Mulle täitsa meeldib näha Renatot selles rollis kus ta viimased 2 mängu on olnud. Kovac lubas talle palju rohkem mänguaega kui eelmine hooaeg seega oleks loogiline, et ta saaks osa mänguajast siis CAM-INA.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Bayern München
Collapse
X
-
Eile ta siiski mängis nr.8 peal 4-3-3 asetuses aga sai täitsa hästi hakkama.
Kahju, et polnud nii põnev mäng nagu seda oli Reali vastu I poolaeg, see muidugi oli ka mõistetav, sest Milani mängijad alles koguvad vormi. Theo Hernandezele kiiret paranemist ja loodetavasti kohtutakse kunagi CLis uuesti.Kommentaar
-
Hasan Salihamidži? has started fundamental negotiations with Manchester City for Leroy Sané during Bayern's US tour. Bayern bosses will again work on the topic Sané together in the coming days. City want a decision before 8 August, when the window closes in England [Bild]
Veel lisaks ärevust Sane saagale .
Ikkagi mul on tunne, et see Sane jutt on kärbeste ajamiseks ja siis tõmmatakse salaja 3-4 sellist jänest kübarast, et ise ka mõtled.
Või siis on ajad muutunud ja nüüd on rohkem bullshit talks.MIA SAN MIA!Kommentaar
-
Kõike mida @iMiaSanMia jagab tuleb võtta kahe kilo soolaga, sest tegemist on solgiämbriga, kus tihti liialdatakse, kisutakse asju kontekstist ning olen üsna kindel, et seal pole ka kedagi kes saksa keelt elementaarsel tasemel mõikaks.https://twitter.com/imiasanmia/statu...493214208?s=21
Veel lisaks ärevust Sane saagale .
Ikkagi mul on tunne, et see Sane jutt on kärbeste ajamiseks ja siis tõmmatakse salaja 3-4 sellist jänest kübarast, et ise ka mõtled.
Või siis on ajad muutunud ja nüüd on rohkem bullshit talks.
Aga õnneks tundub tõesti, et Sane võib tulla.Kommentaar
-
Kui sul huvi, siis terve see treening on youtubes nähtav.
Ma ise ikka vahel jälgin neid, sest need annavad hea ülevaate meeskonna sisekliimast.
Kommentaar
-
See on hea küsimus, mille üle siiani arutatakse, sest fännide arvates oli klassikaline 4-2-3-1 või 4-1-4-1 aga Niko ise ütles (pressikal), et oli hoopis 4-3-3 nagu kevadel.
Samas kevadel oli üsna kindlalt 4-2-3-1 ja see ei sarnanenud kindlasti Carlo poolt kasutatud 4-3-3'ga, seega püüa nüüd mõista.
Mis silma jäi oli agressiivne press vastavalt olukorrale ja kenad kombinatsioonid.Kommentaar
-
6:1
Väärt meelelahutus, homme siis finaalis Spurs.
Kui tavaliselt teeb Müller endast kõik, et poolakale võimalusi luua, siis täna olid nad rollid ära vahetanud.
Müller pääses isegi penaltit lööma, mida pole juba oi-oi-oi kui ammu juhtunud.
Loodetavasti pole Gnabryl ja Thiagol miskit tõsist ning mõlemad on mesilaste vastu olemas (DFL-Supercup, 3.08)
Kiidaks ka Fenerbahçe mängijaid, kes frustratsioonist meie omi lõhkuma ei hakanud.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar