kas mitte 86 minut ei olnud hollandi värav? võin eksida
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Algselt postitas decrakas Vaata postitustkas mitte 86 minut ei olnud hollandi värav? võin eksida
Kommentaar
-
highlight'id ka juhuks kui keegi ei sattunud nägema. http://eurosport.yahoo.com/video/160...2012-u17s.html
Kommentaar
-
Algselt postitas Soldat Vaata postitustMinu eelistus formatsiooniga 4-2-3-1: Neuer,Lahm,Hummels,Badstuber,Schmelzer,Khedira,Sch-weinsteiger,Özil,Reus,Götze,Gomez.
Aga plaani mis Sa plaanid, nagu keegi juba enne mainis, siis tähtsad väravad tulevad arvatavasti endiselt poola päritolu duolt...
Kommentaar
-
Lõuna-Prantsusmaal Schumi ja Rosbergiga.
Laupäeval sõpruskohtumine Šveitsiga, kus Bayerni mehed ei mängi. Saksamaal mängivatest põhitegijatest võib näha
näiteks Wolfsburgi Benagliot, Leverkuseni Barnettat, Derdiyoki koos tulevikumeestega nagu Granit Xhaka ja Shaqiri.
Samuti 1991-2008 Dortmundi ja Bayernit treeninud sakslane Ottmar Hitzfeld.
Kommentaar
-
Saksa koondisega seoses, juba välja pakutud ka siin see idee:
Joachim Löw teatas, et soovib mingi hetk Marco Reusi tipuründajana kasutada ja see võib tähendada Mario Gomezi pingile kukkumist.
Pole küll kaugeltki Saksa toetaja, aga Gomezit ei taha ikkagi väga hinnata. Ainus, mida ma tema juures kiita julgen on see, et ta suudab neid võimalusi leida, mis on väga tähtis, aga muus osas on korralik puujalg. Reusi ja Götzet kannataks vaadata küll.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustSaksa koondisega seoses, juba välja pakutud ka siin see idee:
Joachim Löw teatas, et soovib mingi hetk Marco Reusi tipuründajana kasutada ja see võib tähendada Mario Gomezi pingile kukkumist.
Pole küll kaugeltki Saksa toetaja, aga Gomezit ei taha ikkagi väga hinnata. Ainus, mida ma tema juures kiita julgen on see, et ta suudab neid võimalusi leida, mis on väga tähtis, aga muus osas on korralik puujalg. Reusi ja Götzet kannataks vaadata küll.
Algselt postitas jürks Vaata postitustGomez peaks nagunii ju pingil olema.
Neuer
Lahm, Hummels, Badstuber, Schmelzer
Khedira, Schweinsteiger
Müller, Özil, Podolski
Klose
Kuigi Löw ütles, et Lahm peaks omal vanal positsioonil ikka mängima (vasakul).
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustGomez peaks nagunii ju pingil olema.
Neuer
Lahm, Hummels, Badstuber, Schmelzer
Khedira, Schweinsteiger
Müller, Özil, Podolski
Klose
Kuigi Löw ütles, et Lahm peaks omal vanal positsioonil ikka mängima (vasakul).
Kommentaar
-
Algselt postitas petterii Vaata postitustKiidad õiget asja, suudab leida jah. Samas viimases kahes finaalis (pokaal ja CL), kus oleks neid leide kõige rohkem vaja läinud, enam ei suutnud. Loodetavasti kasutab Löw Reusi mõnes sõprusmängus seal tipuründaja kohal, oleks huvitav vaadata küll ja üldiselt mulle see plaan meeldib, samas ma olen veits mõjutatud ka selles küsimussigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustPuujalg Müller võiks algus alustada jah....
vorm paranes, nüüd on aeg tõsisteks tegudeks. Mina eelistan teda Reusile ja Schürrlele.
Kommentaar
-
Algselt postitas jürks Vaata postitustSee puujalg lõi värava (peaga) 19. mail. Hooaja algus oli küll kesine, kuid lõpu poole
vorm paranes, nüüd on aeg tõsisteks tegudeks. Mina eelistan teda Reusile ja Schürrlele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar