320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Borussia Dortmund

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas M13 Vaata postitust
    Kirjas olid vihjed Süüriale, Saksa pommitajatele ja ristisõdijatele.

    Aga samas see on küll päris veider, et vähem kui 24 h hiljem ajab UEFA Dortmundi mehed mängima pärast seda, kui neid mõrvamise eesmärgil rünnati. Ma saan aru küll, et kalender on tihe ja teine mäng juba järgmisel nädalal, kuid see on ikka küll veider. Muidugi võib võtta nagu Watzke, et peame näitama, et terror meid ei mõjuta. Kuid siiski selline šokk+ oma põhikeskkaitsjast ilma jäämine. Ning suva, lükkame päeva edasi. Siin on ikka telerahad mängus suuresti vist.
    Kas UEFA ajab või tahavad ise. See on sama nagu autoga sõites kui mingi kolakas juhtub - kõige parem on kohe esimesel võimalusel uuesti rooli minna, muidu jääd põdema.

    Kommentaar


      Olles erinevaid pressikaid jälginud ja ka sopakate kirjutisi lugenud (Bild.de), siis jääb mulje, et mängu toimumine on klubidevaheline kokkulepe, seda kas UEFA on seda survestanud ja kui palju nad seda survestanud on, me muidugi ei tea. Pressikonverentsilt üldiselt jäid samuti õhku küsimused, et kui pole selge teo motiiv ja pole kätte saadud tegijaid, kas siis on ikka ohutu mängu korraldamine täna. Sellele vastasid ametnikud, et see oli klubidevaheline kokkulepe jne. aga turvalisuse tõestamiseks läheb mängu kaema ka keegi kõrge ametnik. Samas spekuleerib politsei üsna suure tõenäosusega kordusrünnaku teemal. Oleks minu teha, lükkaks ma selle mängu seniks edasi kuni pole selge, mis värk on, samas on ka aru saada, et kogu infot ei käida välja politsei poolt ehk võib-olla on siseringis juba ka teada, kes on teo taga jne.

      edit: kasutatud oli väidetavalt naela pomme 100m raadiusega ja hetkel tundub siiski, et kõik kirjad algasid Allahi jutuga.

      http://www.last.fm/user/kurat_

      Kommentaar


        Positiivset juttu ka siia vahele: nimelt paljud Dortmundi fännid pakkusid Monaco omadele öömaja, mis on väga sümpaatne, ka klubi ise kutsus nii käituma.

        Kommentaar


          Lisaks kannavad Monaco fännid ka Bartra särki

          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Alg11 tänaseks: Bürki, Bender, Dembélé, Guerreiro, Aubameyang, Kagawa, Sokratis, Piszczek, Ginter, Schmelzer, Weigl

            Muude uudiste valguses full respect mõlema klubi fännide suunas!

            Kommentaar


              Üüberpehme penalt + sulust värav. Tõelisel terroristil on täna vile suus.
              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                Yana Toom sina?
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                Kommentaar


                  Instagram

                  Twitter

                  Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                  telekavaataja.blogabet.com

                  Kommentaar


                    Valus. Penalt, kus õnneks võidutses õiglus, sulust värav. Õhku jäi küsimus, kas Bender sai tõesti enne omaväravat kossi või mitte, kordused olid kuidagi halva nurga alt. Teisel pool on suluseisumees nõelterav, ehk teine poolaeg jätkuvalt siis lehvib lipp ka õigel ajal.

                    Poisid mängivad küll aga on näha eilse õhtu mõju, kiiretes olukordades jäädakse hiljaks veidi. Keegi üldse sai neist eile normaalselt magada?

                    E: Süd on taaskord vinge asja välja mõelnud, vihmakeebi sarnaste asjadega on terve mäng olnud choreo mängijatele toetuseks silmade ees. Teine poolaeg ründame südi poole, annab kindlasti tahtmist juurde.
                    sigpic

                    Kommentaar


                      Saime juba aru... olete külalislahked, lööte ise, kui vastane ei löö aga krt nii ikka ei saa... äkki hakkaks mängima juba.

                      Kommentaar


                        Väga väga hea meel on näha sellist Kagawat. TULEB TULEB!

                        Kommentaar


                          Et siis ikkagi UEFA...
                          Dortmund coach Thomas Tuchel has hit out at UEFA after the rescheduled game against Monaco following three explosions that hit the Dortmund team bus.

                          Borussia Dortmund boss Thomas Tuchel says his club felt "completely ignored" over the rescheduling of their Champions League game against Monaco.

                          http://www.last.fm/user/kurat_

                          Kommentaar


                            Nujah aga rohkem on süüdi ikka enda kaitsjad. Selline omavärav lüüa ja siis sinna otsa kinkida tagasisööt otse Mbappe jalale. Kohtunik ka eksis aga ise kinkisite selle võidu Monacole kui aus olla.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Pogba Vaata postitust
                              Nujah aga rohkem on süüdi ikka enda kaitsjad. Selline omavärav lüüa ja siis sinna otsa kinkida tagasisööt otse Mbappe jalale. Kohtunik ka eksis aga ise kinkisite selle võidu Monacole kui aus olla.
                              Ega kaitse ei ole see hooaeg väga stabiilne olnud aga noh mees kes platsil pidi olema istus kipsis käega kodus. See tagasisöödu viga oli juba näha, et väsimusest. Minu jaoks pigem oli veider, et Bürki alustas vastu jooksmist Mbappele ja mingi hetk otsustas tagasi hakata minema ja siis jäi kuskile poolele teele, pigem oleks vist olnud targem peale lennata. See kohtunike brigaad oli muidugi ikka päris halb. Ma siin kütaks kivisid UEFA kapsaaeda ikkagi, kes sundis mängima 24h peale pommirünnakut, ilmselgelt polnud kõik vaimselt päris mängu juures.

                              http://www.last.fm/user/kurat_

                              Kommentaar


                                Inimlikult on kõik loomulikult täiesti arusaadav, oleks võinud veel edasi lükata.

                                Aga kuhu? Dortmundi järgmised mängupäevad: 15., 19., 22., 26., 29. aprill. Monacol sisuliselt sama, vaid 22. asemel mängitakse 23. kuupäeval. Ja 2.-3. mail on emmal-kummal juba CLi poolfinaalid.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                                Kommentaar

                                Working...
                                X