320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    pakud ehk mõne nimegi?
    Umtiti? Isimat Mirin? Ma ei tea kuidas meeste fitness küll on, aga potentsiaali on nendes noortes ilmselt rohkem.

    Kommentaar


      Kui, siis juba Aymeric Laporte. Aga üldiselt ma Yanga-Mbiwa materdamisega kaasa ei lähe nagu viimasel ajal kombeks on.

      Kommentaar


        noh umtiti kohapealt ma kahtlustan et kokkuvõttes võib lühike kasv olla, mis pärsib puhta keskkaitsjana mängimist. muidugi eks erandeid ole ikka leidunud alati. aga ma samuti ei saa hästi aru, mis see mbiwa nüüd sellise siunu ära teeninud on. sai alguse vist roma mängude ülekannetest ja kruusist ja varast?

        Kommentaar


          Vigastuste tont jätkab murdmist. Kõrvale jäävad Blaise Matuidi ja Benoit Tremoulinas, keda asendavad Lyoni Maxim Gonalons ja kauaoodatud Monaco vasakkaitsja Layvin Kurzawa. Vigastuste tõttu on päris huvitav punt sel korral kokku saamas.

          Isimat-Mirini juurde tagasi tulles, siis ta vist ei saa ka PSV-s väga platsile. Koondises hetkel kindlasti asja pole.

          Kommentaar


            keskkaitsjatest rääkides veel, siis huvitav on pigem younes kabouli mitte kaasamine mu jaoks, vaatamata spursi kehvale hooajale, on ta seal üks väheseid, kes korralike mänge näitab. vanust nüüd ka liialt pole (arvestades, et praegu käib ju prantslastel ikkagi ettevalmistus koduseks turnauks).

            Kommentaar


              no kurat, algul ei tulnudki meelde see Gonalonsi järjekordne eemale jäämine ja nüüd kui hädas, siis võetakse.

              Kommentaar


                Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                keskkaitsjatest rääkides veel, siis huvitav on pigem younes kabouli mitte kaasamine mu jaoks, vaatamata spursi kehvale hooajale, on ta seal üks väheseid, kes korralike mänge näitab. vanust nüüd ka liialt pole (arvestades, et praegu käib ju prantslastel ikkagi ettevalmistus koduseks turnauks).
                Soovitan sul selle nädala MoTDi vaadatada, Kaboul on reaalselt maailma halveim kaitseliini juhendaja/kapten hetkel. Tema pasast on nii mõnigi Spursile löödud värav alguse saanud.

                Kommentaar


                  olen vaadanud nii mõnegi mängu ja pigem nii ma küll ei ütleks. aga igaühele oma.

                  Kommentaar


                    Ma usun, et Kaboulide, Ramide ja Mexeste aeg koondises on ümber saanud. Pigem vaadatakse nooremate meeste poole.

                    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                    no kurat, algul ei tulnudki meelde see Gonalonsi järjekordne eemale jäämine ja nüüd kui hädas, siis võetakse.
                    Häid keskpoolikuid on hetkel nii palju, et raske on kedagi maha jätta. Pogbat ja Matuidit kindlasti mitte. Schneiderlin on väga head hooaega Inglismaal tegemas. Sama jutt Guilavogui kohta Bundesligas. Cabaye hetkelvormi pealt võiks koju jääda aga Gonalons ei oleks sel juhul tema otsene asendaja, sest Cabaye on ikkagi loov mängija.

                    Deschampsil on kujunenud omad lemmikud. Gonalons nende hulgas seni pole olnud. Aga üldjuhul on nii olnud, et kui keegi võimaluse saab ja hästi esineb, siis on oodata kutset ka järgmistes mängudes. Nagu Gignaciga on hetkel läinud. Või varasemalt Schneiderlini ja Griezmanniga.

                    Marseille' Imbula võib ka ju küsida, et miks teda ei kaasata. Või Nantes'is samuti oivalist hooaega tegev Jordan Veretout. Et jah, keskväljal on konkurents praegu kõige vihasem.


                    Deschamps olla muide öelnud pärast U21 koondise fiaskot Rootsi eakaaslaste vastu, et tolles mängus osalevaid patukotte ta A koondisesse lähiajal ei kutsu. Vigastuste tõttu pidi kiirelt sõnu sööma kutsudes, vaat et peapatukoti Kurzawa.

                    Mõnede uute/taastulijate kutsumist kommenteeris Deschamps nii:
                    On Layvin Kurzawa’s inclusion: “The circumstances (injury to Trémoulinas) have meant that I have had to go back on my initial position on not picking any of the France U21s and I have now taken Kurzawa. I have no regrets about what I said. What isimportant is the interests of the team. I did not call up Kurzawa in order to make the headlines. His arrival was discreet.”

                    On Maxime Gonalons: “Gonalons has been here before. He performs well in front of the defence. It was logical for me to call him up.”

                    On Alexandre Lacazette: “He has never scored so many goals before. Hubert Fournier told me: “All the better if you don’t take him. He will make even bigger waves in that case.”

                    Kommentaar


                      kui vaadata koondise nimekirja, siis leiab sealt oluliselt eakamaid mehi, kui need sinu poolt mainitud. eks treeneril ole omad valikud loomulikult, ega väga vastu ei vaidlegi neile, seni ei saa öelda, et tema tehtud otsused pole end õigustanud. praegune koondise faas, seoses koduse turniiri tulekuga ja prii pääsmega sinna, on ikka väga huvitav. saab näha keda deschamps kaasab, kes siis seal ujuma hakkab ja kes upub või kellest siis lõpuks turniirile sõitev koondis moodustub. minu arust on puudu praegu prantslastel liidritüüpi mängijatest ja paarist maailma absoluudsest tipust.(eks peale zidane lõpetamist on kõigile prantusmaal nii tundunud ja seepärast on ka tema mantlipärijat iga kivi alt ja austrikarbi seest otsitud). selles plaanis oli ribery otsus lõpetada koondise eest natuke kurvastav. aga kaks aastat on pikk aeg ja selle aja jooksul võib nii mõnestki mehest selline vend kerkida. saab näha, nagu öeldud huvitav aeg.

                      Kommentaar


                        Mis ma selle vanusega eelkõige mõtlesin oli see, et kuna minu poolt nimetatud härrad pole pikka aega koondisesse kuulunud (Kaboul ja Mexes Deschampsi aja üldse mitte. Rami puhul ei suuda meenutada), ja turniiri ajaks on nad 30+ ,siis ma kahtlen nende võimalustes. Võibolla vaid juhul, kui peaks vahepeal koju ära tulema ja kodus head mängu näitama. Rami ja Mexes on mõlemad ka üsna keerulise iseloomuga. Nasri näitel Deschamps pigem ei hakka meeskonna sisekliimiga riskima.

                        Aga Ribery suhtes olen ma üsna veendunud, et ta on EM-iks valmis naasma koondisesse. Mitu korda elus sa ikka suurturniiri koduõuel mängida saad? On ta siin ise hiljuti ka sellele juba vihjanud. Iseasi kas Deschamps uhke mehena siis kutsub?

                        Ja nüüd on Chelsea pingipoiss Kurt Zouma koondise kutse saanud, kuna nii Perrini kui ka Mangalat vaevavad samuti kerged vigastused.

                        Kommentaar


                          Koondise tegemistest viimasel kogunemisel ka veel kärmelt, enne, kui liigamängud uuesti peale tulevad.

                          Koondise aasta lõppes siis 1-1 viigiga Albaania vastu ja aasta viimases mängus võidukalt Rootsi vastu.

                          Mängus albaania vastu katsetati 4-4-2 formatsiooni, kus kahekesi ees mängisid Benzema ja koduliigas tulises hoos olev Alexandre Lacazette. Üldiselt oli katsetus negatiivse tulemusega, kuna avapoolaja lõpus jäädi 0-1 kaotusseisu, kui nurgalöögist tuppa tuli. Osati võib tervetest meestest kokku lapitud kaitseliini põhjuseks tuua, kelle kokkumäng on sisuliselt olematu. Samas oldi hädas ka keskväljal ja ründes. Teisel poolaja pöörditi tagasi vana tuttava 4-3-3me peale, tehti paar vatetust ning see tõi ka tulemuse, kui vahetusest sekkinud Antoine Griezmann piinlikust kaotusest päästis.

                          Rootslaste vastu Marseille's, Stade Velodrome'il näidati märksa paremat mängu, kuigi pea pooled algkoosseisus alustanud on tavapärased pingipoisid. Kodupubliku rõõmuks alustasid teiste seas Mandanda, Gignac ja Payet ning jätkuvalt Marseille fännide suur lemmik Mathieu Valbuena. Llorisi puudumiselt kandis esmakordselt kaptenipaela nooruke Raphaël Varane, saades sellega nooreimaks (21a) mängu alustanud Prantsusmaa kapteniks. (Nooreimaks kapteniks sai Varane juba kuukene tagasi, kui Matuidi vahetusse minnes kaptenipael Varanele rändas). Rootslaste vastu Varane Deschampsi usaldust ei petnud, lüües tänutäheks mängu ainukese - võidu toonud värava. Tegemist oli ka noore mehe esimese väravaga meeste koondise eest. Vahetusest sekkunud Benzemal oli veel võimalus eduseisu kasvatada, kuid ei suutnud taaskord penaltit realiseerida (lubas asjaga treeningutel tegeleda). Aga mänguliselt kindel võit, kuigi skooriliselt vaid 1:0.

                          2014. aasta saldoks jäi korralik 10 võitu, 4 viiki ja vaid üks kaotus, mis siis tuli MM-il veerandfinaalis hilisema Maailmameistri Saksamaa vastu. Teiste seas võideti käimasoleva aastanumbri sees valitsevat Euroopa meistrit (seda fakti kiputakse peale MM fiaskot unustatama) Hispaaniat, Hollandit ja Portugali. 2014. aasta võiduprotsent on 67, mis on parim pärast 2006. aastat (71%), mil MM-finaalis mängiti.

                          2014. aastal lõi koondis 34 väravat (endale lasti vaid 7), mis on parim tulemus pärast 2003. aasta, kui löödi rekordiline arv väravaid - 40. Koondise suurimaks väravakütiks sel aastal on oodatult Karim Benzema - seitsme tabamusega, kuid koondisega lõpparve teinud Frank Ribery otsese asendaja, Antoine Griezmanni viis väravat on ülimalt positiivne üllatus. Nelja tabamusega järgnevad Giroud, Pogba ja Matuidi. Kolm sai kirja Remy. Kaks korda aitasid otsesekt väravani vastased ise ning ühe said kirja Valbuena, Gignac, Sissoko, Cabaye ja viimati sahistanud Varane. Nooruke Varane mängis ka enim minuteid 2014. aastal - 1109. Enim väravasööte (8) andis oodatult Mathieu Valbuena.

                          Hea koondise aasta prantslastele ning tulevik tundub taaskord helgem. Et prantslasi kodusel EM-il üheks soosikuks peetakse, ei tundugi enam nii utoopiline. Võrreldes teiste suurtega nagu Saksamaa ja Hispaania, on prantslastel põlvkondade vahetus juba sisuliselt tehtud. Koondise selgroog on paigas ja EM-i ajaks juba mitu aasta koos mänginud, hea peatreeneri juhendamisel, kel selleks ajaks neli aastat turjal. Pluss siis muidugi koduõuel toimuv turniir.

                          2015. aastal kogunetakse alles märtsis, kui ees ootab Taani. Lisaks mängitakse tuleval aastal kindlasti veel Portugali ja Inglismaaga.

                          Kommentaar


                            Deschamps on lepingut pikendanud 2018. aastani suveni. Ehk lõpeb see peale MM-i.

                            Kommentaar


                              MM-i (ja Em-i) võitmiseks neil igal juhul suurepärased võimalused, noori mängijaid on ülegi. 2018 näeks tiim välja tõonäoliselt selline: Väravas: Llorris. Kaitsjad: Yanga M'biwa, Varane, Sakho, Digne. Poolkaitsjad: Sissoko, Pogba, Schneiderlin/Cabella. Ründajad: Lacazette, Benzema, Griezmann. Võimas koosseis.
                              Varus: Ruffier, Remy, Grenier, Mangala, Payet, Schneiderlin/Cabella, Matuidi.

                              Võtsin põhiliselt noored mängijad ning tolleks ajaks üle 30-31 aastaseid mängijaid sisse ei arvestanud.

                              +Perrin, Zouma ja Menez. Valikut on. (kindlasti unustasin kellegi veel ära ka)

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Koopia Vaata postitust
                                MM-i (ja Em-i) võitmiseks neil igal juhul suurepärased võimalused, noori mängijaid on ülegi. 2018 näeks tiim välja tõonäoliselt selline: Väravas: Llorris. Kaitsjad: Yanga M'biwa, Varane, Sakho, Digne. Poolkaitsjad: Sissoko, Pogba, Schneiderlin/Cabella. Ründajad: Lacazette, Benzema, Griezmann. Võimas koosseis.
                                Varus: Ruffier, Remy, Grenier, Mangala, Payet, Schneiderlin/Cabella, Matuidi.
                                Võtsin põhiliselt noored mängijad ning tolleks ajaks üle 30-31 aastaseid mängijaid sisse ei arvestanud.
                                +Perrin, Zouma ja Menez. Valikut on. (kindlasti unustasin kellegi veel ära ka)
                                Yanga irwww, temast on nüüd küll paremaid mehi ja vähe ei unustanud kedagi ära, talente on palju ainuüksi kaitses ja mujal ka

                                Kommentaar

                                Working...
                                X