Algselt postitas Aramis
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
-
ohjeebus
Algselt postitas käbi Vaata postitustKohtuniku otsus on määrav, tema tõlgendas olukorda vastavalt ise nähtule, kahe abikohtuniku nähtule ja ka arvatavasti Casillase arvamusele. Sinul väita et see pilt, mis siia panid määrab selle olukorra 100% mittelugend väravaks on sama kui ma väidaks et jalg õhus tagant jalga 2 olukorda olid 100% otse punane. Teha mingeid omastarust naljakiad, ülbeid märkusi et Bayerni kasuks vilistati mäng ära eile, see pole isegi ajuvaba mitte.
Algselt postitas ballack Vaata postitustEDIT: siiski oli sul pilt number 6 mille mõte on see, et ründaja peab olema täpselt väravavahi ees nii, et ta takistab väravavahti mida ei olnud (ka Casillase meelest polnud nagu oli näha). Nagu ka see sama lause mis sinu pildi juures on MIKS karistatakse ründajat
Kommentaar
-
Ma siiski ütlen, et see "väravahti segav" ründaja ei pea palli puutuma,et oleks suluseis. Kui ta teeb näo, et mängib palli või lihtsalt liigub väga lähedal palli trajektoorile, et on rikosheti oht(nagu antud juhul), siis läheb ta suluseisuna kirja. Ja ikkagi eeldusel, et ta on tagapool, kui vastase tagantpoolt teine mängija. Aga ka kordan üle, et see on reegel puhtalt tõlgendamiseks ja tõlgendada saab igat pidi ja eriti juhul, kui Bayerni mängija selgelt tegutses ettekavatasematult ja ei plaaninud "maski" tekitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMa siiski ütlen, et see "väravahti segav" ründaja ei pea palli puutuma,et oleks suluseis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustKui ta teeb näo, et mängib palli või lihtsalt liigub väga lähedal palli trajektoorile, et on rikosheti oht(nagu antud juhul), siis läheb ta suluseisuna kirja.
Kommentaar
-
See õppematerjali näide ala Milan vs Juve ML finaal 2003 - Rui Costa oli palju kaugemal palli ja Buffoni trajektorilt kui Bayerni olukorras oldi. Aga toona olid ainult kolm kohtuniku praeguse 5 asemel. 5ga poleks seda sulgu toona loetud. Mäletan hästi,kui toona yle pealt Pasi tahvli peal joonistas olukorra lahti .Aga tulemus siiski meeldis ja kobinat selle kohta mul pole .
Sry, offi kaldumise eest.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustSry, offi kaldumise eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas KID Vaata postitust
Mina isiklikult ei usu, et Usamile võimalus antakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas arijenrobben Vaata postitustKas CL on ka nii, et kollased kaardid kustutatakse ära enne teist poolfinaali, et finaalis mängijaid puudu ei oleks? 2010 mm oli nii.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar