Algselt postitas kalmaar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Naljakas, isegi Goal.com lugedes enne finaali soovitati Van G. Barstuber kaitsesse panna ja äärde see Conteras või mis ta nüüd oligi, tõenäoliselt oleks veits kiiremad jalad olnud.
Aga ma ei tea, kuidagi ka Bastian jooksis nii mentaalselt kui füüsiliselt kinni, a nagu Müllerit vahest niipalju tänu sellele ei süüdistakski, vahest oleks aidanud Prajnici (või kuidas see nimi nüüd kirjutatigi) asendamine, Bommel mulle eile isegi meeldis, täpselt nii mustalt mängis nagu vaja,tiba jättis ka kaitsjaid liiga üksi. Aga no mis sa teed, elu selline, et eile ei läind nii kõik nagu pidi ja eks võib nüüd edaspidi spekuleerida andmata käe teemadel ja itaalaste vandenõust Ribery puhul aga see pigem suu soojaks, .Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
killerbug
Kõige kurvem on muidugi see, et saksa tiimid (jalgpall) on viimasel ajal pidevalt turniirivõidust ilma jäänud (seda juba alates Bayerni 2001. a. võidust - 2002 MM, 2006 MM, 2008 EM, Leverkuseni kaotus Realile jne).
Samuti oli minu hinnangul Van Gaali viga Badstuberi kasutamine äärekaitsjana, Contento on kiirem ja suudab ka ettepoole piisavalt mängida, Badstuber jäi aga kohe Maiconi vastu seisma; Altintopi oleks võinud asendada Pranjiciga jne. Nõustun sellega, et kaotuse tõi see 30 m vaba ruumi kaitsjate ees, sest suhteliselt tõenäoline on, et normaalne ründaja tõmbab kaitsja lohku kiiruse peal.
Järgmine hooaeg tuleb huvitav, sest keegi peab keskväljal ruumi tegema Kroosile ning ehk on selleks lõppude lõpuks MvB. Bayernile oleks vaja lisaks äärtele ühte tüüpi keskele, kes suudaks palliga ka edasi liikuda, mitte vaid kaitsjatele tagasi sööta, kui mees vastu tuleb.
Aga Ribery jäämine tähendab seda, et ehk tuleb suuri nimesid juurde
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEks need tõelised Glorykate klubid olegi ....... Real Madrid ............
Pole megaoste toimund, ple midagi imestada veel.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitustNo Müller ei saa ju nii halb ka olla, kui ta oma esimesel hooajal profina lõi 19 väravat ja andis 16 väravasöötu.
Teise poolaja alguses oli tal supervõimalus viigistada, kuid JÄLLE ta luhtas selle.
Finaalis võinuks ikka kogemustele rõhudes kas või Klose ette möllama panna.
Nõustun ka sellega, et Contento oleks äärekaitses rünnakul tõhusam olnud.
Badstuber jääb ikka natuke ründevaasis hätta, samas Diego-poisu on end koos Ribery'ga ka rünnakul tõestanud.
Badstuber on hea mängija, kuid võinuks selles kohtumises pigem keskel olla.
Loodame siis tarkadele ostudele sel aastal, mitte Pranjic, Braafheid, Timo stiilis üleminekuid.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustLoodame siis tarkadele ostudele sel aastal, mitte Pranjic, Braafheid, Timo stiilis üleminekuid.
Mina muidugi loodan, et Shvaini ludorvnikute vastu vahetatakse, aga tal on vist hea posija kes tema oskamatuse mingisuguse udulooriga ära varjab. Ei mõista mina miks kõik orgasmist oigavad kui ta korra mängus palli puutub...ei mõista...
keskpärane saast ju.
Üldiselt ma arvan,et ostateksa mingi "vinge" puurilukk ja mingi tundmatu jorss keskväljale pinki nühkima ja ongi kõik mis hilissuvel toimuma saab.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustTule mingi mõistliku argumendiga järgmine kord.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustNojah..ära sa saidMaailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar