut kergekäeliselt ikkagi, seal meie küünarnuki kangelased peavad väga rahul olema, et platsile jäid),siis oleks tulnud ka neil mõni võrku ära lüüa. võimalusi tekitadi endale korralikult, alt vedas realiseerimine, tea kas oli asi kehvas keskendumises ja pingelangus jättis oma jälje ikkagi? natuke neid märke nagu oli ikka, et kohati päris kõike mängu ei pandud, ründajad ei sundinud end tagasi töötama ja tihti klaaris seal pmst üksi alla jäänud koscielny neid olukordi vastaste ründajaga võidu lidududes, millega sai, tõsi küll, kenaste hakkama. ent noh mõnes mõttes hea ka ehk et puuri täis ei tagunud ka sel vastasel, mõjub loodetavasti kainestavalt ja sunnib paremini keskenduma järgmiseks mänguks, mis siis on nigeeria. võit on igaljuhul enda teha.

                Kommentaar


                  Mina omalt poolt kiidaks vastast. Väga visalt võitlesid terve mängu ja ka siis kui seis üsna lootusetu oli ning üks mees vähem platsil. Nõustun, et Valenciale antud kaart oli pisut karm.

                  Lisaks märgiks ära, et meeldis Sagna ja Koscielny mäng. Sagna oli kindel kaitses ja aktiivne ka rünnakuk andes paar väga head tsenderdust. Koscielnyst väga keegi mööda ei mänginud ja tihtipeale oli tema see, kes ohtlikke olukord edukalt viimase kaitsjana paikas. Schneiderlin oli ka väga tubli keskväljal. Meeldis ka Giroud väga aktiivne mängu sekkumine nagu sama jutt ka Remy kohta. Pettumust valmistasid Griezmann, kelle nurgalöökide kvaliteet andis soovida, Sissoko, Sakho ja pisut ka Benzema. Tõsi teisel poolajal oli ta küll kordades parem ja aktiivsem, kui esimesel.

                  Üldiselt ma ülemäära ei muretseks. Küll end järgmises ringis Nigeeria vastu kokku võetakse ja ka pisut näljasemalt ning täpsemalt värava ees toimetatakse. Jägmises ringis on tagasi ka koondise kaks kõige kreatiivsemat meest Valbuena ja Cabaye.

                  Ning mainimata ei saa jätta prantslaste fänna. Arvestades, et mängiti Lõuna Ameerika koondisega Lõuna Ameerikas, siis see, kuidas nad esimesel poolajal laula püsti panid oli võimas. Kananaha tõi ihule. Tuletas meelde iirlaste fänne viimasel EM-il Hispaania vastu.

                  Kommentaar


                    Tänane eeldatav koosseis Nigeeria vastu:
                    Lloris - Debuchy, Varane, Koscielny, Evra - Pogba, Cabaye, Matuidi - Valbuena, Benzema, Griezmann.

                    Sakho alustab teda vaevanud vigastuse tõttu mängu pingilt. Muidu koosseis oodatud, kuigi Sagna Debuchy asemel ja Giroud ees ning Benzema vasakul äärel oleks minu isiklik eelistus olnud.

                    Edit: Siiski, Siiski. Giroud alustab ja Griezmann pingil:
                    Lloris - Debuchy, Varane, Koscielny, Evra - Pogba, Cabaye, Matuidi - Valbuena, Giroud, Benzema

                    Kommentaar




                      Giroud ja Koscielny 5 aastat tagasi FC Toursi eest Ligue2-s. Täna koondise algrivis MM-il.
                      Victoria Concordia Crescit

                      Kommentaar


                        eilne mäng oli nagu ta oli, kohati üsna muret tekitav, eriti alguse poole, tundus, et närv oli korralikult sees prantslastel, kui pall saadi taheti esimese puutega koha otsustav sööt etteanda, vaieldi kohtunikuga parasjagu, mu arust teeseldi ja kukuti ka üsna asjatult. alguses oli keskväli kaitsvas osas ka üsna nigel ja nigeeriale jääti ikka väga palju ruumi, hiljem pandi keskelt värk kinni ja siis kolisid nigeeria rünnakud evra äärele ja tuleb tunnistada, et mehel ei olnud parim päev, pehmelt öeldes, mu tähelepanekute järgi müttas ta ikka tihtilugu üsnagi positsioonilt väljas ja võitis väga vähe kahevõitlusi, õigemini ei läinudki nendesse, pea iga nigeeria rünnak lõppes tsenderdusega üsna vabalt positsioonilt. aga teisalt mingi hetk, nagu lükkas prantsusmaa teise käigu sisse ja griezmann õigustas enda sissevahetamist igati, mõned minutid ennem avaväravat juba oli juhtima minek ikka mitmed korrad väga väga lähedal nigeeria eksimusest ja lõpuks ka sellisest need väravad tulidki. kusjuures teine värav lisab küll aint nigeeria koondisele seda halba varju, mis neid niigi saadab- lambi kohast imeti endale audi asemel nurgalöök, mis ise sisse löödi.... tee mis tahad, aga see on veider. aga igatahes prantsusmaa edasi, minu jaoks miinimum programm täidetud, hinne 3 pluss turniiri eest juba käes ja nüüd on iga samm ja värav edaspidi kena boonus!

                        Kommentaar


                          Samas ei saa välistada, et mõlemale poolajale mindigi teadlikult nö energiat säästva mänguplaaniga, et end mitte liialt kiiresti läbi põletada, sest oleme selle turniiri jooksul varem näinud, kuidas liialt tempokalt alustades 60-minutiks täiesti läbi ja krampides on oldud. Ka Nigeeria ise eile mängu lõpus.

                          Mõlema poolaja teises pooles pandi teine käik sisse ja oldi väga head. Eriti teisel poolajal, kui ka mõlemad väravad löödi ja oldi veel mitmele làhedal (kahju Debuchy latist). Esimesel jah, oldi kuidagi närvilised ja tehti palju söödupraaki. Nigeerlased, nagu eelpool mainitud, tundusid mängu lõpus ikka täiesti läbi olevat ja selle pealt nad ka need eksimused sisse lasid, kus kohast prantslased omad ära lõid. Polnud neil erilisi energiavarusi peale kaotusseisu jäämist, et rünnata. Et mingit meelega kaotamist ma siinkohal ei tahaks uskuda.

                          Samas sellise plaaniga näiteks järgmises ringis Saksamaale vastu minna oleks enesetapp, sest ka nigeerlased näitasid, et parema õnne korral oleks võinud lüüa küll. Ma arvan, et Alžeeria näitas, millise mänguplaaniga tuleb sakslaste vastu minna.

                          Eilsest nägime veel, et Giroud ja Benzema korraga ei tööta olukorras, kus ise ei domineerita, sest kumbki neist väga tagasi kaitsesse töötada ei taha ja suuresti seepärast ka Evra äär nii suure leegiga põlesgi. Griezmanni tulekuga asi paranes nii kaitses kui ka rünnakul.

                          Pettumused minu jaoks olid eelkõige Giroud ja Evra, kuid ka Benzena ja näiteks Matuidi, kes keskväljal päris tihti eksis söötudega. Mõni karmim kohtunik oleks võinud ta ka varakult pesema saata.

                          Kiitust jagaks Valbuenale, kellel mõlema värava puhul taaskord väga suur roll oli mängida (esimene tema kvaliteetsest tsenderdusest ja teine söödust), Pogbale (värav+väga aktiivne tegutsemine), vahetusest sekkund Griezmannile ja tegelikult kogu kaitseliinile jättes välja Evra. Teised olid ka tublid.

                          Kommentaar


                            Homne eeldatav algkoosseis (treeningute põhjal) Saksamaa vastu näeb kahte vahetust. Sakho tagasi keskkaitsesse Koscielny asemele ning Griezmann asendab Giroud': Lloris - Debuchy, Varane, Sakho, Evra - Pogba, Cabaye, Matuidi - Valbuena, Benzema, Griezmann.

                            Kommentaar


                              ega midagi imestada pole, need kaks vahetust on siin viimasel ajal üsna harjumus, et ühed sisse ja teised välja. mis tänast mängu puutub, siis seninähtute põhjal võiks nagu üsnagi kinnist ja ettevaatliku pusimist karta. kuigi siin bierhof on võtnud käsile vana hea favoriidi koormaga mauramise triki, siis peaks ise siiski favoriidiks saksamaad, samuti usun neil on võidu kohustus suurem,oma kodumaal oodatakse neilt ikka tiitlit kindlama usuga kui prantsusmaa puhul. ise peaks heaks tulemuseks sedagi, kui seekord vähemalt mängitaks ja suudetaks soliidselt vastu hakata, mitte nagu eelmine em hispaaniaga kohtudes. võit oleks superboonus muidugi!

                              Kommentaar


                                Koosseis selline nagu ennustatud. Sakslased üritavad pisut kavaldada.

                                Allez Les Bleus!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X