Algselt postitas Pints
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKahjuks pole see võimalik. Foorumis solvumine on ikkagi õudne kogemus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustNapikas aga rahu jälle majas
Suht nüri on jah MMi jälgida ilma Saksamaata, ma kohe ei oska ja ei suuda otsustada, et kelle poolt nüüd olla...
Kommentaar
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustImelik kogemus on tõesti mänge vaadata. Alles jäänutest hoian Horvaatiale kõige rohkem pöialt. Muu on savi. Peaasi et Brasiilia, Inglismaa, Belgia tala saavad. Baguetteid ka väga ei sümpatiseeri. Ehk väikeste poolt olen
Rootsi
Horvaatia
Belgia
Prantsusmaa
Uruguay
Venemaa
Brasiilia
Yana Toom
Inglismaa
Kommentaar
-
Kui üle-vee-naabrid ei mängiks nii kohutavat antijalgpalli (ma saan aru muidugi, iga riik oma võimete kohaselt ja ongi veerandfinaalis eksole), siis võiks Rootsile pöialt hoida (nagu ma lapsena kroonprintsessi pildi peale...hmm.pöialt ... hoidsin), aga ei saa ju.
Horvaadid ongi vist ainsana alles jäänud,keda väga ei vihka. Uruguay ka.
Raske on ju olla eestlane, kõiki vihkaks. Kui meie mängiks MM'il, oleks väga hull dilemma ikka - poolt justkui nagu peaks olema, aga samas, teised eestlased mängivad, neid ma vihkan ju... oijah.
Aga räägiks veel verevahetusest, kes selles teie pakutud line-upis liider oleks?
NEUER
SÜLE - HUMMELS - TAH
KIMMICH - GORETZKA - KROOS - MAX
SANE - BRANDT
WERNERMIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitustKui üle-vee-naabrid ei mängiks nii kohutavat antijalgpalli (ma saan aru muidugi, iga riik oma võimete kohaselt ja ongi veerandfinaalis eksole), siis võiks Rootsile pöialt hoida (nagu ma lapsena kroonprintsessi pildi peale...hmm.pöialt ... hoidsin), aga ei saa ju.
Horvaadid ongi vist ainsana alles jäänud,keda väga ei vihka. Uruguay ka.
Raske on ju olla eestlane, kõiki vihkaks. Kui meie mängiks MM'il, oleks väga hull dilemma ikka - poolt justkui nagu peaks olema, aga samas, teised eestlased mängivad, neid ma vihkan ju... oijah.
Aga räägiks veel verevahetusest, kes selles teie pakutud line-upis liider oleks?
NEUER
SÜLE - HUMMELS - TAH
KIMMICH - GORETZKA - KROOS - MAX
SANE - BRANDT
WERNER
Hea tähelepanek. Ideaalis selleks ajaks juba Kimmich või Goretzka, mõlemal see "sisu" olemas aga see on pelgalt minu arvamus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMaailmameistrivõistluste alagrupi koondise tegemised.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMaailmameistrivõistluste alagrupi koondise tegemised.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustItaalia jõudis ikka veerandfinaali? Ahjaa..
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustei. Itaalia koondis pani douchebag teema nime, kui meistriks tulid?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMaailmameistrivõistluste alagrupi koondise tegemised.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar