Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Miks läks Löw ratast uuesti leiutama? Werner ääres, Reus teisel ja Gomez keskel ju tegelikult töötas rootslaste vastu päris hästi. Lisaks vahetas sisuliselt terve keskväljakul taas ümber (Kroos vaid jäi) ning viskas täitsa uued näod Goretzka ja Süle nii tähtsas mängus külma vette. Veider.
Neueri seiklemine lõpuminutitel vast võttis kenasti sakslaste MM-i kokku.
Kommentaar
-
mul läks isegi õlleisu ära selle mängu peale.
Peaks kontrollima, äkki keegi pani mulle midagi joogi sisse ja see on kõigest mingi ohutu LSD bad trip ja ma kujutan seda kõike endale ette.
Oot, muidugi, aitäh Löw, et sa nii tegid. Mul lõi kõhu lahti, kui telefon tegi piip-piip ja ma line-uppi nägin.
Kindel, et keegi midagi joogi sisse ei pannud? Aga kui ei pannud, äkki paneksite?MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustDeutschland, Deutschland über alles...
Kõik on läinud, midagi pole alles!
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOu aga kõik su jutud, enne turniiri ja peale avamängu, et Saksamaa võidab nkn..
Tegelikult suht huumor, mis kõvatamine siis käis. Karma.
Ilmselt Löw lahkub ise ilma vallandamata. Ikkagi on sitaks kõva vend olnud need 12a.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Terve turniiri oli Saksamaa taktika anda pall Kimmichile ja loota, et keegi ta tsenderduste otsa kukuks kastis. Miski on kindlalt meeskonnas mäda, sest sellist sitta ma ei mäletagi. Lõuna-Korea vastu ei suudetud midagi luua, päris tõsiselt? Mingid statistikavennad kindlasti võivad xG vms numbrid välja tuua, aga see oli ikka täielik kuiv nühkimine, mis täna platsil toimus. Tegelikult terve turniir.
Kuidas mängis Özil terve mängu? See tüüp ei mahuks isegi Lõuna-Korea algkoosseisu. Loodan siiralt, et Emery ei hakka sellist sitta Arsenalis alla neelama ja kui härra mossitama hakkab, siis shipib Özili Türki kebabi sööma, aga see jutt käib teise teemasse.
Täielik müstika on veel see, et Brandt nii vähe peale sai. Tõenäoliselt kõige elavam mängija Saksamaa eest. Iga kord kui sisse tuli, siis oli enesekindel ja tahtis kohe teha. Ma alahindasin teda päris tugevalt enne turniiri ja võtan need sõnad tagasi. Turniiril näidatud mängu eest kiidan palju ja ootan temalt tulevikus suuri tegusi.
Üks küsimus ka suuremale ringile. Millised mängijad praegusest satsist on selle turniiri esituste põhjal maailmaklass? Ma päris tõsiselt julgeks siin vist öelda ainult Neuer.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
Löw on ennast piisavalt tõestanud ja tema käe all pole Sakslastel olnud ainsatki ebaõnnestunud turniiri. Viis suurturniiri ja iga kord on jõutud vähemalt poolfinaali (kahel korral ka finaali millest üks võideti). Haugud vale puu all - Jorgi on kunn ja jalgpall eksisteerib ka väljaspool briti saarestikku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMillised mängijad praegusest satsist on selle turniiri esituste põhjal maailmaklass? Ma päris tõsiselt julgeks siin vist öelda ainult Neuer.et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKui sina juba enne turniiri püksid alla lased ja kummardad, tubli. Mina lähen usuga, et Saksamaa võidab iga turniiri. Karma my ass. Kõik ei pea sinu kombel väristama.
Ilmselt Löw lahkub ise ilma vallandamata. Ikkagi on sitaks kõva vend olnud need 12a.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar