Suht kohutav vile Mayerilt,aga njhhh 1:0 pen,aga v6iks ikka mängida ka ,mitte veeretada.Freiburg on hea,hästi teevad pressi ja hea mulje jätnud isegi vähemuses mängides.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Eks suuremaid, kuulsamaid ja rikkamaid pidavatki soosima. Punane oli pigem õige ja kohtunik määras isegi õigesti, et viga kastist väljas. Aga kui sa annad lambise käe ühes kastis, siis samasuguse võiks ära vilistada ka teises...
Ega Bayern eriti ei suru ja Freiburgil pole ilmselgelt väga võimalustki midagi loota. Poisid on vähemalt hästi kaitses seisnud ning õnneks lagunemist tulnud ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustMasendav mäng seni vähemuses vastase vastu.
Ei saa aru sellest meeskonnast teinekord.
Nu ilmselgelt yritatakse v6imalikult ekonoomselt,aga tänapäeva jalgpallis nii enam ei saa.Olen see kes olen
Kommentaar
-
2:0 võit Freiburgist. Tulemusega olen rahul, mängupildiga mitte. Hea, et 3 punkti tulid. Paar aastat tagasi oli Bayern väga hea võõrsilvõistkond, nüüd peab mainima, et ikka väga tujutult mängitakse väljaspool Allianz Arenat.
Tavaliselt mulle kohtunikke kritiseerida ei meeldi, kuid vaata kust nurgast tahad, siis Freiburgile tehti liiga. Bayernile anti selline kahtlane käega palli puutumise eest penalt, kuid Freiburgile mitte, kui seda tegi Martinez. Lisaks muid kaheldavaid otsuseid.
Ründajatele tuleks selgeks teha termin "suluseis". 11 korda sattuda suluseisu ei ole normaalne.
Kui mu mälu mind ei peta, siis täna värava löönud Tymoschuki skooris viimati 2010. aastal Torinos, kui mängiti kohaliku Juventusega.
Dortmundi vastu alustab Bayern 80% tõenäosusega selliselt, ainult kas Badstuber või Boateng.
Neuer
Lahm-Dante-Badstuber-Alaba
Martinez-Schweinsteiger
Müller-Kroos-Ribery
Mandzukic
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustRafinha sööt, Tymo värav - mure?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitust2:0 võit Freiburgist. Tulemusega olen rahul, mängupildiga mitte. Hea, et 3 punkti tulid. Paar aastat tagasi oli Bayern väga hea võõrsilvõistkond, nüüd peab mainima, et ikka väga tujutult mängitakse väljaspool Allianz Arenat.
Tavaliselt mulle kohtunikke kritiseerida ei meeldi, kuid vaata kust nurgast tahad, siis Freiburgile tehti liiga. Bayernile anti selline kahtlane käega palli puutumise eest penalt, kuid Freiburgile mitte, kui seda tegi Martinez. Lisaks muid kaheldavaid otsuseid.
Ründajatele tuleks selgeks teha termin "suluseis". 11 korda sattuda suluseisu ei ole normaalne.
Kui mu mälu mind ei peta, siis täna värava löönud Tymoschuki skooris viimati 2010. aastal Torinos, kui mängiti kohaliku Juventusega.
Dortmundi vastu alustab Bayern 80% tõenäosusega selliselt, ainult kas Badstuber või Boateng.
Neuer
Lahm-Dante-Badstuber-Alaba
Martinez-Schweinsteiger
Müller-Kroos-Ribery
MandzukicOlen see kes olen
Kommentaar
-
No arvestades, et Dortmundiga mäng ees on laupäeval siis ilmselgelt ei ole mõtet endid surnuks joosta ja piisab 1-2 väravalisest edust küll...peaasi, et vastastel suruma ei lasta hakata. Seepärast ei üllatanud see tänane mängupilt. Katastroofi küll midagi ei olnud (erinevalt Valencia mängust).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar