Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
muide kas see Totti, keda siin mõned itaalia koondises näha soovisid - on seesama kes miskil EM/MMil vastast sülitas? midagi ähmast kaevasin justkui mälusopist välja, ehk keegi mäletab paremini?
Tekib küsimus, mida ta enda arust sinna tegema läks. Niimoodi palli mängima? Itaalia fännide postitusi lugedes imestan, et kas sellised inimesed on päriselt ka olemas...
Lihtne. Kontroll palli üle oli kaotatud ja leidis, et ainus võimalus see tagasi saada on vea hinnaga.
Ma vaatan, et ennekõike on mingid Itaalia-taustaga gängsterid need, kes selle punase koha pealt enim sõna võtavad. Aga kohtuniku nina all tald ees põlve sõita + muud trikid ei ole just kaval variant, isegi kui seda teha pehmelt.
Mitte ainult Itaalia taustaga gängsterid vaid terve maailm leiab, et Suarez oleks pidanud kindlalt punase saama. Kuna see ei ole tal esimene kord, siis FIFA peaks määrama talle piisavalt karmi karistuse, et mõistus pähe tuleks. Olgu see siis turniirilt eemaldamine, aga ilmselt tuleb kopsakam rahatrahv.
2002 - Kõik Itaalia määrustepärased väravad olid suluseisud. Korea jõhkrutsemised ei väärinud isegi vilet. Kohtunik annab karistusalas maha niidetud Tottile teise kollase ja kokku punase sukeldumise eest. Korea skoorib nurgalöögist täiesti mänguväliste vahendite tõttu hävitatud Itaalia vastu.
2014 - Itaalial pole väravaid vaja lüüa, edasi viib viik. Uruguai jõhkrutsemised ei vääri isegi vilet (eriti Cavani vs Verratti, kus Verratti peab väljakult Cavani tekitatud vigastuse tõttu lahkuma)Samal ajal Itaalia iga väiksemgi vale puude on viga ja mitte millestki imetakse välja Markiisio vastu punane kaart. Peale seda ründab marutaudis Suarez Itaalia kaistjat teda hamustades , kuid kohtuniku vile vaikib - selles olukorras oleks välditud nurgalöööki mille tõttu lõpuks uruGAY juhtima läks. Itaalia on mänguväliste faktorite tõttu täielikult mängust välja lülitatud, et vältida kohtumist hilisemalt Brasiiliaga, kus oleks juba hulga keerulisem seda tsirkust läbi viia, kuna vaatate arv oleks kordades suurem
Nüüd jääb tõesti vaid korrata orbitaaljaama küsimus, Millal, mis ainega , mis koguses ja kus jääb see MORENO vahele ja vangikongi mädanema kukub?
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Mitte ainult Itaalia taustaga gängsterid vaid terve maailm leiab, et Suarez oleks pidanud kindlalt punase saama. Kuna see ei ole tal esimene kord, siis FIFA peaks määrama talle piisavalt karmi karistuse, et mõistus pähe tuleks. Olgu see siis turniirilt eemaldamine, aga ilmselt tuleb kopsakam rahatrahv.
See käis punase kohta, mitte Suareze hammustamise..
Tänud, see on vaatenurk, kust on ka pimedale selge, et tegemist punase veaga. Kui teistes mängudes selle eest ei anta, siis tuleks neid kohtunikke vaadata, mitte seda munadega meest siunata, kes andis.
Tänud, see on vaatenurk, kust on ka pimedale selge, et tegemist punase veaga. Kui teistes mängudes selle eest ei anta, siis tuleks neid kohtunikke vaadata, mitte seda munadega meest siunata, kes andis.
Nojah. See on umbes sama, et üheski mängus ei anta nurgalöögiaegse särgirebimise eest penaltit ja siis kohtunik ühes mängus annab. Reeglite põhjal on kõik okei, aga üldise lähenemisega asjad ei kattu. Tõenäoliselt olen ma muidugi väga biased, aga ma reaalselt ei mäleta, et ma viimase aasta jooksul sarnase liigutuse eest punast oleksin näinud.
Üsna mõttetu vaidlus küll, aga ma ei mõista endiselt, kuidas see kellegi jaoks ilmselge punane saab olla. Ei näe seal midagi nii ohtlikku (kontakt ei olnud ju tugev, pigem libises korraks tallaga üle, vastane näitles maksimumi välja) ega isegi tahtlikku (Marchisiol läks palli vallates pall jalast pisut kaugele ning sellises olukorras vastasmängijat niiviisi blokeerida on loomulik liigutus), rääkimata jõhkrusest (saan aru, kui tõepoolest oleks jõuga põlve vajutanud, aga pigem tõmbas ta puudet tundes kohe jala tagasi, mingist sirge jalg ees sisselendamisest rääkimata).
Okei, hooletu mängu eest ehk kollane. Arusaamatu, miks selline punaseihar ja muidu ka nõrk kohtunik (ei ütle et ta kumbagi soosis, aga vile oli terve mängu jooksul ebastabiilne) sellisele mängule üldse määrati.
2014 - Itaalial pole väravaid vaja lüüa, edasi viib viik.
Pigem peaks peeglisse vaatama ja tõdema, et ei tasu minna mängima eesmärgiga viik saada. Kui ise ei löö, lüüakse sulle. Eks ole. Aga vähemalt on mida süüdistada ja mille üle vinguda, jääb enda sitt mäng teisejärguliseks.
Üsna mõttetu vaidlus küll, aga ma ei mõista endiselt, kuidas see kellegi jaoks ilmselge punane saab olla. Ei näe seal midagi nii ohtlikku (kontakt ei olnud ju tugev, pigem libises korraks tallaga üle, vastane näitles maksimumi välja) ega isegi tahtlikku (Marchisiol läks palli vallates pall jalast pisut kaugele ning sellises olukorras vastasmängijat niiviisi blokeerida on loomulik liigutus), rääkimata jõhkrusest (saan aru, kui tõepoolest oleks jõuga põlve vajutanud, aga pigem tõmbas ta puudet tundes kohe jala tagasi, mingist sirge jalg ees sisselendamisest rääkimata).
Okei, hooletu mängu eest ehk kollane. Arusaamatu, miks selline punaseihar ja muidu ka nõrk kohtunik (ei ütle et ta kumbagi soosis, aga vile oli terve mängu jooksul ebastabiilne) sellisele mängule üldse määrati.
Ilmselt nägi kohtunik enda arust tahtliku katset vastast vigastada vms. Üldise vilega ei läinud see tal küll kokku, seda peab tunnistama. Suht jõulist mängu lubas mõlemal poolel mängida.
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Neutraalsena mõlema tiimi suhtes ütleks, et ega Uruguay millegiga siit edasipääsu ei teeninud. Suarez oleks pidanud punase saama ja no see punase kaardi situatsioon oli nii ja naa. Kohtunikul oli õigus selle eest punane anda, eriti kuna seisis päris lähedal situatsioonile ja nägi seda hästi, samas iga kohtunik seda punasega ei oleks karistanud, vaid oleks piirdunud kollasega.
Jalgpallihuvilisena ütleks, et antud mäng teeb antud MMi veelrohkem meeldejäävaks, olen enamvähem täismahus vaadanud kõik suurvõistlused alates 94. aasta MMist ja draama, väravad, mängud ja üllatused teevad käesoleva MMi vast kõige meeldejäävamaks.
Soccerneti kasutajana olen ülimalt õnnelik, et Itaalia välja langes, loodetavasti kaovad ropusuised lapsikud mölapidamatusega vinguvad fännid tagasi Itaalia alafoorumi sügavustesse ja sealt järgneva paari aasta jooksul nina välja ei topi. Juba antud teema siin muutus aegajalt täiesti loetamatuks.
Kommentaar