Kane arvas et ta on koondises praegu sest miskipärast oli ta 99% mängust keskväljal ja sai liiga hilja aru et peab rünnakut juhtima
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Bayern München
Collapse
X
-
Ma ei väidagi, et ei vääri, aga PSG mängis mõlemas mängus Bayerni üle. Nii esimeses avatud, kui teises kinnises mängus. Võõrsil Bayern nii hambutuks teha, polegi nagu midagi öelda, mad respekt. Neuer hoidis asja niivõrd kuivõrd elus, see asi oleks võinud juba varem läbi olla.
Kommentaar
-
Tänases mängus mängis PSG Bayerni üle, nõus, vaieldamatu. Aga esimeses mängus oli ainult üks meeskond, Bayern, kes toimetas PSGga kuidas tahtis, PSG oli täis saast.
Ma ei väidagi, et ei vääri, aga PSG mängis mõlemas mängus Bayerni üle. Nii esimeses avatud, kui teises kinnises mängus. Võõrsil Bayern nii hambutuks teha, polegi nagu midagi öelda, mad respekt. Neuer hoidis asja niivõrd kuivõrd elus, see asi oleks võinud juba varem läbi olla.
Aga samamoodi mängis arsenal Bayerni CLis tänavu üle, nemad ei vääri siis miks?Dreams cant be buyKommentaar
-
Päris nii hull see asi ka ei olnud ja kui vastasele 5 väravat lüües oled endiselt "täis saast", siis ma ei tea, mida veel tegema peaks. 4 korjati välja muidugi ka, aga ise realiseeriti fantastiliselt.
Mängisid üle jah kodus. Diaz, Musiala ja Davies olid kõik puudu ja mitte väga oluline mäng.
See on ilmselgelt minu isiklik arvamus, aga Arsenali mängupilt mulle lihtsalt ei meeldi ja üleüldse äärmiselt ebasümpaatne sats. Mitte et nad selles süüdi oleks, aga nende CLi playoffide vastased Neverkusen, Sporting, Atletico ja PSGl Monaco, Chelsea, Liverpool & Bayern. Pole mõtet seda saagi siin käima tõmmata, lihtsalt minu silmale tundub, et PSG on hetkel Euroopa parim tiim.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mis seal imelikku on? Olise hooaja väravate arvestus viies, söötudes esimene ja totalis(väravad + assistid) Kane järel teine. Kane 36st väravast kümme olid penaltid ka.
Kui hooaja peale tagasi mõelda, siis kindlasti on Olise eredamalt meeles. Eks ta selline flip a coin olukord oli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar