Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Minu mälu järgi on Dortmund varasematel aastatel ka samamoodi teinud, et maikuus hakkab juba teiste liigakaaslaste paremaid poisse kokku koguma ja tekib samasugune tunne sisse, et nutikas käitumine ja sel hooajal tuleb... aga kõige rohkem hilissügiseks on end juba täis lastud.
See et varakult komplekteerima asutakse, ei tähenda, et järgmine aasta tiitel garanteeritud oleks aga see on kindlasti parem variant kui viimasel hetkel komplekteerima asuda.
Mnjah, eks midagi väga üllatuslikku polnud. Suhteliselt kehv hooaeg ikkagi, kuigi jäädi liigas teiseks, BLi top 8 meeskonna seas kõige kehvem kaitse. Haaland tassis ründes ära ja nii jäi üldpilt enamvähem ilus, aga ikka päris palju ootamatuid kaotusi/viike. Huvitav, et ei antud rohkem aega, aga ju siis arvati, et ei ole õige mees. Kes iganes sinna pukki läheb, siis ma tõsiselt loodan, et Brandt saab rohkem mänguaega, Rose mängitas teda kriminaalselt vähe ikka ja siis kui mees peale sai, oli kohe resultatiivne, ju oli mingi kana kitkuda.
Tabasin end mõttelt, et kui pidevad treenerivahetused ei aita, siis äkki mõnele treenerile olenemata esimese hooaja tulemusest pikema võimaluse andmine aitaks?
Viimased treenerid pärast Kloppi (ametis 7 aastat):
Tuchel 2 aastat
Bosz 0,5 aastat
Stöger 0,5 aastat
Favre 1,5 aastat
Terzic 0,5 aastat
Rose 1 aasta
Tabasin end mõttelt, et kui pidevad treenerivahetused ei aita, siis äkki mõnele treenerile olenemata esimese hooaja tulemusest pikema võimaluse andmine aitaks?
Viimased treenerid pärast Kloppi (ametis 7 aastat):
Tuchel 2 aastat
Bosz 0,5 aastat
Stöger 0,5 aastat
Favre 1,5 aastat
Terzic 0,5 aastat
Rose 1 aasta
Favre ja Tucheli vaates tegelikult seda üritati natuke aga löödi vedelaks lõpuks, Terzic puhul oli see probleem, et Rose oli enne juba alla kirjutanud ehk mina annaks talle võimaluse tegelikult. Teine variant on *khmm* muu kubi juhtkond, kes peeglisse võiks vaadata äkki.
Minu mälu järgi on Dortmund varasematel aastatel ka samamoodi teinud, et maikuus hakkab juba teiste liigakaaslaste paremaid poisse kokku koguma ja tekib samasugune tunne sisse, et nutikas käitumine ja sel hooajal tuleb... aga kõige rohkem hilissügiseks on end juba täis lastud.
Ma kommenteeriks ka seda, et sa võid ju komplekteerida küll varakult, kuid loodad ainult skautimisele ja kui teine meeskond võtab klass kõrgemalt juba tipptasemel tõestanud mehed, siis võimalus paremaks kui hõbe on ikka oluliselt väiksem.
Kommentaar