Meeldib!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Algselt postitas RistoT Vaata postitustKus Saksa kaitse on? tundub, et kõik ründavad...
Minu jaoks oleks hetkel parim koosseis kui Merte asendada Boatengiga ja Khedira Schweinsteigeriga. sellega võiks MM-l mängida.
Kommentaar
-
Paar sõna Saksa koondise kohta ka.
Täna täitub Saksa koondise Kapitän Philipp Lahmil sajas kord, kui ta tõmbab selga Saksa koondise särgi. Ilus number.
Austria vastu võiks näha umbes taolist algkoosseisu: Neuer; Lahm, Boateng, Hummels, Schmelzer; Khedira, Kroos, Reus, Özil, Müller; Klose
Welt.de on avaldanud artikli praegusest kõige väärtuslikumast Saksa koondisest. Alg 11 väärtus on 322 miljonit eurot. Kogu Saksa koondis maksab kokku 471,5 miljonit €. Samas jääb mulle arusaamatuks kuidas on jäänud välja sealt Müller. Sellist koosseisu sooviks muidu isegi Brasiilias näha.
Artikkel:
Kommentaar
-
Phh, minu varasem postituses olnud alg-11 osutus mingiks spekulatsiooniks. Tänane koosseis vs Austria. Minu prognoos osutus üsna täpseks. Ainuke muudatus on selline, et Hummelsi asemel alustab Mertesacker. Dortmundis viimases mängus väristanud Hummels jäetud pingile. Mäng nähtav kanalil ZDF.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustJaa Klose, 33. minut ning Gerd Mülleriga on mees samal pulgal. 68. koondisevärav, võimas!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustPhh, minu varasem postituses olnud alg-11 osutus mingiks spekulatsiooniks. Tänane koosseis vs Austria. Minu prognoos osutus üsna täpseks. Ainuke muudatus on selline, et Hummelsi asemel alustab Mertesacker. Dortmundis viimases mängus väristanud Hummels jäetud pingile. Mäng nähtav kanalil ZDF.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar