Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

75m eurikut Luiz Diaze eest pakkuda, ma ei tea. Tiba palju ei ole? Teil need kogenud ääremängijaid ju jagub, äkki oleks kuskilt saanud mõne noore ja talendika.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
      75m eurikut Luiz Diaze eest pakkuda, ma ei tea. Tiba palju ei ole? Teil need kogenud ääremängijaid ju jagub, äkki oleks kuskilt saanud mõne noore ja talendika.
      Sama arvamus. Mingi vana kännu eest selline papp magama panna. Oleks tegu siis mingi ulmelise selliga. Peab lootma, et saab paremini hakkama kui eelmine Liverpoolist toodud vasak ääreründaja.
      Maailmameistrid!!

Kommentaar

Idiootsuse tipp, Liverpool tõmbas koti korralikult pähe ikka. Väga keeruline on viimasel ajal Bayerni fän olla, üldse ei meeldi, mis otsuseid langetatakse.
        Diaz oli ka pmst odd man out Liverpoolis ja tahtis ise ka minema. Real shoppab Rodrygot, Leao ümber on palju juttu olnud, ma oleks isegi Trossardi stopgapina võtnud nii kauaks kuni Leaod moositakse. Eelmine hooaeg oli vähe teravam Diazel, aga ikkagi selline supporting cast ja mitte main man, aga noh..

Kommentaar

Rodrygo on parem ääreründaja, meie omad jahtisid vasakule. Ise lootsin Leão tulekule aga noh, läks nii sedapuhku.
          Maailmameistrid!!

Kommentaar

Leao on nii "kas on täna tuju mängida või longin niisama poolkõvalt" mängija.

Kommentaar

Working...
            X