Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mõmmik
    Bavarian
    • Feb 2010
    • 2545

rainis, eks ma veel selles sõprusmängudes sees, Müller oli üpris kahvatu. Absoluutselt nõus, et Müller tegi väga hea hooaja & on selline mees, kes võib terve mängu lost olla, aga siis õige avanemise teha ja ära lükata. Vabalt võib Mülleri sinna ette panna, Götzega suht samal tasemel, vb isegi etem tõesti. Tööd teeb rohkem ja jõulisem ning ka kliinilisem.

Juri, see kaitsev keskväli on jah murekoht, Benderid mulle väga ei ole tegelikult silma jäänudki Bundesligast, aga kahtlemata oleks hea seal valikuvõimalusi omada. Ma ei ole Khedira mängitamiseski kindel. Gündoganist on kõige suurem puudus minu arust.

Kommentaar

• KID
      Asjahuviline
      • Aug 2006
      • 1702

Löw kinnitas pressikonverentsil, et Lahm hakkab keskväljal mängima nagu ka MM-i peaproovis Armeenia vastu. See omakorda tähendab, et kaitseliin on praktiliselt paigas. Väike küsimärk on võib olla ainult vasakkaitsja positsioon, kuhu konkureerivad Höwedes ja Durm. Kaitsvate poolikute seas on Lahmi koht kindel ja tema kõrvale hakatakse roteerima Khedira ja Schweinsteigeriga.

Kommentaar

• Mõmmik
        Bavarian
        • Feb 2010
        • 2545

Aga Kroos? Oh juudas, Lahm - Khedira poolkaitsepaar ei tõota küll head, kumbki ei suuda mängu ehitada, kaitset lukku oskavad panna, aga me ju ei mängi sellist mängu? Ma isiklikult prooviks Lahm - Kroosi, tundub kõige parem kombo, aga kui Löw teda seal ei kasuta, siis ma ei tea küll, mis toimuma hakkab.

Kommentaar

• GoldenEagle
          Pepe Šmõud
          • Aug 2008
          • 3342

Misajast Höwedes vasakut kaitset mängib, ta ju ikka pigem paremal/keskel?
          Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

• Brick
            -
            • Aug 2008
            • 3089

Eem, Löw ütles ju, et Portugali vastu alustab Lahm 6 peal, mitte et ta terve turniiri seal mängiks. Ma küll praegu ei viitsi tänast pressikat järgi vaadata, kuid lähtun sellest, mis Bild kirjutab. Põhiosa peaksid siiski kaitsva pooliku kohta mängima Khedira, Schweinsteiger ja Kroos. Kaitse tsementeerimisega turniiri ei võida (Khedira-Lahm). Ma tahaks näha samasugust mängupilti ja atraktiivsust nagu LAV-is. Ainult mingi närune Puyoli header rikkus kõik ära. Materjali et atraktiivselt mängida on kõvasti. Muret valmistab see, et suure tõenäosusega Portugali vastu alustav keskkaitse nelik Höwedes-Hummels-Mertesacker-Boateng on liiga puised.

Üldiselt Portugali vastu on hea ajalugu ning keine sorgen.

Kommentaar

• jürks
              Eesti koondislane
              • Jan 2011
              • 1559

Nagu Madridi vastu oli hea ajalugu.

Kommentaar

• malagar
                Eesti koondislane
                • Jul 2002
                • 4284

Algselt postitanud kasutaja jürks poolt
                Nagu Madridi vastu oli hea ajalugu.
                Portugal ei ole Madrid

Kommentaar

• Katk
                  mõh?
                  • Mar 2009
                  • 5944

Algselt postitanud kasutaja -JalkafriiK_ poolt
                  Muret valmistab see, et suure tõenäosusega Portugali vastu alustav keskkaitse nelik Höwedes-Hummels-Mertesacker-Boateng on liiga puised.
                  Kõik keskkaitsjad tegelikult... Milleks üldse sellist asja harrastada kui sul on puhas äärekaitsja olemas kuid selle asemel et teda enda positsioonil mängitada (kus ta on 'arguably' parim mängija maailmas) lükkad teda keskväljale kus on niigi head mehed ees olemas? Belgia vähemalt saab välja vabandada kuna neil lihtsalt ei ole ühtegi arvestatavat äärekaitsjat kuid Sakslastest küll aru ei saaks.

Kommentaar

• narvalamari
                    Asjahuviline
                    • Jun 2014
                    • 16

Mõttetu jah.
                    Algselt postitanud kasutaja Katk poolt
                    Kõik keskkaitsjad tegelikult... Milleks üldse sellist asja harrastada kui sul on puhas äärekaitsja olemas kuid selle asemel et teda enda positsioonil mängitada (kus ta on 'arguably' parim mängija maailmas) lükkad teda keskväljale kus on niigi head mehed ees olemas? Belgia vähemalt saab välja vabandada kuna neil lihtsalt ei ole ühtegi arvestatavat äärekaitsjat kuid Sakslastest küll aru ei saaks.
                    https://granito.ee

Kommentaar

• ElNino9
                      Eesti koondislane
                      • Dec 2011
                      • 9103

Algselt postitanud kasutaja malagar poolt
                      Portugal ei ole Madrid
                      Ronaldo on Portugal

Kommentaar

• jürks
                        Eesti koondislane
                        • Jan 2011
                        • 1559

Bastian pani helikopteriga Brasiiliast Mainzi, noh, arsti juurde. Loodan, et alustab homme.

Kommentaar

• ericbana
                          Asjahuviline
                          • Jun 2004
                          • 7758

Algselt postitanud kasutaja jürks poolt
                          Bastian pani helikopteriga Brasiiliast Mainzi, noh, arsti juurde.
                          Seemneid söönud või?

Kommentaar

• KID
                            Asjahuviline
                            • Aug 2006
                            • 1702

Bastian käis siiski Brasiilias mingil FIFA poolt hiljuti veel vigastatud oldud mängijate jaoks nõutaval uuringul. Neuer ja Lahm läbisid sarnase uuringu juba saksamaal.

Väidetavalt tänase lõputreeningu põhjal on sakslaste homne koosseis mõneti üllatuslik:
                            Neuer - Höwedes, Hummels, Mertesacker, Boateng - Khedira, Lahm - Podolski, Kroos, Schürrle - Müller

Kommentaar

• Mõmmik
                              Bavarian
                              • Feb 2010
                              • 2545

oh jumal küll..

Kommentaar

• Soldat
                                Professionaal
                                • May 2011
                                • 463

Kroos Özili asmel number 10 peal polegi minu arvates halb mõte. Özil oli teisel hooaja poolel täiesti 0 nagu ka MM-ile eelnenud sõpruskohtumistes.Küll ei saa ma aru, miks Durmile võimalust ei anta. Sai mees Ronaldode ja Baledega ju ilusti hakkama.
                                Minu silmis igatahes parim valik kui kohmakad keskaitsjad äärtele panna. Portugali kiirete ja tervate äärte vastu.

Minu eelistus:

------------Neuer-----------------

Lahm-----Hummels----Merte-------Durm

-------- Khedira----Kroos----------------

Schürrle-----Götze--------Podolski

------------Müller----------

Müller võib mängu ajal nt Schürrlega kohti vahetada.
                                Müün jalkasärke!:
                                http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1519109

Kommentaar

Töötlen...