Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Bayern München
Collapse
X
-
-
Jah, aga nagu sellest kirjatükist selgub, pole meil erilist lootust. Samas on suht hämmastav, et kuskilt Brasiilia junglist on kinni püütud Ze Roberto nimeline tegelinski keda vist meile tagasi üritatakse tuua. Eriti särav staar see muldvana onu. Kui see tehing teoks saab on täiesti kindel, et juhtkond eesotsa her. Höönesiga on täiesti lolliks läinud.
Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
AILTONKommentaar
-
Tõsiselt kui sa midagi ei tea, SIIS OLE VAIT.
2004-2005 läks Robbeni mänguaeg vigastuste nahka, 2005-2006 sai ta 28 mängu , mis on vägagi normaalne ja see hooaeg on mees jälle vigastustega maadelnud.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009Kommentaar
-
oot, miks ta siis tselsist ära tahab minna? sellepärast et ta end seal liialt vigastab?AILTONKommentaar
-
Kommentaar
-
Ei põle siin mingit OT. Mina hoopis ei mõista mis selles UEFA kopsikul viga on. Ma olen täiesti kindel, et mõlemad tänavused finalistid oleks CL kaugemale jõudnud kui mõned teised seal osalenud klubid.Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Egas võit pole kõige tähtsam, on ikka vahe kas mängid Milani ja Barcelonaga või Palermo ja Espanyoliga.
Eelmine hooaeg on minevik, see hooaeg pole talt piuksugi tulnud ja see on kõige tähtsam.Little things worry little minds.
-
Kommentaar
-
Mõtlesin rohkem seda Robbeni silmade läbi, kas jõuda CL'is kaugele või tõsta üles UEFA kopsik alistades mingeid Anderlechte, Spartakeid jne... raske valik ...Little things worry little minds.
-
Kui sina juba Robbeni suuvooder siin oled, ehk siis räägid, kas neile meeldib rohkem CL poolfinaalis välja kukkuda või UEFA Cupi finaali võita? Raske valik...Maailmameistrid!!Kommentaar
-
Variant 1 ja kõik on siin Robbeni suuvooderid, kes väidab, et ta tahab Bayernisse minna ja, kes väidab, et ta pole Chelseas õnnelik.Little things worry little minds.
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar