Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
-
Porto ongi lihtsalt hetkel nii kehva. Treenerit vahetasid hiljuti ja eks suvel olid ka mängijate kadud üsnagi märkimisväärsed (Jackson Martinez, Casemiro, Oliver Torres, Danilo, Alex Sandro jne), kellele pole samaväärseid asendusi leitud. Aga Tottenham viskas juba enne mängu avavilet valge rätiku ringi.Dortmund paistab olevat see aasta korralikku vormi tõusnud niiehknaa, 16 mängu sellel aastal, millest 14 võitu ja 2 viiki(1 viik veel Bayernigagi). Ma lihtsalt ei saa aru ühest asjast, et miks nimekad vastased järjest kas ilmselgelt alahindavad vastast ja lasevad endal puuri täis lüüa või lihtsalt ei tahagi nagu Dortmundiga üldse mängida, isegi ei proovitagi ja lastakse samuti juba esimese jalaga kõik selgeks teha. Jutt käib eelkõige Euroopa tippsatsidest, nagu Porto ja mööndustega ka Spurs.
Ise ootasin eilsest mängust ikka ausalt öeldes midagi hoopis muud, aga olen väga rahul asjade kulgemisega
Kommentaar
-
Our starting XI for today's match against Mainz:
Bürki, Mkhitaryan, Reus, Hummels, Aubameyang, Sahin, Kagawa, Sokratis, Castro, Schmelzer, Durm
Tänane starting11. Meeskond pannakse kõva välja, loodame, et peale inglaste pügamist rihma lõdvaks ei lasta.Kommentaar
-
Kes imestab, miks staadionil vaikus valitseb siis juhtus selline asi, et 1 fänn suri infarkti tagajärjel tribüünil ja väidetavalt oli ka teine infarkti saanu, kes haiglasse toimetati.
Traurige Nachricht aus dem Stadion: Auf der Südtribüne ist ein Fan wegen eines Herzinfarkts gestorben. #BVB
Kommentaar
-
Kes imestab, miks staadionil vaikus valitseb siis juhtus selline asi, et 1 fänn suri infarkti tagajärjel tribüünil ja väidetavalt oli ka teine infarkti saanu, kes haiglasse toimetati.
Traurige Nachricht aus dem Stadion: Auf der Südtribüne ist ein Fan wegen eines Herzinfarkts gestorben. #BVB
https://twitter.com/Doering_Stefan/s...82870548140032Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kogu austusest Liverpooli vastu, ma arvan, et nad ei oleks finaalini välja vedanud ka Dortmundit vältides. Pole üldse kindel, kas Dortmundki seda suudab. Lisaks kaks mängu nendega mängida on parem kui üks kord, kuigi finaal nendega oleks tõesti eriline olnud. Igastahes saab väga vinge olema, fänlus on kindlasti mõlemas mängus heal tasemel ja Klopp tagasi Westfalenil, no mida veel taha. Hea loos nii mitmes mõttes.Kommentaar
-
Puhtalt hetkevormi pealt otsustades ei tohiks vähema, kui finaali poole küll pürgida. Kuigi, tõsi, mitte miski ei ole kindel seni, kuni sinna jõutud ei ole. Minu silmis juba kolmandat raundi järjest raske loos, vähemalt ei saa ja ei tohigi hetkegi jalga lõdvaks lasta...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaaliKommentaar
-
Hapukurgikal on liikvel sosinad, et Gündogan on Cityga lepingu sõlmimisel lähedal ja Götzet moositakse väidetavalt tagasi.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar