320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Täna 17 aastat tagasi!

    Kommentaar


      U19 tähistas tänast ajaloolist päeva võiduga U19 EM-i viimases alagrupimängus Kreeka eakaaslaste üle skooriga 2:0. Väravad keskkaitsjalt Diakhaby-lt ja Moussa Dembelelt. Hea mängu tegid veel ka Kiliç ja Maupay. Mängiti pooleldi teise koosseisuga ja oma võimaluse sai teiste seas ka Marcus Thuram, kes millegi väga erilisega siiski silma ei paistnud.

      Oma alagrupp läbiti siis täiseduga ja homme oodatakse vastast teisest alagrupist, kus kõigil Venemaal, Hollandis, Hispaanial ja Saksamaal on kolm punkti kirjas. Et sealt võib kes iganes poolfinaali vastu tulla. Korraldajamaa Kreeka tuli ka tänasest kaotusest hoolimata ikkagi A-alagrupist koos prantslastega läbi.

      Kommentaar


        Algselt postitas Mask Vaata postitust
        U19 tähistas tänast ajaloolist päeva võiduga U19 EM-i viimases alagrupimängus Kreeka eakaaslaste üle skooriga 2:0. Väravad keskkaitsjalt Diakhaby-lt ja Moussa Dembelelt. Hea mängu tegid veel ka Kiliç ja Maupay. Mängiti pooleldi teise koosseisuga ja oma võimaluse sai ka Marcus Thuram, kes millegi väga erilisega siiski silma ei paistnud.

        Oma alagrupp läbiti siis täiseduga ja homme oodatakse vastast teisest alagrupist, kus kõigil Venemaal, Hollandis, Hispaanial ja Saksamaal on kolm punkti kirjas. Et sealt võib kes iganes poolfinaali vastu tulla. Korraldajamaa Kreeka tuli tänasest kaotusest hoolimata ikkagi A-alagrupist koos prantslastega läbi.
        Kuna poolfinaalid toimuvad?

        Kommentaar


          Algselt postitas Koopia Vaata postitust
          Kuna poolfinaalid toimuvad?
          Tuleval neljapäeval. Finaal Pühapäeval.

          Mängust ununes veel mainida, et eelmises kohtumises Ukraina eakaaslaste vastu vigastuse tõttu välja vahetatud Kingsley Coman sekkus tänases kohtumises Kreeka vastu teise poolaja keskel. Ehk tema vigastus midagi tõsist ei olnud. Äärekaitsja Lucas Hernandez, kes samuti ukrainlaste vastu vigastuse tõttu välja vahetati, täna ei mänginud ja tema seisu kohta ei õnnestunud ka mingit infot leida. Ehk on ikka poolfinaaliks tagasi.

          Kommentaar


            Kingsley Coman, kes praegu u19 euroopameistrivõistlustel seikleb, on liitumas Gazetto della sporti andmetel 15 miljoni eest Bayerniga.

            Kommentaar


              Algselt postitas Koopia Vaata postitust
              Kingsley Coman, kes praegu u19 euroopameistrivõistlustel seikleb, on liitumas Gazetto della sporti andmetel 15 miljoni eest Bayerniga.
              Pane siis nende teemasse.

              Kommentaar


                Pisut teise teema jutt jah aga vastame siis siin, et see Bayerni pakkumine on juba tagasi lükatud. Kui ka Coman sel suvel liigub, siis vast ainult laenule.

                Aga U19 sai siis täna teada oma poolfinaali vastase kolmapäevaseks kohtumiseks, kelleks on Hispaania. Esmalt kõlab isegi päris hirmuäratavalt aga hispaanlased ei näidanud ka alagrupis just kõige kindlamat mängu. Venkudele, kes selle grupi sootuks võitis, jäädi alla 1-3 ja Hollandi vastu saadi viik kätte, kuid jäädi teisel poolajal korraliku surve alla. Kusjuures kõik neli meeskonda teenisid B-alagrupis 4 punkti aga sakslased ja hollandlased jäid kehvema väravavahe tõttu välja.

                Kommentaar


                  U19 teekond saigi EM-i poolfinaalis Hispaania vastu otsa. Hispaanlaste vastu jätkus samasugune tujutu ja säratu mäng nagu kogu turniiri on näidatud. Mängu algul vajuti üldse tugevalt kaitsesse ja lasti Hispaanial surude. Poolaja keskel võeti julgus kokku ja hakati ka ise ründama. Olukordi oli aga ära ei löödud ja mängu lõpus lõi Hispaania kaks. Keskväljal jäi sädemest puudu ja ründajad ka väga ei veenud. Guirassy näiteks suutis eilses mängus värava eest üle põrutada.

                  Kommentaar


                    2018. aasta MM-i kvalifikatsiooniturniiril pallib koondis A-alagrupis koos Hollandi, Rootsi, Valgevene, Bulgaaria ja Luksemburgiga. Ehk üsna valus alagrupp.

                    Kommentaar


                      Mängude kuupäevad kah:

                      6 septembre 2016: Biélorussie (Valgevene)-France

                      7 octobre 2016: France-Bulgarie

                      10 octobre 2016: Pays-Bas (Holland)-France

                      13 novembre 2016: France-Suède (Rootsi)

                      25 mars 2017: Luxembourg-France

                      9 juin 2017: Suède-France

                      31 août 2017: France-Pays-Bas

                      3 septembre 2017: France-Luxembourg

                      7 octobre 2017: Bulgarie-France

                      10 octobre 2017: France-Biélorussie

                      Kommentaar


                        Kommentaar


                          Seekordne koondis võib isegi huvitab tulla. Mõtlemisainet Deschampsil igatahes peaks olema küll ja veel. Näiteks alavormis Lacazette ilmselt jääb ka kõrvale ja Ntep on katki. Kas võtta Mehhikos paugutav Gignac (nelja mänguga neli väravat) või Chelseas pinki nühkiv Remy?
                          Vasakule äärekaitsesse on kandidaate rohkem, kui koondisesse mahub. Evra ilmselt on kindel. Aga sealt edasi - Tremoulinas? Kurzawa või hoopiski Villa eest hooaega hästi alustanud Amavi?
                          Paremal on Sagna ilmselt kindel aga sealt jällegi edasi, kas Arsenalis varumeheks langenud Debuchy või Lyonis alles treeningutele naasnud Jallet? (Pigem vist ikkagi esimene, sest Jallet' vorm on küsimärk). Keskkaitses on sisuliselt vaid Varane ja Mangala koht kindel. Sakho sügab Liverpoolis pinki. Kui tõsine Koscielny vigastus on? Äkki avaneb lõpuks Umtitile võimalus või tuleb taas olukorda paikama St. Etienne`i kaitse tugitala Perrin? Või Zouma?
                          Poolikus/äärtel tunduvad asjad kõige selgemad olevat. Mehed nagu Valbuena, Pogba, Matuidi, Sissoko, Payet, Cabaye, Griezmann, Fekir, Schneiderlin tunduvad kindlad koondislased olevat. Vaid ühele kaitsva pooliku kohal on vast küsimärk, et kas Kondogbia, Gonalons või Guilavogui? (pigem esimene)

                          Aga üldiselt teades Deschampsi, siis tulevad võimalikest igavamad valikud.

                          Kommentaar


                            Gomis ka hästi alustanud, ei saa maha matta seda võimalust.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                              Gomis ka hästi alustanud, ei saa maha matta seda võimalust.
                              Just. Huvitav, kas Coquelin ka Deschampsile silma on jäänud? Eelmise hooaja teise poole mängis väga hästi ja ka käimasolevat on korralikult alustanud. Igaljuhul täna saame teada, kes sees ja kes väljas.

                              Kommentaar


                                Gomist pole. On aga Anthony Martial, mis on positiivne, sest Descahmps üldiselt noori ei eelista. Pole aga Kurzawat, Amavit ega Deschampsi lemmikut Sakhot. Benzema ja Koscielny on listis, kuigi nende tervislik seisund on küsimärk (?). Üldiselt jah. Igav nagu arvata oli.

                                Koondis mängudeks Portugali ja Serbia vastu (4. ja 7. sept):

                                Väravavahid: Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille), Stephane Ruffier (St Etienne)

                                Kaitsjad: Patrice Evra (Juventus), Benoit Tremoulinas (Sevilla), Kurt Zouma (Chelsea), Laurent Koscielny (Arsenal), Raphael Varane (Real Madrid), Eliaquim Mangala (Manchester City), Mathieu Debuchy (Arsenal), Bacary Sagna (Manchester City)

                                Poolkaitsjad: Yohan Cabaye (Crystal Palace), Geoffrey Kondogbia (Inter Milan), Blaise Matuidi (PSG), Paul Pogba (Juventus), Morgan Schneiderlin (Manchester United), Moussa Sissoko (Newcastle)

                                Ründajad: Karim Benzema (Real Madrid), Nabil Fékir (Lyon), Oliver Giroud (Arsenal), Anthony Martial (Monaco), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Mathieu Valbuena (Lyon)

                                Kommentaar

                                Working...
                                X