320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga

    Meie tulevane in äktsön?
    Maailmameistrid!!

    Kommentaar


      Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitust
      Hooaja lõpp on peagi lõppemas ja Bayern on heitlemas viimasele CL-i kohale, praeguseks vihavaenlaseks nr: 1 on Hannover. Lugedes bayerni kodulehte on rõõm näha, et terve tiim on väga motiveeritud, et mängida järgmine aasta CL-i. Pisivigastuse on endale üles korjanud Gomez ja Kraft. Panen siia viimase kolme vooru mängud meil ja Hannoveril.

      32. voor

      30.04.11 15:30 Hannover 96 : Borussia M'gladbach
      30.04.11 18:30 FC Bayern München : FC Schalke 04
      Vaadates tabeliseisu peaks Gladbach olema kerge saak, aga eelmisel nädalal BVB alistamine lisab usku, et ka Hannover saab alistatud.
      Bayernil aga tuleb tähtis, raske ja tugev mäng eile CL-is ManU'lt pähe saanud Schalkega, üle tuleb kavaldada ka Neuer - raske, aga mitte võimatu. Kui suudame ManU lindilt Schalke nõkused ära kasutada siis on võit taskus.

      33. voor

      VfB Stuttgart : Hannover 96
      FC St. Pauli : FC Bayern München
      Viimasel ajal tõusujoonel olnud Stuttgart lubab lootust, et Hannover kodus alistatakse.
      Bayernil tuleb, aga alistada tabeli punane latern St. Pauli, kes on viimane väravatevahega. Kindlad kolm punkti peaksid siit tulema, aga ei tea kuidas meie võõrsilvorm taas on, mis eelmine aasta oli väga hea. See aasta pole võõrsil me hästi mänginud.

      34. voor

      FC Bayern München : VfB Stuttgart
      Hannover 96 : 1. FC Nürnberg
      Tõusuteel Stuttgart ei ole ka meile kerge saak, aga ehk heale loodetavale eelnevate mängude moraalile tuleb ka siit 3 punkti.
      Hannover aga võõrustab kodus Euroopa Liiga koha eest võitleva Nürnbergiga. Eksida võidakse siingi.
      32.voor Hannoveril on raske mäng, Bayernil mitte. Vahe on väga suur. Siiski on Hannover favoriit ja võib ka 3 punkti siit võtta.

      33. Hannoveril üliraske mäng. Bayernil ebameeldivam mäng kui voor tagasi, aga kohustus võita on liiga suur ja St Pauli on kriisis.

      34. Väga palju oleneb, mis on viimaseks päevaks tabeliseis. Mõlemad on ohtlikud vastased, aga motivatsioon või selle puudumine mängib põhirolli.

      Kommentaar


        Meie selle hooaja rivaal Hannover kaotas siis kodus 1-0 Gladbachile, head uudised meile, nüüd tuleb ise olla hea ja võtta kodus selle hooaja nuhtlus Schalke kotti. Jälle on keskkaitses Badstuber, seda küll ei oleks oodand, aga eks näis.

        Tänane koosseis Schalke vastu:

        ------------------Butt------------------
        --Lahm----DvB----Badstuber----Contento--
        ---------Tymoschuk--Schweinsteiger-------
        --Robben---------Müller------------Ribery--
        -----------------Gomez--------------------

        Kommentaar


          Oi kui tore uudis see nüüd oli. Nüüd tuleb ära teha jah. Eelmise kaotasime muidugi Schalkele 2:0 - seekord aga kodus mängida ja ehk vaatas keegi ManU mängu meil ja sai ka aru kuidas neist jagu saab.

          Kommentaar


            SUPPERRR! NEUER on üle mängitud ja 1-0,kes muu kui ROBBEN!

            E: Suutsime juba tagasi lasta :S

            Ja lõime nüüd ka ise ühe uuesti ära, Robbeni karistuslöök takerdus müüri ja Müller oli esimesena jaol. 2-1 , juba esimese 15 minutiga.

            3-1, Robbeni tsenderdus, Müller lükkab palli üle Neueri ja Gomez tühja kolli, fantastiko!

            Kommentaar


              19 mindiga rohkem kui ManU terve mänguga . See võrdlus polegi nii kohatu, sest rohkem käib jutt Neueri kui Schakle kaitse ülemängimisest.


              Naljaga pooleks öeldud ka, aga ühe super olukorra võttis Neuer ikkagi ära, kui Gomez värava ette täiesti üksi jäeti ja Neuer jalgadega löögi tõrjus. Mülleri värav oli veel eriti magus, super mäng esimesel poolajal. Tymo viimasel ajal mämgitamisest võib järeldada, et müüki ta ilmselt minemas on. Väravakuningas Gomez veel pole, lõi Cisse täna 2 kolli HSV vastu. Gomezil väravaid hetkel 24, Cissel 22.

              Kommentaar


                Ma esimest ei näinud, aga teiste väravate juures ei saa palju Neueri vastu öelda. Ainule seda, et ManU vastu ta võttis need väravad kõik ära.

                Aga ilus ilus ilus mäng Bayernilt. Super!

                Kommentaar


                  Okei, mängisime täna hästi, lõime Schalkele 4 kolli ja võitsime 4-1. MoM on minu poolt Müller, töötas kogu aeg ja oli pildis. Müller lõi siis 2 väravat ja üks resultatiivne sööt - pole paha . Schalkel praktiliselt ei olnudki võimalusi, värava mille nad lõid oli ka üsna õnnetu ja pooljuhuslik. Badstuber kohe ikka sobi sinna keskkaitsesse, värava olukorras oli tema seal jälle aktsioonis.Schalke oli väga tujutu kuidagi täna. Kipun arvama, et ManU´lt saavad kahjuks nad suurema paki.
                  Mängu juures ei meeldinud see, kui läksime kiirelt juhtima siis Robben ja Ribery hakkasid tahtma endale lisatähelepanu tõmmata. Ribery üritas liiga palju ise, kui oleks saanud äärt vahetada ja mõne kolli veel lüüa teine. Robben veetis liiga palju murul, kui üritas mingit olematut viga vastastelt välja meelitada või siis tahtis ise enda väravakontot veel täiendada kui kaaslane oli kõrval olemas. Robben võiks enda väga hea vasaku jala kõrval treenida vasakut ka, jube oli vaadata kui igast olukorrast aint vasakuga, parem jalg lisaks veel tervust ja ohtlikkust .Võiks ju töötada kogu mängu, kui väsinud siis saab ka vahetuse teha. Ülejäänud tegid hea mängu ! Kokkuvõttes jäin tänase esitusega rahule. CL´i kohal oleme taas tagasi ja nüüd 2 punktilise eduga. Viimased kaks mängu veel pingutada.

                  Kommentaar


                    Tore on öelda "I told You so!" .. Bayernil lihtne mäng, Hannoveril raske.

                    Kommentaar


                      Ega Holgerit pole mujale panna ka praegu, äärekaitsjad on tasemel hetkel. Nendest isetsemistest on viimaste aegade suurimad võidud ka tulnud (6-0 HSV'le 12.03 ja 7-0 Herthale eelmine hooaeg millalgi). Saime H96'lt 3nda võimaluse(nende 4-1 kaotus BVB'le, meie 2-1 võit Freiburgi vastu; nende viik HSVga, meie võit Leverkuseni vastu ja tänane), enam ei tohi kolmndat kohta käest anda.

                      Kommentaar


                        Mängu ülevaade palun ja tundub nii kui mina mängu t66asjus ei näe,siis Bayern võtab suured võidud,aga kui võimalus vaadata,siis...
                        Olen see kes olen

                        Kommentaar


                          Mülleri teist kolli ei õnnestund ei siit, ega ka seal hetkel leida, aga kõik ülejäänud olemas. Head/pikka kokkuvõtet samuti hetkel pole, äkki homme leiab.

                          http://goal2watch.blogspot.com/2011/...lke-video.html

                          Kommentaar


                            Siin on kõik olemas http://www.goalsarena.org/video/germ...chalke_en.html

                            Kommentaar


                              Täna oli hea mäng. Mitte veel ideaalne, aga samas ei saa seda meestele pahaks ka panna, et pärast 3:1 edu natukene jalga gaasipedaalilt kergitati. Selline suhtumine on küll sellel hooajal juba kätte maksnud (äkki oli Kölni vastu, kui poolajaks olime kahega peal ja lõppes viigiga ?) aga täna õnneks Schalke ohtlikuks ei saanud. Peaasi, et nüüd järjekordselt ei tehtaks Hannoverile vastukingitust järgmistes mängudes.

                              Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitust
                              Mängu juures ei meeldinud see, kui läksime kiirelt juhtima siis Robben ja Ribery hakkasid tahtma endale lisatähelepanu tõmmata. Ribery üritas liiga palju ise, kui oleks saanud äärt vahetada ja mõne kolli veel lüüa teine. Robben veetis liiga palju murul, kui üritas mingit olematut viga vastastelt välja meelitada või siis tahtis ise enda väravakontot veel täiendada kui kaaslane oli kõrval olemas. Robben võiks enda väga hea vasaku jala kõrval treenida vasakut ka, jube oli vaadata kui igast olukorrast aint vasakuga, parem jalg lisaks veel tervust ja ohtlikkust .Võiks ju töötada kogu mängu, kui väsinud siis saab ka vahetuse teha.
                              Kuule sorry, aga Robbeni kallal pärast tänast mängu ei tohiks absoluutselt viriseda. Okei, ta ei teinud kõike jällegi ideaalselt, aga ta lõi ise värava, teisele väravale eelnenud karistuslöögi sooritas tema ja kolmanda värava inseneriks oli samuti Robben, kuigi jah viimase puute enne Gomezit tegi Müller. Selle vastu ei vaidle, et MoM võiks Müller olla, aga kui värav + kahe värava eeltöö ei ole rahuloluks piisav siis ... Isegi Eurospordi kommentaatorid kiitsid teda, et pole enam nii egoistlik nagu varem, et ühes olukorras oleks võinud isegi proovida lüüa.

                              Kommentaar


                                Hea tulemus.
                                Hakkan kohe kokkuvõtet uurima.

                                Robben:
                                Matches in Bundesliga
                                36
                                Goals in Bundesliga
                                26
                                Maailmameistrid!!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X