320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mängu vaatama

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Selge. Siis tuleb vist viagogo teemasse võtta. Keegi on siit foorumist reaalselt üle ka saanud viagogo.de-st pileteid ostes? Või need on mingid väga üksikud juhused mingi Justin Bieberi konsaga, et piletist ilma jäädud?
    https://www.facebook.com/pages/Viano...968771?fref=ts VIANOGO!
    sigpic

    Kommentaar


      Kuidas nende seisukohtadega on? Kui ostad nt erinevasse sektorisse. On võimalik kõrvuti ka minna erinevasse sektorisse? Kolme piletit isegi viagogost raske ühte otsatribüüni sektorisse saada.

      Kommentaar


        BVB pileti infost vastati lõpuks ja öeldi, et sellele mängule vabamüüki ei toimugi. Lõpuks saime siiski piletid vahendajatelt ära ostetud ja päris kopsaka hinnaga. Ühesõnaga sellega siis korras. Teinekord olen targem ja sellistele derbydele pileteid vaatama ei hakka.

        Kommentaar


          Terekest! Satun aprilli alguses Bremenisse ja mõtlesin, et külastaks Werderi ja Mainzi vahelist mängu. Kas sinna võiks pileti kohapealt leida või tuleb pilet tingimata varem netist hankida?

          Kommentaar


            Algselt postitas enzo5 Vaata postitust
            Terekest! Satun aprilli alguses Bremenisse ja mõtlesin, et külastaks Werderi ja Mainzi vahelist mängu. Kas sinna võiks pileti kohapealt leida või tuleb pilet tingimata varem netist hankida?
            Peaks olema suht reaalne sellise vastase vastu. Samas kui vähegi võimalik, siis osta ikka ette. Saad paremad kohad parema raha eest ilmselt. Kui aga plaane ette ei tea, siis ilmselt saaks ka kohapealt. Selle variandi puhul ei oska öelda, mis hind võiks olla.

            Kommentaar


              Sai ka ära käidud siis Dortmundi ja Kölni mängul. Pikalt midagi lisada polegi, mäng oli suht hambutu aga elamus oli erakordne. Kebabi ja currywursti mõnda aega ei sooviks näha. Dortmund minu arust linnana mingi pommiauk küll pole, osad siin on väitnud, et midagi väga teha pole seal linnas, mina väidaksin vastupidist. Samas kui mingit suurt ööklubi tahad leida, siis seda seal tõesti pole. Käisime Düsseldorfis ka, seal polnud küll päeval mitte sittagi teha. Tundus suhteliselt igav linn minu jaoks. Wuppertalis sai ka ära käidud ( tänan soovituse eest ericbana), trammiga õhus sõidetud. Rohkem väga midagi lisada polegi, siin eelnevad käinud on ilusti kõik ära kirjutanud.

              Lisan parem mõne pildi tripist:

              2 tundi enne mängu staadioni juures:



              umbes 1,5 tundi enne mängu staadionil

              Mäng oli kahjuks suht vaimuvaene ja publik oli suhteliselt rahulik mängu alguses:

              Kommentaar


                Niisama tore pilt linna prügikastilt :



                P.S

                Selle hooaeg on erinevaid Dortmundi mänge käinud vaatamas mingi 5 inimest siit foorumist? Bundesliga siin vist enim külastatud liiga

                Kommentaar


                  Mis pileteid see viagogo juba Dortmund vs Augsburg mängule müüb?

                  Kommentaar


                    Nonii!

                    Mina sattusin laupäeval siis sellisele huvitavale mängule nagu FSV Mainz – Hannover 96.

                    Loomulikult ainult selle mängu pärast ma Saksamaale ei sõitnud. See oleks juba üsna sürr ja ilmselt peaks võõrutusele minema. Kuna aga maandusin hommikul Frankfurtis ja õhtuks pidin Mannheimi jõudma, siis kasutasin võimalust ja hüppasin nende kahe linna vahel asuvast Mainzist. Kuna ülemäära palju aega polnud mänguni, siis mõtlesin, et ei hakka aega linnas raiskama ja liigun kohe staadioni poole. Kesklinnast on selleni ca 4km. Samas oli aega nii palju, et bussiga oleks liialt vara kohale jõudnud. Seega hakkasin traditsiooniliselt välismaal olles staadioni poole kondijõul liikuma.

                    Mainz on muidugi järjekordne üsna mõttetu linn ja ega seal teha küll midagi ei ole peale mõnes üksikus kesklinna pubis õlle libistamise. Seega pole ka ime, et klubi on linna üks tähtsamaid lülisid ning üks vähestest meelelahutusvormidest. Ühtlasi ei pea ka kurb olema, et Mainzi vaatamisväärsused nägemata jäid. Ilmselt seal mingi kirik on, aga suhtkoht sellega asi piirdubki.

                    Staadion ongi ilmselt järgmine suurim vaatamisväärsus. Kuigi tänane mäng oli publiku mõttes üsna lahja. Meelistas kohale veidi üle 26 000 pealtvaataja. Siiski oli kõigi tribüünide ääreosad üsna hõredad või sootuks tühjad. Ka fännitribüünile, kus ka mina seisin, oleks oluliselt rohkem rahvast mahtunud. Samas mulle see sobis, sest viimane seisutribüüni kogemus Signal Iduna Parkil ja Hannoveri fännide seas kõige mugavam ei olnud. Sealne seisukas oli pigem kergelt ülerahvastatud ja eriti palju polnud ruumi isegi pööramiseks. Seega minule see Mainzi variant sobis.

                    Niisiis hakkasin linnast jala staadioni poole liikuma. Linna iseloomustab seegi, et praktiliselt ühe linna oluliseima sõlmpunkti juures (raudteejaam) sõitis mingi onkel tuimalt traktoriga ringi.



                    Ma ei ole veel täpselt kaardilt järgi vaadanud, aga mulle tundub, et Coface Arenale jala kesklinnast väga hästi ligi ei pääsegi. Ma ei usu, et kuskilt ise valesti läksin. Sisuliselt läks sinna mingi suur tee, kus sõitsid autod ja bussid ning kus jalakäijateid polnudki. Ühesõnaga langes see variant ära. Samuti oli ükks kõrvaltee, mis oli jalakäijatele ka mõeldud, aga mis viis staadionile ringiga. Tee ise meenutas Maarjamäel olevat Kose teed. Kokkuvõttes võib öelda, et jala pole staadionile Mainzis mõtet minna, kui keegi kunagi üldse peaks sinna sattuma. Mina jõudsin igatahes ühel hetkel selle märgini. Ei tea, kas see on mingi üldine märk looduskaitseala märgistamiseks või ongi see piirkond nii tühi, et seal elab mingi haruldane kotkaliik. Mine võta kinni.



                    Võinuks siiski ühes kahest pubist vikse õlle teha ja bussiga mängule liikuda.... Jala minek oli viga ka selles mõttes, et Mainzis oli täna sitaks palav. Päeval vist isegi mingi 32C. Täitsa perses.

                    Lõpuks hakkas kaugelt ikkagi väike täpp paisma, mis osutus õnneks Coface Arenaks. Kui mingi staadion on sõna otseses mõttes põllule ehitatud, siis on see Mainzi koduareen. Kõigist neljast küljest piirneb staadion kõige ehtsama põlluga, kust vähemalt jälgede järgi oli hiljuti põllumehed saaki koristanud. Peamine tee, mida mööda rahvas staadionile liikus nägi välja selline.



                    Mina nägin seal ka kahte jänest liikumas, aga paraku natuke kaugel ning fotokaga tabada ei õnnestunud. Igatahes staadioni peatribüüni ja selle kõrval oleva põllu vahel on ca 15m laiune tee. Nii kahest küljest. Ülejäänud kahes küljes on suuremad parklad ja seal staadionist põlluni ca 50m. Vaade ühele ja teisele poole:




                    Nojah. Mis siis ikka. Läbisin turvakontrolli, mis tähendas sisuliselt ainult triipkoodi masinale näitamist. Ükski turva mingist läbiotsimisest huvitatud ei olnud. Seega kesa unelmate staadion. Või noh Bundesligas üldiselt on mind vist ainult ühe korra läbi otsitud. Ja see oli mingisugune Bayerni mäng mälu järgi. Mängule oleks tagantjärgi tarkusena pidanud muidugi rohkem sula kaasa võtma. Teadsin küll, et ka seal on see kaardisüsteem, kuhu raha peale saab laadida. Paraku olnuks minu kaasas olnud 10€ saanud maksta ainult kaardi deposiidi. Lootsin, et kaart maksab vähem ja saab mingi karastama joogi kätte pärast pikka kõmpimist. Siiski pidin seekord leppima kraaniveega peldikus, mis minu üllatuseks oli üsna kvaliteetne ja mis peamine- külm.

                    Üldiselt staadion on hubane ja kui Pohlakul mingid 30 000 staadioni märjad unenäod on, siis Mainzi staadion võiks tüübilt olla eeskuju küll. Väga kompaktne, kuskilt mingi nurk ette ei jää ning katus kataks enamuse vihmast ära. Juhul kui mingit orkaani ei ole. Seega puhtalt staadioni mõttes paigutub Coface minu listis üsna kõrgele kohale. Siin üks pit ka peamisest sissekäigust.



                    Seisin ma seekord Mainzi fännitribüünil. Rahulikkuse huvides siiski kõige äärmisel sektoril, sest mis ma ikka sinna ronin, kui fännilaule ei tea. Kaasa võib plaksutada ka selles sektoris. Kuigi ma mängu alguses olin ikka sisimas pigem Hannoveri poolt, siis ei teeninud nad eilsega küll mingil viisin toetust välja. Eriti esimene poolaeg oli täiesti kohutav. Mainz mängis Hannoveri vastu nagu Barcelona sisuliselt. Söödud käisid, ääred avanesid, kaitses oldi kindlad. Ühesõnaga täiskomplekt Mainzi poolt.

                    Hannover oli jällegi totaalne õnnetuse hunnik. Peale ühe poolkõva kauglöögi esimesel poolajal polnudki. Mainz võinuks aga juba esimese poolaja pealt 4-0 juhtida. Õnneks löödi esimese poolaja mõlemad väravad minu poole ning mõnema autoriks olid Yoshinori Muto. Kui Mainz oli nagu Barca, siis Muto nagu Messi. Vähemalt tänase Hannoveri vastu oli nagu võlur. Fännid vastasid sellele heale esitusele ka omaltpoolt, kutsudes Muto fännitribüünile laulu juhtima. See oli päris vinge vaatemäng. Erinevaid Mutot ülistavaid laule laulsid fännid ka ca tund hiljem rongijaama läheduses.

                    Teisel poolajal Hannoveri mäng küll paranes, aga kuna kohe poolaja alguses lasti endale ka kolmas tuppa, siis on see väike lohutus. Eks Mainz võttis ka jala gaasipedaalilt ära veidi, sest kuumas ilmas ja 3-0 edus pole mõtet päris tühjaks ka rabeleda. Hannover lõi korra posti ja ühe korra ei saadud värava ees heale söödule jalga vahele. Muidu oleks tühja lükatud. Paar kauglööki oli veel, aga nendega tegeles Karius kindlalt. Samas Mainz lõi veel teisel poolajal korra latti ning korra suutis Niederlechner esmalt heast positsioonist posti lüüa ning siis talle tagasi põrkunud palli napilt mööda veeretada.



                    Ainuke asi, mis staadionil häiris (see pole siiski üksnes Mainzi probleem) on see lõputu suitsu kimumine. See on ületanud igasugused piirid minu meelest Saksamaa staadionitel. Ma suudaks kannatada paari suitsetavat inimest 1,5 tunni jooksul küll, aga eile kimusid seal absoluutselt kõik minu ümber ja vahetpidamata. Noorukist raukadeni välja. Ees suitsetasid näo järgi mingid 15-16 aastased. Kõrval süütas umbes 70-75 aastane mutt praktiliselt iga 5 minuti järel uue suitsu, taga kimus mingi hardcore Mainzi fänn, kelle käsivarrele oli ka Mainzi logo tätoveeritud. Sellisel kujul jätkates suitsetab Saksamaa rahvastik ennast varsti hauda.

                    Kokkuvõttes oli siiski päris äge kogemus ja üsna lahtine mäng. Ainult kuumus oli ka pärast mängu tappev ning shuttle bussideni, mis pärast mängu kesklinna viisid, pidi ka üsna pikalt kõndima. Lisaks olid need kõik veel tükk aega pärast mängu pilgeni täis. Probleem selles ka vist, et linnas olid päris suured trammiteede remondid ja eks bussid peavad ka nende koormust kandma hetkel.

                    Ilmselt satun pärast koondisepausi tõenäoliselt üsna peagi juba mõnele järgmisele mängle. Stay tuned.

                    Kommentaar


                      Mis järgmisena plaanis on? Hoffenheimi kodumäng? Eintracht Frankfurt? Darmstadt?

                      Kommentaar


                        Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                        Mis järgmisena plaanis on? Hoffenheimi kodumäng? Eintracht Frankfurt? Darmstadt?
                        Plaanis on Kaiserslautern - Freiburg 12.09. Kaiserslauterni piletisüsteem on aga nii debiilne, et neti kaudu vist osta ma ei saa. Seega peaks lootma kohapealt ostmisele. Kuna staadion on nii suur, siis ei tohiks ka sellega probleeme tulla.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                          Plaanis on Kaiserslautern - Freiburg 12.09. Kaiserslauterni piletisüsteem on aga nii debiilne, et neti kaudu vist osta ma ei saa. Seega peaks lootma kohapealt ostmisele. Kuna staadion on nii suur, siis ei tohiks ka sellega probleeme tulla.
                          Mingit selle hooaja Kaiserslauterni kodumängu vaatasin isegi. Staadion oli pooltühi, seega tõesti vist probleemi pole pileti saamisega.

                          Sa pesitsed nüüd Mannheimis, jah? Seal lähedal igast lahedaid kohti ju : Nürnberg, Stuttgart, Aalen, Karlsruhe jne.

                          Hoffenheimi mängul võiksid ära käia, sinna ikka lambist vist ei satu

                          Kommentaar


                            Tra päris mahlakalt kirjutatud! Huvitav lugemine, thx!

                            Kommentaar


                              Selle nädalavahetuse plaan paigas nüüd. Tänu soodsale graafikule näeb isegi kahte mängu.

                              11.09 1.FC Kaiserslautern - SC Freiburg


                              13.09 TSG Hoffenheim- Werder Bremen

                              Kommentaar


                                Nonii!

                                Täna õnnestus käia mängul 1.FC Kaiserslautern – SC Freiburg. Freiburg võitis teenitult võõral väljakul 2-0 ning minul oli viimase aja üks suurepärasemaid jalgpallielamusi. Kuna Kaiserslauterni staadion oleks isegi Bundesligat arvestades massive, siis pileti muretsemisega erilist peavalu ei tekkinud. Kuna tahtsin aga istuda Freiburgi fännisektorile võimalikult lähedal, siis otsustasin ikkagi piletid internetist päeval ära osta ja kassasse neile järele minna. Nii õnnestuski saada kohad sektorisse, kus minu ja Freiburgi fännide (tagasihoidlikumate, mitte ultrate) vahele jäi ainult 2 meetrine metallaed. Samamoodi olid teinud ka paljud teised Freiburgi fännid ning minu ümbruses oli külaliste särkides inimesi isegi rohkem.



                                Täna õnnestus ka saada seltsiks kaks rootslasest A.I.K fänni ja üks Ameerikast pärit tüdruk, kelle isa on sakslane ja fännab Hertha Brelini. Seega igati sobilik punt üheks reedeõhtuseks jalgpallimänguks. Kuna rong veidi hilines ning muude tegemiste tõttu jõudsime Kaiserslauternisse ainult 2h enne mängu, siis suurt tutvumist linnaga teha ei saanud. Seega ei oska ma ka öelda, kas näiteks sarnaselt Mainzile linnas traktoritega tüüpe sõidab. Igatahes Kaiserslauterni piirkond oli juba puhtalt rongiaknast vaadatuna oluliselt ägedam. Eestist tulnuna võib öelda, et isegi mägine (Saksa mõistes künklik) maastik.

                                Raudteejaama juures jõudsime siiski ühed õlled teha. Tuleb öelda, et kui Kaiserslauterni mängule minna, siis tasub see ära, sest selle õlle kõnnid sa ka kohe mäkkeronimisega maha. Sisuliselt põhiline tee, mida mööda staadioni juurde pääses tähendas sisuliselt 500-600m mäkke ronimist. Staadion asub künka otsas pmst. Taaskord väga äge staadion, sest Kaiserslauterni fännide otsatribüün paistis juba kaugele ära ja vähemalt mulle tekitab see alati meeldiva tunde. Kui juba kaugelt staadionit näed.



                                Tulenevalt tribüünide asukohast tegi Freiburg õnneks ka minu pool sooja. Väga tuus oli taas pärast mitut aastat Freiburgi lives soojendust tegemas/mängimas näha. Peterseni ja isegi Guede(!) finishing oli tasemel. Tulen tunnistada, et Kaiserslauterni mängueelne programm kuigi veenev ei olnd. Kahe nädala tagune Mainz oli isegi kordades võimsam. Kogu meeskonna tutvustus kadus täna kuidagi ära ning samuti polnud Kaiserslauternis nö tõelist „oma laulu“, mida terve staadion vahetult enne avavilet kaasa laulaks. See selleks. Vb olin ka liiga ametis Freiburgi jälgimisega. Igatahes kokku käisi täna mängu vaatamas 32 800 inimest, mis on ikkagi suurepärane näitaja arvestades teist liigat



                                Kui mängust rääkida, siis väärisime täna võitu täielikult. Esimene pooaleg rünnati minust kaugemale poole. Kaiserslautern mängis puhtalt kontrate peale ning sisuliselt tekkis neil terve esimese poolajaga kaks poolikut võimalust. Mõlemad olid aga väravavahil täielikult kontrolli all ning väravad olid kaugel. Seevastu lõi Petersen esimesel poolajal ühe värava, mis paraku suluseisu tõttu tühistati. Hilisema kokkuvõtte järgi oli siiski otsus igati õige. Samuti jäeti Freiburgi kasuks määramata penalt, kui Philipp kastis niideti. Kickeri kokkuvõttes avaldati pigem arvamust, et see otsus oli vale ning seal pidanuks määrama Freiburgi kasuks penalti. Nii ei läinud ja tegelt parem oligi, sest teisel poolajal löödi minu poole kaks Freiburgi väravat. Mine tea kuidas muidu läinud oleks.


                                Ja jõuangi jutuga teise poolaja ja Karim Guedeni. Uskuamtu, mida mu silmad nägema peavad. Praktiliselt iga nädal (väheste eranditega) katkun tema pärast arvuti taga juukseid. Nüüd lähen Kaiserslauternisse kohale ja tüüp teeb elu mängu ja rokib üle väljaku. Tänastele kahele väravale andis mõlemad söödud Guede ning üldse oli ta väljakul täielik boss. Kaiserslautern oli püstihädas, sest keha sa ju sellisele elukale panna ei suuda.

                                Esimese värava lõi Abrashi, kes suurepäraselt Guede söödu realiseeris. Teise lükkas värava eest rahulikult võrku Petersen. Ilmselt tema Freiburgi karjääri kõige lihtsam värav üldse, sest Guede oli ta oma hea sööduga sisulsielt väravajoonel vabaks mänginud. Seega jah. Väravalööjatele muidugi respekt, aga vähemalt sama suur respekt tänase põhjal Guedele. Kõva!

                                Tore oli ka taaskord see, et kui mängu ajal RB Leipzig – Paderborn tulemust näidati, siis mõlema meeskonna fännid vilistasid selle peale (sest Leipzig juhtis/võitis), ja seejärel plaksutati teineteisele tunnsutavalt, et seistakse ühise asja eest ja vihatakse kõiki sarnaseid meeskondi. Seda oli igatahes tore näha.

                                Freiburgi fännid olid täna üldse tasemel ning arvestades, et mäng toimus ikkagi reede õhtul 18.30. Ehks siis mitte kõige mugavamal ajal võõrsilmängu jaoks, oli täna kohale reisinud üle 2000 fänni, kes laulsid katkematult terve mängu. Üks ilmselgelt mitte minu tehtud foto ka siia juurde fännidest.



                                Õhtu lõpetasime kerge õllejoomisega politseimaja trepil ning rongi ootamisega. Mitte kedagi ei kottinud. Lisaks tasub ära mainida, et ma lihtsalt jumaldan seda tasuta rongisõidusüsteemi enne/pärast mänge Saksamaal. Sisuliselt kui mul oleks olnud mängupilet juba enne mängu olemas, siis saanuks täna mõlemad otsad tasuta sõita ning kogu kulu olnuks 19€ mängupileti eest ja õlled vastavalt oma äranägemisele.



                                Kaua taastuda ei saa, sest juba pühapäeval on Sinsheimis vastamisi TSG Hoffenheim – Bremen Werder. Over and out!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X