Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Bayern München
Collapse
X
-
Mängu ei näinud t66kohustused,aga fakt kaotus on kaotus LVG hundipassi veel ei usuks,on mul siiski usku sellesse mehesse,Gomez nuhjh... las olla,Müller mängib valel kohal....,see peaks kõigile juba selge olema,aga tiitlit tõenäoliselt ei näe,aga üeldakse ootus on lollidele,ju mina olen seee loll,kes veel usub vähemalt esikolmikusse.Olen see kes olenKommentaar
-
Kui keegi sai minust aru, nagu sooviks ma LvG vallandamist, siis sorry.
Mina hoiaks temast pigem kinni ja olen seda juba terve tema ametiaja vältel korrutanud.
Gomeze võiks müüa küll, kindlasti on mõni päris ründaja kuskil, kes ta kohta täita suudaks.Maailmameistrid!!Kommentaar
-
Gomez oli muidugi jube. Nii ei saa raisata võimalusi.
Ma kiidaks ka eismel poolajal nähtut. Selle järgi pidanuks MoM olema kindlasti Müller. Aga sai ainult MoH x, sest teisel poolajal kadus Bayern täiesti ära. Schalke võitles ja võitis. Kui keegi pole tähele pannud, siis enne Kaiserslauterni veresauna oli Schalke järjest vastaseid nulliga võitnud ja tegi seda ka täna. Paanikasse ei maksa minna - kaotada võõrsil Meistrite Liiga TOP16 meeskonnale, keda juhib vana Bayerni kaataja Magath - täiesti loomulik asjade käik.Kommentaar
-
3-0 võit kodust siis, mängupilt oli päris kena, võideldi olukorrad motiveeritult lõpuni (esimene värav puhtalt sellest tuligi) mida selliselt mängult tore näha oli. Kohati oli Basel üsna terav näiteks need kolm 1-1 olukorda kus Kraft ja Baselaste oma kobadus neile ette jäid, aga muidu ilus punkt alagrupiturniirile, et see hea hoog nüüd ka lõpuks liigasse üle kanduks.Kommentaar
-
3-0 võit kodust siis, mängupilt oli päris kena, võideldi olukorrad motiveeritult lõpuni (esimene värav puhtalt sellest tuligi) mida selliselt mängult tore näha oli. Kohati oli Basel üsna terav näiteks need kolm 1-1 olukorda kus Kraft ja Baselaste oma kobadus neile ette jäid, aga muidu ilus punkt alagrupiturniirile, et see hea hoog nüüd ka lõpuks liigasse üle kanduks.
Nu loodame,et kandub,laup Pauli ja siis Stuttgard ja veelkord Stuttgard aga siis karikas.
Muidugi ootame ka järgmist reedet,et teada saada meie vastane.Olen see kes olenKommentaar
-
Peale esimest poolt tundi oli kõik ok. Enne oli aga jube jube. Liiga palju auke ikka kaitses. Kraft pidi liiga tihti päästma. Ründes nagu alati - kuidagi tulid ära need väravad.
Ribery nüüd mingi maailmaklass küll polnud. Oleks vabalt võinud ühe-kaks veel lüüa, aga oskusest jäi puudu. Üks ühele vist kordagi kedagi ette ei võtnud. Liigutas palli nagu ülejäänd meeskondki. Tsenderdusi proovis värava ette anda, aga ei old ükski neist piisavalt hea.
Kui väravad kukkuma hakkasid, siis ei saanud palju vinguda. Individuaalseid vigu tuli mõni (Breno), aga mängiti nagu peab. Hoiti palli ja prooviti kaitsest läbi murda. Ilusat jalgpalli oli kohati isegi näha.
Saksa kommentaator ütles midagi mulle huvitavat. Et Lahm pole kunagi niipalju kaarte kogunud, et oleks pidanud ühestki mängust puuduma seetõttu? Tõsi?Kommentaar
-
Alagrupi turniiril teiseks jäänud meeskondi vaadeldes tuleb tõdeda, et kerget vastast pole väga loota. Kui siis Kopenhagen, aga ka nemad näitasid kodumängus Barca vastu sisu. Aga kõige raskemad võimalikud variandid oleksid ilmselt Arsenal ja Inter(juhul, kui nad saavad oma tavapärase hoo sisse).Kommentaar
-
killerbug
Ma ootaks ka just mõnda krõbedamat nime (Inter või Arsenal). Samuti ootaks mõnda asjalikku täiendust ja mänedžmendipoolset väikest riskimist
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
Kommentaar