Kindlasti on see kuskilt siit kunagi läbi käinud, aga on kellelgi infot, et millal Gündogan taastuma peaks?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Borussia Dortmund

Collapse

X
- 

Kevadhooaja alguseks peaks jalad alla saama.Algselt postitas TakeOnTheWorld Vaata postitustKindlasti on see kuskilt siit kunagi läbi käinud, aga on kellelgi infot, et millal Gündogan taastuma peaks?
Kommentaar
 - 

Petteri, kas tegu on New York Rangersi või Vancouveri fänniga? Allkirja pärast küsin.
Teemast nii palju, et perse on ikka igatepidi vastu seina teil.
Napolile vaja kindlalt sauna teha muidu hakkab meedias korralikult "Dortmundi lõpp on käes" sarnaseid artikleid tulema, mis oleks niivõrd kuivõrd häiriv...
Kommentaar
 - 

alg 11 Weidenfeller; Großkreutz, Sokratis, Bender, Durm; Kehl, Sahin; Kuba, Mkhitaryan, Reus; Lewandowski
FORZA BVB!!
Kusjuures hoopis Chicago Blackhawksi. Rags pigem meeldib, aga Canucksi ei salli ma üldse. Tortsi vastu on lihtsalt full respekt ja see juba varem välja kujunenud. Tema Canucksi minek oli veits masendav, ma arvan, et Rags tegi suure vea, samas ega see endine Canucksi peatreener, kes asemele tuli, halb pole, kuid PO ajalugu tal ikkagi väga nukker.Algselt postitas Ziggs Vaata postitustPetteri, kas tegu on New York Rangersi või Vancouveri fänniga? Allkirja pärast küsin.
Kommentaar
 - 

Andmine on vägev,aga kaitseliin ikka käriseb jubedalt,aga loodame parimat.Algselt postitas sanderos Vaata postitustMul läheb varsti hääl ära, jube andmine ikka!Olen see kes olen
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar