320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Aramis Vaata postitust
    Tundub, et Van Gaal tegi esimese impordi Hollandi liigast ostes Heerenveenist horvaat Danijel Pranjici 8,7 millioni naela eest Väidetavalt on tegu Pooli transfer targetiga ja kui SkySportsi info peab paika, siis ootaks midfielderi kommentaari mehele.
    Nii harva kui ma suuremate riikide teemades üldse postitan, siis Bundesliga on neist neljast vast enim külastusi saav sektsioon Hispaania kõrval.

    Aga Pranjicist.

    Ime , et sellise skilliga mees veel sel hooajal Hollandis pallis. Minu arust juba vähemalt aasta-kahe eest oli ta Eredivisie nivoost välja kasvanud.

    Tehniline, kiire, hea söötja nagu enamik horvaate ning koondisekoht puna-valgetes polnud asjata välja teenitud.

    Põhiliselt kasutati teda vasaku äärepoolikuna, kuigi ka kaitses opereeris kui vaja. Iseasi kuidas ta Bayerni skeemi sobitub, ehkki horvaadid on Bundesligas vast Euroopa tippliigadest kõige paremini kohaldunud.
    Wij komen terug met de cup in de hands

    Kommentaar


      Noh, koos Oliciga teevad horvaatia kogukonna jälle Baierimaale. Viimati vennad Kovacid möllasid, Robertile meeldis, Niko tundis end natuke halvasti. Üldiselt mulle horvaadid meeldivad.

      Kommentaar


        Goran Pandev??? Tore mees aga jälle ründaja. No sajebis.
        Maailmameistrid!!

        Kommentaar


          Teoorias sobiks ta vist vasakule äärele ka, aga pead ei anna. Sealt vist Ribery lahkumas?

          Kommentaar


            Prantslane ei lähe kuhugi. Isegi kui oleks kuu aega lepingu lõpuni maksaks mingi rahaboss hunniku raha, et eksklusiivseid läbirääkimisi pidada. Pealegi on meil teda vaja ka. Pandevist...tundub, et Toni päevad siin klubis tiksuvad lõpu poole ja ega Klosegi nooremaks lähe.
            Hello! I´m mentaly ill.

            Kommentaar


              Samas vastu tahtmis ikka kinni ei hoia, mis sellest piripillist ikka hoida. Muide, kas see vastab tõele, et Gomeze hind oli 30 miljonit? Haigelt ülemakstud ju...
              Maailmameistrid!!

              Kommentaar


                Algselt postitas kalmaar Vaata postitust
                Samas vastu tahtmis ikka kinni ei hoia, mis sellest piripillist ikka hoida. Muide, kas see vastab tõele, et Gomeze hind oli 30 miljonit? Haigelt ülemakstud ju...
                Ülemakstud?
                Ära joo enam niipalju. BL top 3 striker maksabki niipalju.

                Kommentaar


                  Vaata ennem enda pudelid üle, ehk oled palju manustand? Gomez pole never nii palju väärt.
                  Maailmameistrid!!

                  Kommentaar


                    Noo tegemist on 23 !!!aastase vennaga. 44mängust35 kolli möödunud hooaeg 32 mängust 28 väravat ülemöödunud hooaeg. Seda siis BL ja Euroopas, sekka mõned kergemad mängud karikas. See vend on kindlasti seda summat väärt. Kui läinud aastane EM väljajätta on ta kaks hooaega olnud yks tootlikuimaid BL mängumehi ja kui Stutgart oleks ta lasknud odavamalt ära oleks see olnud pehmeltöelda imelik.

                    Kommentaar




                      Kindel whine tuleb, aga ma lugesin sisu ka veidi. Ning seda uudist väitis "Marca" mis on minu jaoks vägagi tuntud.

                      Tahetakse siis Ribery vastu anda Van der Vaart ning Sneijder


                      Kui need kaks meest saadaks, oleks ma nõus.

                      Kommentaar


                        Ma tahaks neid koos Riberyga Allianzil näha...
                        Maailmameistrid!!

                        Kommentaar


                          Whine'i ei tule, kuid lihtsalt vahemärkuseks, et Marca on küll tõesti tuntud, aga sisuliselt on tegu Reali käepikendusega fekaali üleskeerutamiseks. Erilise mõnuga muidugi igasuguste transfer ruumorite puhul. "El blanco es mi color y Figo es mi idolo" oli vist viimane pärl, mis oli näiteks teate-küll-kelle suhu ja esilehele topitud. Misiganes seal avaldatud Reali puudutav ülemineku-uudis on umbes sama real kui Pamela Andersoni rinnad vms. Vahel läheb muidugi lahmides mõni asi pihta ka, aga jampsi on siiski tuntavalt rohkem.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                          Kommentaar


                            Paistab, et Louis-ile eredivisie mängijad meeldivad. Juba teine värbamine nädala jooksul.

                            Seekord siis Oranje ja Twente vasakäär Edson Braafheid neljaks aastaks Allianz Arenale.

                            Edson Braafheid verruilt FC Twente definitief voor Bayern München. FC Twente meldt op de officiële website dat zij dinsdagmiddag een akkoord heeft bereikt met Bayern over een transfersom. Braafheid zal zich donderdag, daags na de interland tegen Noorwegen, melden in Zuid-Duitsland om de deal af te ronden. De club van trainer Louis van Gaal betaalt naar verluidt zo’n twee miljoen euro aan de Tukkers, waar de Oranje-international nog één jaar onder contract stond. Ook PSV en Ajax waren geïnteresseerd in de diensten van de 26-jarige linksback. Toen echter bleek dat der Rekordmeister de Amsterdammer graag wilde inlijven, stelde Braafheid de twee Nederlandse topclubs direct teleur. Braafheid maakte zijn debuut in het profvoetbal bij FC Utrecht. De defensieve speler stond daar van 2003 tot januari 2007 onder contract. De verdediger verruilde begin dat jaar de Domstedelingen voor Twente. Daar groeide Braafheid uit tot één van de steunpilaren. Met de club uit Enschede werd de Surinamer afgelopen seizoen tweede in de Eredivisie.Voor Bayern München is Braafheid al de zesde nieuwe speler deze zomer. Eerder verzekerde de nummer twee van de Bundesliga zich al van de diensten van Anatoliy Tymoschuk, Ivica Olic, Alexander Baumjohann, Mario Gomez en Danijel Pranjic. Daartegenover staat het vertrek van Massimo Oddo, Lukas Podolski en Zé Roberto.Voorzitter Joop Munsterman toonde zich trots: “Het is bijzonder dat een speler van FC Twente een transfer maakt naar zo’n grote buitenlandse club", zei hij. "Als ik het een speler wens dan is het Edson wel. Hij heeft zich altijd zeer positief opgesteld binnen de club en kunnen ontwikkelen tot international. We wensen hem zeer veel succes toe.”
                            Wij komen terug met de cup in de hands

                            Kommentaar


                              Algselt postitas midfielder Vaata postitust
                              Paistab, et Louis-ile eredivisie mängijad meeldivad. Juba teine värbamine nädala jooksul.

                              Seekord siis Oranje ja Twente vasakäär Edson Braafheid neljaks aastaks Allianz Arenale.

                              http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=80213

                              Nii esmapilgul ei tundu just kuigi mõtekalt üleminekult Edsoni vaatevinklist, teades eelnevalt, et samalt positsioonilt leidub juba Lahm, keda naljalt keegi pingile ei lükka...ja kui lükkabki, siis ainuüksi teisele äärele. Teatavasti Ajax ja PSV kraaklesid hollandlase signatuuri eest mõnda aega, kuniks tuli suurem ja nokkis nina alt...

                              Kommentaar


                                Kuigi ma ei tea sellest mängijast eriti midagi arvata olen õnnelik, et viimaks ometi ka äärekaitsjaid meeskonda soetatakse.
                                Maailmameistrid!!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X