Müller esialgu pingile jäetud. Sellist asja pole enam ammu näinud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Gomez
Hull. oleks ta natukene väravast eemal olnud, oleks pall raudselt üle läinud või siis latti ja sealt pall tagasi põrganud.
E: Gomez taaskord. Kena assist Schweinilt. seekord lükkas Gomez vähe kindlamalt palli sisse.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKübaratrikk Gomezilt ja Müller. Kõik on ok,ainuke asi mis meele mõrudaks teeb Swaini kollane,millega tuleb Romaga mängus vahele jätta.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustGrupis esimene koht olemas. Parem puhkab nüüd, kui siis kui teda vaja.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Hea mäng Gomezi poolt, tuleb tunnistada !
Terve meeskond mängis suht kindlalt ja ega see Swaini puudumine järgmisest mängust suurt midagi ei tähenda. Bayernil vaja saada kahest ülejäänud mängust teenida üks punkt, et grupp võita, kui ka punkti ei tule, siis edasipääs on nii või naa taskus. Bayern löönud viimase kuue mänguga 16 väravat. Pole paha.
Kommentaar
-
killerbug
Pigem võiks Bayern proovida kõik mängud võita: suurendab nii auhinnaraha kui ka meeskonna enesekindlust. Minu arvates on selle hooaja halva vormi "küllastuspunkt" läbitud, nüüdsest tulevad ainult võidukad esitused. Kui ka Bayern-dusel end rohkem ilmutab, pole BuLi tabelitipp enam kaugel
Kui Gomez oma vormi ja enesekindluse taastab, siis on kõik OK. Samas võib juhtuda, et tähtsa(ma)tes mängudes väriseb ta jalg ikka edasi
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKübaratrikk Gomezilt ja Müller. Kõik on ok,ainuke asi mis meele mõrudaks teeb Swaini kollane,millega tuleb Romaga mängus vahele jätta.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Järgmises mängus alles oleks olnud mõistlik siis see tahtlikult võtta. Siin küll ei olnud veel. 2 mängu ju veel ees kus võivad uued kollased juba tulla. Järgmine juba Roma, kus siis tegelikult oleks võinud kaardi ära võtta. Aga njah.
Mainiks siis ka viimase suurema uudise ära, et Saksamaa rahvusmeeskonna kapten Phillip Lahm pikendas oma lepingut aastani 2016. Minumeelest üks kindlamaid ja paremini mängivaid mängijaid üldse meil ja väga positiivne uudis!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustVõiks isegi oletada, et ta teenis selle kaardi tahtlikult, et knockout roundidesse oleks võimalik puhaste paberitega minna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar