Saksamaa väravavahtide head taset näitab ainuüksi juba see, et Weidenfeller pole oma riigi eest väljakul käinud. Ja seda mitte ainult tänase mängu põhjal vaid pikaajalisema vaatluse tulemusena.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustWeidenfeller "Man of the Match"
Subotic "Movement of the Match"
Ribery "Idiot of the Match"
Bayern, lappa kotte(nagu ülalpool öeldi)!
Dortmund, te olite & olete fantastiline tiim, minu sügav respekt ja lakkamatu plaksutamine. See aasta see veel ei tulnud, aga küll tuleb lähitulevikus. Kõike paremat ja aitäh suurepärase elamuse eest. Vamoooo saksa klubid !
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustPalun korista Bundesliga pilt oma avatarist ära, sa oled ehtne kloun. Ei taha siin midagi nimetuste kohta öelda, aga see, et Bayernit kui bundesliiga klubi, maha teed, näitab milline debiilik sa oled.
Dortmund, te olite & olete fantastiline tiim, minu sügav respekt ja lakkamatu plaksutamine. See aasta see veel ei tulnud, aga küll tuleb lähitulevikus. Kõike paremat ja aitäh suurepärase elamuse eest. Vamoooo saksa klubid !
Eilse kohta, et kahjuks jah polnd kohtunikel mune. Mulle kui stutti fännile ei meeldi kumbki klubi, kuid mängu käiku arvestades pooldanuks Dortmundi võitu kindlasti.
Loodetavasti murravad pidutsedes kõik Bayerni mängumehed hyppeliigesed
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMulle meeldib, et Bayernit nii palju vihatakse.
Näitab, kuidas kõik neid kadestavad ja kardavad.
Lovely.
Müts maha BVB.
Super mäng.
Aga see selleks, ma ei kadesta Bayernit (võtaks tiimist aint J.Martinezi ManUsse), kuigi tiim on uskumatult heasti komplekteeritud ja majanduslikus osas ma kadestan Bundesligat tervikuna, mitte Bayernit eraldi.
Usun nüüd, et tekib perseaugutäie uusi glorykaid teile, see hea - ManU saab nendest õnnetutest pedeglorykatest lahti.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustUsun nüüd, et tekib perseaugutäie uusi glorykaid teile, see hea - ManU saab nendest õnnetutest pedeglorykatest lahti.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKuule mõmm, kui oled bundesliiga klubi toetaja ja bundesliiga toetaja siis ei tohi maha teha kõige häbiväärsemat saksa klubi või ?
Eilse kohta, et kahjuks jah polnd kohtunikel mune. Mulle kui stutti fännile ei meeldi kumbki klubi, kuid mängu käiku arvestades pooldanuks Dortmundi võitu kindlasti.
Loodetavasti murravad pidutsedes kõik Bayerni mängumehed hyppeliigesedOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustPalun korista Bundesliga pilt oma avatarist ära, sa oled ehtne kloun. Ei taha siin midagi nimetuste kohta öelda, aga see, et Bayernit kui bundesliiga klubi, maha teed, näitab milline debiilik sa oled.
Dortmund, te olite & olete fantastiline tiim, minu sügav respekt ja lakkamatu plaksutamine. See aasta see veel ei tulnud, aga küll tuleb lähitulevikus. Kõike paremat ja aitäh suurepärase elamuse eest. Vamoooo saksa klubid !"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustNii huvi pärast küsin, peale millist tiitlit sa ise ManU poole asusid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Zebrette Vaata postitustBayern võis võita, kuid Dortmund ei kaotanud. Tugev ja auväärt esitus. Kahju, et esimese poolaja surve ja kõrge pressingu ajal seda väravat ära ei tulnud, see võinuks palju muuta.
Francesco Toldo hiljutises intervjuus:
I cannot avoid asking about some painful events in your career: Euro 2000 and the 5th of May (wh Inter lost scudetto at last matchday)?
I wouldn´t say it was painful…I´d look at it by considering that in Euro 2000 we placed ourselves in second place. In football, ending up second or third, it turns into a drama. In athletics and other sports, it´s an award…for me it´s not a tragedy to reach a final and lose it. Well, of course, one is sorry about that, but it´s still a silver medal! We also get a medal in football, however from mass media point of view, it is described like a total loss.
I wouldn´t really talk more about the 5th of May, many years have passed and Inter was able to deliver 5 scudetto in 5 years
Kommentaar
-
Klopp: "I told my players we will come back, maybe not to Wembley but to another final."
Heynckes: "I give my successor a perfectly functioning team. Mario Götze is signed & Robert Lewandowski won't have to wait much longer!"
Täpselt nii, Jupp. Konkurents on paariks aastaks tõenäoliselt kõrvaldatud, hea töö! Pepil jääb üle vaid küpseid vilju puu otsast noppida.
Dortmund oli hea, kohe väga hea. Sellise mänguga oleks tõenäoliselt ükskõik keda peale selle hooaja Bayerni võidetud. 11 meest jätsid endast sinna väljakule kõik ja selles suhtes olen ma vägagi rahul selle mänguga. Bayern on hetkel parim tiim maailmas ja Dortmund sai talle vastu paremini kui mõned teised meeskonnad eelnevalt said ja kellel on rahakott BVB omast 2-3 korda suurem. Häbisse kohe kindlasti ei jäädud nagu Saksa karikafinaali ajal Bayern ise jäeti.
Kahju, et Rizzoli, kes üldjoontes vilistas täitsa okeilt, Dantet platsilt minema ei saatnud. Oleks pidanud. Tolle löögi eest kõhtu oleks mõni kohtunik ka tõenäoliselt otse punase andnud.
Lewandowski Bayernisse? Kui ta selliseid asju nii tihti juba tegema hakkab, siis mingu pealegi:
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustDisgrace, Dortmund oma suurte rahadega meelitab Sokratise, kuigi viimasel oli Leverkuseni ja Bremeniga suuline kokkulepe tehtud!
Ma muidu tahaks omalt poolt tänada kõiki, kes finaalis BVB'le pöialt hoidsid. Teil on hea maitse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar