320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Borussia Dortmund

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ilged ahvid võitsid aga hea mäng oli sellegi poolest. ehk järgmine aasta läheb jalgpalli jaoks paremini.

    Kommentaar


      Algselt postitas Mask Vaata postitust
      Tegi eeltöö mõlemale väravale.

      Kahju BVB-st. Sai ikka vaikselt teile pöialt hoitud, kuid samas ei ole ka pettunud nagu möödunud hooajal, kuna Bayern tõesti vääris seda karikat. Kaks korda järjest finaalis on sellest nii napilt ja valusalt ilma jäädud.

      Südamest loodan ,et kollased suudavad enamus mängijaid hoida ja tulevad järgmine hooaeg veelgi vihasemalt tagasi! Müts maha kollaste ees.
      Sama siin. Olin Borussia poolt ja soovin neile järgmiseks aastaks edu aga Bayern võitis nii hooaja kui tänase mängu põhjal teenitult.

      Kommentaar


        Algselt postitas Katk Vaata postitust
        (täiesti sihilik löök)
        või proovib jõuliselt lahti rabeleda
        jokers to the right
        clowns to the left of me

        Kommentaar


          Kuidas Dante teist kollast ei saanud, kui BvB-le penalti kinkis?

          Kommentaar


            Mul oli sellevõrra lihtsam finaali vaadata, et otseselt ei toetanud kumbagi klubi. Mõlema võit oleks rõõmu valmistanud. Selles plaanis ehk oleks minujaoks huvitavam olnud näha Saksamaa vs kes-iganes-muu-riigi-meeskond duelli. Aga finaalist kujunes vinge etendus ja Bayern on lihtsalt sel hooajal Euroopa number 1.
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

            Kommentaar


              Arvasin, et finaal saab Dortmundile raske olema, aga söön oma sõnu. Väljakul olid täna 2 täiesti võrdset meeskonda. Lõpp küll vajus ära kuna mängijad olid väsinud, aga seda tänu esimese poolaja algul tehtud meeletult heale pressile.

              Eks kindlasti paljud Dortmundi fännid ei lepi sellega, et Dante teist kollast ei saanud, kui jalaga Reusile kõhtu lõi, millest Dortmund penalti teenis. Ribery olukord on juba eespol gifina ära toodud.

              Pea püsti Dortmundi fännid! Loodetavasti suudate enamus põhimängijad suvel endale hoida, et järgmine hooaeg Bundesligas Bayernile hambaid näidata ja miks mitte ka Meistrite liigas tänavuse hooaja imelist teekonda korrata.
              "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

              Kommentaar


                Midagi pole teha, aga veidi läheb mäng ka Kloppi kapsaaeda. Oleks pidanud tunduvalt varem Sahini või kellegi muu sisse tooma. Selgelt oli näha, et Dortmund väsis ja värav oli õhus

                Kommentaar


                  Weidenfeller "Man of the Match"

                  Subotic "Movement of the Match"

                  Ribery "Idiot of the Match"

                  Bayern, lappa kotte(nagu ülalpool öeldi)!
                  et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

                  Kommentaar


                    Kahju...
                    Ent hetke tunde võtab kokku Dortmundi mängijate žest, kus esimese asjana peale medalite saamist, neid kohe kaelast ei kakutud...
                    Kõva töö on ära tehtud!
                    Magava kauboi suhu viski ei jookse.

                    Kommentaar


                      Kui enne finaali ei osanud seisukohta võtta, kelle poolt olla, siis nüüd tuleb tunnistada, et tulemus valmistas pettumuse mingil määral. Dortmundi triumfi oleks olnud võimsam vaadata siiski. Eriti veel arvestades, et Bayern on ka järgnevatel hooaegadel täielik supervõim, kes kindlasti veel finaali ära eksib. Dortmundil võib meeskonna ülesehitamisega veidi aega minna. Juhul kui ka Lewa peaks siiski lahkuma.

                      Kommentaar


                        copyn ühe tweedi mis võtab ka minu mõtted kokku

                        Dan Walker ‏@mrdanwalker 24m
                        Klopp hasn't won the Champions League but his team have won many admirers and their fans are simply incredible #bvb

                        Kommentaar


                          Õige ja vääriline finaali vastane Bayernile. Dortmund tegi nahkpükstele võidu saamise nii raskeks kui üldse võimalik. Ei Juve ega Barca suutnud ligilähedaseltki nii tugevalt hetkel Euroopa ja maailma parimale klubile vastu seista. Kiiduavaldused kindlasti sellele noorele satsile, kes meenutab mulle oma vanuse ja mentaliteediga 1995 a Ajaxit. Nemad suutsid veel järgmiselgi aastal CL finaali murda ehk suudavad sama ka Kloppi hoolealused.
                          Wij komen terug met de cup in de hands

                          Kommentaar


                            mul on nii suur tühjus sees, depressioon, kurbus. manu poolehoidjana ei suuda aktsepteerida bayernit, KUIGI see tiitel on teenitud, arvestades hooaja käiku ning ulmelisi tulemusi.

                            mõlemad väravavahid olid uskumatult head. bayerni esimene oli õnnetu selle rikošeti pärast, mistõttu schmelzer selleni ei ulatunud. teine värav aga täielik maailmaklass, need puuted ja see kuda weidenfeller kohvile tõmmati sellise mõnitava, haiglaselt veereva finishinguga oli uskumatu. lihtsalt värav tuli täislambi pealt.

                            ma siiralt usun dortmundi tulevikku, kuni klopp selle eesotsas on. vahet pole kui flegma ja götze lahkuvad, asendamatuid pole olemas. kes otsib see leiab.

                            finaali osas on meeletu kurbus, kuigi mäng oli hea ja põnev, meeldivalt lõbus jälgida. nats hummelsi ülessetulemised ja driblingud olid lahedad, subotici joonelt päästmine tekitas minus tunde, et momentum ON olemas ja tuleb ära ka, seekord siis ei tulnud. reus on ikkagist niiiiiiii hea mängija, flegma body balance on vist parem kui tevezil. kõva, väga kõva tiim.

                            p.s. götze nägi täna välja nagu väike skeidipoiss solarise keskusest. päris naljakas.
                            slimm.ee

                            Kommentaar


                              Ma ei ole viimast kaht lehekülge läbi lugenud, aga tahaks taas tõstatada küsimuse, miks osade inimeste arvates Hummels Subboticist parem on? Täiesti müstika.
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                                Ma ei ole viimast kaht lehekülge läbi lugenud, aga tahaks taas tõstatada küsimuse, miks osade inimeste arvates Hummels Subboticist parem on? Täiesti müstika.
                                Hummels pole ilmselgelt tippvormis hetkel erinevalt Subboticist. Vahepealne vigastus on korralikult mehe võimeid maha tõmmanud. Praegu pole tark neid kahte võrrelda, sest ka tippvormis Hummels on müstiline vana.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X