320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ma ei tea, miks tema juhendamisel meeskond ei näita oma potensiaali ja tegelt pole ka selle 5 aasta jooksul näidanud, kui mees on pukis olnud. 2006 MM-i edu võib vabalt Zidani nimele kirjutada, kes pani mängu keskväljal brilliantselt käima. Hetkel sellist mängu kahjuks ei ole ja mängitakse kuidagi elutult.

    Hetkel olen tema valikutega ka ise rahul aga võibolla peaks ta taktikat muutma. Igaljuhul on mul koondise fännine sellest jamast kõrini ja tahaks juba kedagi uut näha, sest muidu võib üldse MM-ilt eemale jääda.

    Hoian kõvasti pöialt ,et kolmapäeval saadaks Serbialt kaela. Kaotuse puhul oleks ikka teine koht, ja kui Austria saab 3 punkti Rumeenia vastu, mis on kahtlane, siis vahe oleks 1 punkt Austriaga. Kuu oleks aega uus peatreener leida, kuniks mängitakse Fääri Saartega 10. oktoobril kodus Guingampis. Neli päeva hiljem on mäng Austriaga.

    Kommentaar


      Looda sa ,et Doemenchist lahti saab.

      CNN-is öeldi hetke olukorra peale tabavalt. Prantsusmaa, kellel on vaat ,et maailma parimad ründava suunitlusega mängijad (Henry, Ribery, Gourcuff, Benzema, Gignac, Malouda, Anelka jne) on seitsmes valikmängus löönud kokku 9 väravat samas, kui Inglismaa kellel on siin ründajatega probleeme olnud (peavad tihti lausa vanameistri Emile Heskey teeneid kasutama ja pikk Peeter on ka taas koondisesse saanud) on löönud seitsmes mängus kokku tervelt 26 väravat, siis peab ikka midagi midagi valesti olema.

      Kommentaar


        http://www.goal.com/en/news/1863/wor...-coach-raymond nyyd on asjad jõudnud nii kaugele, et meeskonna kapten võtab sõna juba ajakirjanduses. reeglina on domenechi poolt järgenud sellistele avaldustele hoopis omapoolsed süüdistused mängija või mängitaje aadressil, ja on lõppenud sellega, et koondisse kritiseerijal enam asja pole. saame näha kas sama taktika jätkub ka Henryga. usun et siiski mitte kuna see saaks tähatargale endale hukatuslikuks.
        PS. Henry on tabanud täpselt märki, just igav ja segaduses paistab prantsuse koondise mäng olevat ka kõrvalvaatajale. Jätkuvalt tundub mõistetamatu mille kuradi pärast F.F.F Tähetargale pidevat toetust ja vaat et igavest truudust vannub? kaua võib, raisk!

        Kommentaar


          Just lugesin seda artiklit ja tahtsin Reutersi linki panna. Selline sõnavõtt teeb tuju heaks. Tofoa sai ka nüüd ehk vastuse küsimusele, millele mina vastata ei osanud.

          Kommentaar


            täana juba teised jutud.....http://www.goal.com/en/news/1863/wor...menech-bashing

            Kommentaar


              Olen 100 % kindel ,et Henry midagi ikkagi ütles. Kus suitsu seal tuld. Kui ikka sisekliima ka juba mädaneb siis ei saa midagi head sellest tulla.

              Kommentaar


                Tunnetan, et liivakell on ümber pööratud

                Kommentaar


                  eks see sisekliima on seal terve tähetarga aja old nagu ta on, ette ju tulnud omavahelisi kähmlusi ja tõuklemisi, solvumisi ja lahkumisi ja teab mida kõike veel.... aga loodame tõesti et miski on muutumas.

                  Kommentaar


                    Robert Pires on ka hetke olukorra kohta sõna võtnud. Football365.fr-ile antud intervjuus ütles Pires, et Domenech on "ebakompetentne" kelle juhendamisel ei õpi mitte midagi. Google translateiga saab seda intervjuud siit lugeda.

                    Kommentaar


                      noh neil omavahel vanad kanad ju kitkuda, aga tänane avaldus, mida ka soccerneti lehelt lugeda saab on ikka absurdi tipp yhe peatreeneri suust!

                      Kommentaar


                        Loodam ,et täna eurosport ei luiska kooseisu kohta, kuna nüüd pärineb see Prantsuse keelse eurospordi lehelt:

                        __________Lloris___________
                        Sagna__Gallas__Abidal___Evra
                        _____Toulalan__L.Diarra_____
                        __Anelka__Gourcuff__Henry__
                        __________Gignac__________


                        Muidu kõik sama aga paistab ,et Doemench ei andestanud Escudele omaväravat ja istutas ta pingile.

                        Kommentaar




                          Domenech, Lloris ja Prantsuse koondis.
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                          Kommentaar


                            Hahaha Llorisele punane ja Serbiale pennu, mille nad ka sisse lõid!

                            Kommentaar


                              näed sa, barca mehed teevad ka ilma

                              Kommentaar


                                Kahju ,et Henry esimesel poolajal siiski viigivärava suutis lüüa. Lõpuks siis igav 1-1.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X