Algselt postitas _AI_
Vaata postitust
Olen päri, et Löw tõesti eelistab teatuid mängijaid aga seni on see end õigustanud. Rõhk sõnal "seni", sest hetkel tundub, et selline käitumine on hakanud arengut/üleminekut pärssima. Täiesti õigustatud küsimus ja tähelepanek sinu poolt.
Lisaks jäi mulle eile mulje (ehk ekslikult), et mängijad olid ise oma võidus nii kindlad ja see ülbus kandus ka platsile, kus mitu korda püüti asju liiga ilusalt lahendada.
Peatudes Mülleril, siis ka eile tõmbas ta mängu kastis laiali aga kui kaaslased seda tekkinud olukorda ei suuda kasutada, siis pole tema selles süüdi. Mis puudutab, seda hala, et Kimmich peab mängu laiali tõmbama, siis kas saadatkse lõpuks aru, et nii Juppi ja ka Löwi taktikas Müller ja Kimmich samas tsoonis korraga olla ei tohigi. Eile oli veel müller sootuks vabas rollis koos Öziliga ning see muutis köik liikumised kaootiliseks.
Mehiko vastu kärises, sest Khedira/Kroos ei tööta koos enam hästi, mölemad jäävad pehmeks ja kaitsjatele ei pakuta piisavalt tuge.
Loodetavasti kordub eelmise aasta tsenaarium, kus peale kõikuvat mängupilti tehti olulised muudatused.
Ise(ma pole kohe kindlasti nii pädev kui Löw) sooviks näha Goretzkat, Brandti ja Reusi alustamas, isegi kui see tähendaks minu suure lemmiku (ei varjagi seda) Mülleri ohverdamist hetkel, sest eesmärk pühandab abinõud.
Kommentaar