Algselt postitas YellowOnes
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Gladbachi fänne oli Berliinis eelmine hooaeg üle 10 000 ja euroopa liiga mängul Zürichis(!) samuti julgelt üle 10 000(täpseid arve ei mäleta ja ei näe väga vajadust ka järele uurida). Sevilla ja Villareali vastu nt ei tulnud fännisektorisse üldse pielteid võõrsilmängudele vabamüüki jne... Ei ole BVB fännidele midagi ette heita, aga ei saa päris nii ikka öelda, et neil on nüüd kindlalt maailma parimad fännid..
Kommentaar
-
Ma nii väga arvudesse ei sukelduks, igal tiimil lojaalseid ja vähem lojaalseid fänne. "Maailma parimad fännid" tuleneb pigem sellest, et vahet pole, kas pallitakse tipus või lõpus, kodus või võõrsil, vihmaga või vihmata, ikka on kohal tohutu rahvamass lippudega lehvimas ja valjuhääleldi omasid toetamas. Võrreldes Premier liiga fännidega on kõikidel Bundesliga tiimidel fännidega vedanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas reio Vaata postitustGladbachi fänne oli Berliinis eelmine hooaeg üle 10 000 ja euroopa liiga mängul Zürichis(!) samuti julgelt üle 10 000(täpseid arve ei mäleta ja ei näe väga vajadust ka järele uurida). Sevilla ja Villareali vastu nt ei tulnud fännisektorisse üldse pielteid võõrsilmängudele vabamüüki jne... Ei ole BVB fännidele midagi ette heita, aga ei saa päris nii ikka öelda, et neil on nüüd kindlalt maailma parimad fännid..
Kommentaar
-
Bayerni kaitse oli liiga suur pähkel. Kaks kaheldavat olukorda muidugi oli, kus oleks võinud Dortmundile penalti anda, kuid see selleks. Täpselt selliste karistuslöökide pärast nagu mängu lõpus, peabki Reus alati lööma. Mõni teine väravavaht oleks jõuetu olnud sellise löögi vastu. Sokratis on tööloom!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMillist olukorda sa penalti vääriliseks pidasid? boateng vs Reus?
Reusi karistuslöök oli megamaga hea,aga maailma parim Manuel päästis meid
Kommentaar
-
Algselt postitas YellowOnes Vaata postitustKlaverimängija näpud ja Aubameyangile saapale astumine vast.
Kommentaar
-
Mis veel eilsest silma jäi oli muidugi järjekordselt see, et Ramos ei sobi Dortmundi, kahjuks. Ta pole lihtsalt piisavalt hea selle klubi jaoks, andke andeks. Samamoodi ei näe ma midagi positiivset Kagawa, Mkhitaryani ega Schmelzeri (mõne korra isegi paistis silma) kohta. Samas, jutud niikuinii käivad et suvel tuleb suurem suurpuhastus. Kehl on niikuinii pensile minemas, seega keskele on vaja kiiresti kedagi juurde otsima. Immobile ei mahu enam koosseisugi? Mina iskilikult arvan, et Immobile oleks eile rohkem korda saatnud kui Ramos. Ma ei tea miks, kuid Immobilele ma annaksin ühe võimaluse veel ( s.t ühe hooaja veel), temas nagu midagi on, aga hetkel jääb enesekindlusest natukene puudu ja lahmib vahel liiga pööraselt. Igatahes, Ramos, Kagawa, Mkhitaryan, Schmelzer, Sahin ja Weidenfeller suvel ehk lahkumas? Nüüd käivad jutud Subotici ja Arsenali kohta. Õnneks on vähemalt Sokratis kohe asemele panna ja Pisczek oma kohale tagasi. Ainukene mure on muidugi Pisczeki pidevad vigastused. Mees saab suvel juba 30 aastaseks ka..
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMis veel eilsest silma jäi oli muidugi järjekordselt see, et Ramos ei sobi Dortmundi, kahjuks. Ta pole lihtsalt piisavalt hea selle klubi jaoks, andke andeks. Samamoodi ei näe ma midagi positiivset Kagawa, Mkhitaryani ega Schmelzeri (mõne korra isegi paistis silma) kohta. Samas, jutud niikuinii käivad et suvel tuleb suurem suurpuhastus. Kehl on niikuinii pensile minemas, seega keskele on vaja kiiresti kedagi juurde otsima. Immobile ei mahu enam koosseisugi? Mina iskilikult arvan, et Immobile oleks eile rohkem korda saatnud kui Ramos. Ma ei tea miks, kuid Immobilele ma annaksin ühe võimaluse veel ( s.t ühe hooaja veel), temas nagu midagi on, aga hetkel jääb enesekindlusest natukene puudu ja lahmib vahel liiga pööraselt. Igatahes, Ramos, Kagawa, Mkhitaryan, Schmelzer, Sahin ja Weidenfeller suvel ehk lahkumas? Nüüd käivad jutud Subotici ja Arsenali kohta. Õnneks on vähemalt Sokratis kohe asemele panna ja Pisczek oma kohale tagasi. Ainukene mure on muidugi Pisczeki pidevad vigastused. Mees saab suvel juba 30 aastaseks ka..
Manu pingilt ja on vähestest Reusi kõrval kes ise ette võtab. Eelmine mäng alles näitas suurepärast mängu ka. Hummelsil viskab varsti vast endal kopa ette ja kardan, et suvel Hispaania lend.
Kommentaar
-
Algselt postitas YellowOnes Vaata postitustRamos tõesti ikka ei lülitu kuidagi, praegusesse mängu oleks vist üldse raske mingit ründajat lülitada. Kagawat küll maha ei teeks, mees tuli otse
Manu pingilt ja on vähestest Reusi kõrval kes ise ette võtab. Eelmine mäng alles näitas suurepärast mängu ka. Hummelsil viskab varsti vast endal kopa ette ja kardan, et suvel Hispaania lend.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar