320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olympique Lyonnais

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Meeste seljas ei näe just parem välja:


    Vahepeal on ka Lyon sõprusmänge mänginud. Eile saadi Lissaboni Sportingult 0:2 tappa. Nädalake tagasi löödi šveitslaste Servette`i 3:1. Päris mitmed mehed olid ka nendes mängudes puudu. MM-il käinud mehed Lloris, Bastos, Reveillere, Makoun, Mensah ja Toulalan on puhkusel. Lisandro Lopez on vigastatud ja tema mängimine hooaja esimeses liigamängus on hetkel kahtluse all. Noored Faure, Kolodziejczak, Grenier, Tafer, Lacazette ja Reale on hetkel mängimas U19 EM-il.

    Kommentaar


      aaahhhhhh, rõveee

      Kommentaar


        See on tõesti kole.

        Kommentaar


          arvasin, et mingi nali, aga tundub, et mitte
          Слава Україні! Героям слава!

          Kommentaar


            Ei no hyper äge vorm.
            Meistriliiga madalamatesse liigadesse sobiks hästi.

            Kommentaar


              Keskkaitsja Cris on pikendanud lepingut klubiga 2013. aastani, mis peaksib lõpetama spekulatsioonid teemal Cris Panathinaikosesse. Kui nüüd saaks veel mehele keskkaitsesse korraliku paarilise, siis võiks taas ka tiitleid püüda. Samas talvel klubiga liitunud nooruke Dejan Lovren võib selleks lahenduseks olla uuel hooajal.

              Kommentaar


                Jean-Alain Boumsong ka nüüd siis läinud Kreeka maale külla Govoule ja Djibrilile. Panathinaikos maksis mehe eest hädised 500,000 eurot.

                Vahepeal on avaldatud ka kolmas/Euroopa vorm, mis ei näe ka just parem välja:

                Samas 5+ loovuse eest.

                Kommentaar


                  Käimas on üpris tõsine kuulujutt, et Whoopi Fenerbahcesse ja Gignac Lyoni.

                  Kommentaar


                    Sarnaselt Marseillele ja Bordeaux`le on ka Lyoni hooaja algus ebaõnnestunud, kuna kahest esimesest mängust on vaid üks punkt kirjas. Hooaja algul on Lyoni meeskonda vaevamas mitmed vigastused (nagu ka eelnevalt nimetatud kahel meeskonnal). Eileses kaotatud liigamängus Caeni vastu said vigastada keskkaitsja Cris ja äärel mängiv Michel Bastos. Cris, kellel tuvastati reielihase rebend, võib mängust väljas olla vähemalt kuu aega ja Bastos võib vahele jätta nädalavahetusel toimuva liigamängu Bresti vastu. Hetkel on vigastusega väljas ka meeskonna esiründaja Lisandro Lopez ja poolkaitsja Ederson, kes vigastas end debüütmängus Brasiilia koondise eest. Lisaks neile teenis mängus Caeni vastu punase kaardi äärekaitsja Anthony Reveillere, kes peab nüüd kolm mängu vahele jätma.

                    Kommentaar


                      Seoses Gourcuffi liitumisega, mis hetkel seisab vaid meditisiinilise ülevaatuse läbimise taga, huvitavat lugemist:

                      SPIRO BLOG: Gourcuff will make Lyon roar
                      By clinching the €22m signing of Yoann Gourcuff from rivals Bordeaux, the seven-time champions have sent a resounding message to the rest of Ligue 1: Lyon are back and ready to dominate once more! Ligue1.com commentator Matthew Spiro explains why the biggest transfer of the summer in France will also prove the shrewdest.

                      Lyoni laatsaretis olevate meeste nimekiri sai aga nädalavahetusel ühe liikme juurde, kui mängus Stade Brestiga vigastas vasaku jala põlvekõõluseid äärekaitsja Aly Cissokho. Cissokho peab arvatavasti jätma vahele järgmised kolm liigamängu ja ka Meistrite Liiga esimese alagrupimängu.

                      Head uudised on aga Michel Bastose, Crisi ja Lisandro Lopeze kohta, kes kõik on tasapisi oma vigastustest paranemas. Lisandro olevat ka ühes treeningmängus poolaja kaasa teinud.

                      Edit: Noor ja andekas ründaja Yannis Tafer on hooajaks Toulouse`i laenule saadetud.

                      Kommentaar


                        Sai #29 endale, kuna #8 kuulub Pjanicile:

                        Kommentaar


                          Sexy beast! Yoanni tuli kaema 15 000 silmapaari - pole paha. Esimene mäng uues särgis on ülehomme Lorienti vastu. Kerge ei saa just olema, sest ilmselt Bastos, Cris, Lisandro, Cissokho on audis nagu ka muidugi pikaajaline patsient Ederson.

                          Kommentaar


                            Miks lyon mingi maakate vastu taga on ?

                            Kommentaar


                              Gourcuffi debüüt ja Lisandro comeback lõppesid 0:2 kaotusega Lorient` vastu. Lisaks sai Cesar Delgado esimesel poolajal vigastada. Hetkel pole just head ajad Pueli juhitaval pundil.

                              Kommentaar


                                Lorient dikteeris esimest poolaega nii, nagu ise soovis, ega andnud Lyonile ühtegi korralikku võimalust. Justkui Puel kaotaks meeleldi neid mängu või siis on lihtsalt lammas. Vähemalt sellele see vihjab, kui kord paigutab keskväljale Gonalonsi kõrvale juba nii kulunud variandid, Källströmi ja Makouni. Gourcuff muidugi istus pingil L-Loga juttu ajamas.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X