320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Nägite mida Vertonghen kolme prantsusmaa kaitsjaga tegi? Päris hull vend

    Kommentaar


      Belgia naudib...Hazardi panenka tsenderdus oli suurepärane, nagu ka Naingollani kauglöök. Samas 2 penaltit 2 minuti jooksul ning mõlemad täiesti põhjuseta antud - naeruväärne.

      Kommentaar


        Algselt postitas RealFan Vaata postitust
        Mis värk selle Touloni turniiriga on? Ehk et miks see samal ajal MMiga on?
        Eraldiseisev igaaastane juba traditsiooniks saanud turniir. Ei kuulu ei FIFA ega UEFA alla. Tihtipeale, kui kutsutud koondised/Prantsusmaa koondis ongi EM-il/MM-il, siis on pandud välja B-koondised. Nii oli minu mälu järgi näiteks 2013. aasta suvel, kui Prantsusmaa U20 MM-i võitis.

        Edit: A-koondise mängu küll ei näe aga nagu varem olen ka maininud, siis Deschampsil oleks aeg oma MM-i ajas elamisest üle saada. Kui su keskvälja moodustavad Sissoko ja alavormis Cabaye, siis sealt ei annagi midagi tulla. Seal on klubi eest keva hooaja teinud mehi veelgi platsile täna ära eksinud.

        Kommentaar


          Suluseis?



          2:0

          Kommentaar


            Huhuu, lõpp läks kuumaks, vahetused (Fekir, Ntep, Payet) tõid mängu elu, ent 1 värav jäi siiski puudu. 3:4 siis, häbisse õnneks ei jäänud. Ntep ja Fekir olid geniaalsed vahetused.

            Kommentaar


              Algselt postitas Mask
              Edit: A-koondise mängu küll ei näe aga nagu olen ka varem maininud, siis Deschampsil oleks aeg oma MM-i ajas elamisest üle saada. Kui su keskvälja moodustavad Sissoko ja alavormis Cabaye, siis sealt ei annagi midagi tulla. Ja seal on klubi eest kehva hooaja teinud mehi veelgi platsile täna ära eksinud.
              Klubide eest heas hoos olevad Payet, Fekir, Lacazette ja Ntep toodi sisse ja live texti järgi vist hakkas ka kohe juhtuma?

              Kommentaar






                Fekiri iludus:



                Kommentaar


                  Algselt postitas Mask Vaata postitust
                  Klubide eest heas hoos olevad Payet, Fekir ja Ntep toodi sisse ja live texti järgi vist hakkas ka kohe juhtuma?
                  Silma paistsid eelkõige Fekir ja Ntep. Payet mängis ka täitsa korralikult.

                  Kommentaar


                    Koondisemängud lõppesid masendava kaotusega Albaaniale 0:1. Madalseis. Bonnes vacances.

                    Kommentaar


                      Kuigi Euroni on veel aasta otsa aega, siis tuleks koondisel hakata juba tasapisi vormi koguma ja kokkuvõtteid tegema. Kaotused Belgiale ja Albaaniale on näidanud, et meeskonna keemia ei ole paigas. Seega, tuleks leida see kindel põhituumik, kes stabiilselt korralikku mängupilti suudaks näidata. Materjali on küll ja veel, ent Deschamps pahatihti mängitab mehi, kes ei ole antud hetkel enda parimas vormis, nt Cabaye. Kvaliteedi järgi otsustades ei tohiks les bleu´d praegusel hetkel kohe kindlasti mitte Belgia vastu 0 : 3 ja 1 : 4 kaotusseisus olla, olgugi et lõpus kaks väravat tagasi löödi. Albaania mängust ei hakka rääkimagi, 0 : 1 kaotus maailma tugevuselt 51. jalkariigile on masendav. Deschampsi põhiliseks probleemiks ongi vast hetkel vale meeste valik, see mis paberi peale on kirjutatud, see jalkamängijate kohta ei loe. Hea näide on Belgia mäng. Algkoosseis väljakul kokkumängu ei leidnudki. Seejärel paar vahetust ning mängupilt hoopis teine. Eks loeb ka meeste hetkevorm ja klubi ning liiga tase. Valbuena on näiteks Venemaalt tõenäoliselt lahkumas, kuna tema koduklubi, Moskva Dinamo ei saa osaleda Euroopa liigas. Lloris on tegemas (lõpuks) karjääris suuremat sammu ning liitumas Unitediga, kes otsib asendust David De Geale. Kondogbia Interisse, kes turul aktiivselt tegutsemas, ka Imbula võib klubi vahetada. Klubivahetajaid on veelgi. Aasta pärast saame teada, kas klubivahetajate otsus oli õge või vale. Gignac näiteks, on juba tõenäoliselt oma lootused maha mänginud.
                      Ühesõnaga, meeskonnal on selle aastaga võimalik korralikult areneda, praeguse seisuga EMil mängida oleks košmaar. Materjali aga on, seis ei ole lootusetu.
                      Last edited by Rohtaed; 24.06.15, 12:33. Põhjus: Täiendus

                      Kommentaar


                        kirjutaks lisaks,et materjali on tõesti. samas kahjuks puudub igasugune sära, kirg ja ühtsus tiimis ja on puudunud juba tükimat aega. oli blanciga, on ka didiga. ei tea millest see tuleb. ehk leitakse em-iks üles.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                          kirjutaks lisaks,et materjali on tõesti. samas kahjuks puudub igasugune sära, kirg ja ühtsus tiimis ja on puudunud juba tükimat aega. oli blanciga, on ka didiga. ei tea millest see tuleb. ehk leitakse em-iks üles.
                          Tegelt tundub üldsegi, et meeskond vajab sobivamat treenerit. Hetkel on materjali ikka väga korralikult, noori ja vanu, kuid miski jääb nagu puudu. Enne EM samas kahtlen, et hakatakse riskima. Aga noh, peaasi et kodusel EM-il hästi esinetakse.
                          "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                          Kommentaar


                            Minu arvates oli sära, ühtsust, kirge jne MM-ile eelnenud perioodil, MM-il, kui ka tegelikult terve eelmise aasta küll ja veel. Ainukene kaotus tuligi eelmise aastanumbri sees ju MM-i veerandfinaalis Saksamaa vastu. Võibolla ollakse kollektiivselt aasta enne kodust EM-i väikestmoodi motivatsioonipuuduses just neis sõprusmängudes, mis ses mõttes midagi ei otsusta, et punkte seal ju ei jagata. Üldiselt ma ei muretse ja Deschampsis ka ei kahtle. Oleks aastanumber 2016 ja tulemused samad, siis oleks põhjust aga praegu ongi otsimise ja katsetamise aeg, mida Didier kahes viimases mängus on ka teinud. Küll leitakse EM-iks need eelnimetatud komponendid ja õiged mehed, kellega peale minna.

                            Kommentaar


                              erinevad nägemused, erinevad arvamused. samas loodan minagi, et emiks leitakse end üles ja tuleb kõva kodune turniir. surve ( mis nii ehk naa prantsuse meediat arvesse võttes, on kogu aeg tugev ja materdada mõistetakse), saab olema igaljuhul meeletu. loodame, et eelkõige nooremapoolsed mehed vastu peavad selle koorma all,

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Mask Vaata postitust
                                Korralik tujurikkuja oli aga Ligue 1-i staare pungil olev U21 koondis, kes oskas Euro 2015 kvalifikatsiooniringis Rootsi eakaaslaste vastu esimeses mängus saavutatud 2:0 eduseisu korduskohtumises maha mängida ja lõppskooriga 3:4 kaotada, mis tähendab, et tuleval aastal toimuvale EM-ile ei pääseta ning lisaks ei ole prantslastel asja ka 2016. aasta Olümpiale.

                                Mängus juhtus ka üks inetu intsident, mis üsna pea selle peategelasele kätte maksis. Nimelt tegi 87. minutil Kurzawa seisuks 1:3 prantslaste poolt vaadatuna, mis oleks Gallia noored kuked tänu võõrsilväravale edasi viia. Kurzawa otsustas väravat üsna ülbel moel tähistad. Kuid loetud minutid hiljem rootslased skoorisid vastu ja naersid viimasena:


                                Loodetavasti noorsand Kurzawa sai õppetunni kogu eluks, et vastast tuleb austada.
                                Pisut vähem piinlik nüüd aga ikkagi.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X