Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2014 alagrupp D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kaotus tuli ja välja langesime kahju ,vaatasin ka mängu kokkuvõtte ära ja selle Suareze olukorra. Claudio olukord, kaarti koht, läks jalg ees, noo ja on kohtunike kes annavad kollase selle eest ja mõni punase. Seekord punane ja mina arvan et õigustatult, oli ju kohtunik seal samas ja nägi hästi. Samuti Suarez olukord ka punast väärt. Suarez küll hea mängija, aga söögu ikka kõht täis, enne kui mängima läheb, või lasku endale platsi kõrvale rootsi laud üles panna.

Forza Italia per sempre!!!!!
    FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
    FORZA ANCHE SAMP E GENOA

Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

Kommentaar

See kaameranurk viitaks nagu sellele, et see jalalöök oli tahtlik. Tänud ka selle reverse angle eest, teeb asja ka minu jaoks selgemaks. Tuleb ka LeeRomenoga nõustuda viimase lõigu suhtes eriti.. seda enam, et nad on äärmiselt subjektiivsed.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust

Soccerneti kasutajana olen ülimalt õnnelik, et Itaalia välja langes, loodetavasti kaovad ropusuised lapsikud mölapidamatusega vinguvad fännid tagasi Itaalia alafoorumi sügavustesse ja sealt järgneva paari aasta jooksul nina välja ei topi. Juba antud teema siin muutus aegajalt täiesti loetamatuks.
        Miks Hispaania fännid siis juba ammu oma urgu pole tagasi roninud? Sinuga sama avatariga kasutajatelt tuleb ainult debiilselt ülepingutatud "asjatundlikku" hala. Isiklik arvamus pole siin foorumis väga teretulnud, õiged mehed on ainult need kes rohkem suudavad üksteisele perse pugeda.

Fuck off and FORZA COSTA RICA!
        So self aware so full of shit

Kommentaar

Minu arust see kaameranurk näitab selgelt, et pall on lahtine, mõlemad võitlevad selle nimel, Marchisio tahab keha vahele panna, selleks tahab jala ette asetada aga jääb sellega hiljaks ning siis faking ripsab seda uruguaylast natuke jalast, mis selle peale teeb mõnusa lennukese ja kohtunik on veel väga lähedal ka ning reageerib üle. Vsjo. Mis löögi liigutusest osad räägivad? Kuidas saab seda nimetada "meelega tehtud" veaks??

Mida rohkem ma neid korduseid erineva nurga alt vaatan seda enam on tegelt näha, et see on maksimum kollast kaarti väärt viga, kuida perset saavad osad inimesed selles miskit suuremat näha, ei mõista mina. Ma olen mõelnud ennast ka vastupidises olukorras olevaks "fänniks" ning ma näeks ikka seda sama asja. Kollane kaart, that's it.

Ja läheb lahti, Uruguay FA on ka parajateks debiilideks osutunud ja igast sitta tootma hakanud ja Suarezt kaitsma hakanud. Fotoshop ja kõik muu, aga mitte Suareze hammustus. Kui ilmselge asi saab see olla, miks on vaja siukest sitta toota? Tundub, et Uruguay FA nägi mis juhtus 2006 a MM finaalis ja sai sealt jõudu juurde ja kasutab "You are right, they are wrong" taktikat. Täielik discrace.

Ja osad kes vinguvad, et siin D alagrupi alamteemas läks asi käest ära, siis selleks oli ka põhjust ning kui ei meeldi siis nahhui sa loed, roni enda urgu tagasi ja ole parem vait.

Kommentaar

Algselt postitas dontastik Vaata postitust
            See pilt on muidu fake. Photoshop suudab teha ikka imesid.
            See Reutersi fotograafi Tony Gentile tehtud pilt on täpselt sellisel kujul liikumas väga mainekates fotopankades. Ja ka suumimata variandis, kus on samuti jäljed väga selgelt näha. Ehk et jamajutt.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Luis Suarez has had his eyes on Giorgio Chiellini's shoulder for quite some time it seems, with the 27-year-old appearing to attempt to bite the defender for the first time at the Confederations Cup 12 months ago!

Suarez on vist ka Roma fänn

Kommentaar

Kohtunike kogu on punases kaardis kindel. Ise ei taha nõustuda.

case closed
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Selles ma üldse ei kahelnudki, et sealt ringkaitse selle koha pealt tuleb.

Kommentaar

Huvitav asjaolu on ka see, et see oli Marchisio esimene(minu kiire otsimise põhjal) punane kaart läbi aegade. Väga jõhker mängija on ta tõepoolest, kindlasti läks ta meelega jalaluud murdma Uruguay mängumehel, see tal loomuses juba.
                    So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                      Huvitav asjaolu on ka see, et see oli Marchisio esimene(minu kiire otsimise põhjal) punane kaart läbi aegade. Väga jõhker mängija on ta tõepoolest, kindlasti läks ta meelega jalaluud murdma Uruguay mängumehel, see tal loomuses juba.
                      Ja seepärast ei tohi talle kunagi ka esimest anda?
                      Minge juba oma eluga edasi, 4 aasta pärast uus võimalus.. Ehk siis on ka võiduvõimeline meeskond. Kas tõsimeeli väidate, et selle punasega võeti teilt MM tiitel ära?
                      FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                        Miks Hispaania fännid siis juba ammu oma urgu pole tagasi roninud? Sinuga sama avatariga kasutajatelt tuleb ainult debiilselt ülepingutatud "asjatundlikku" hala. Isiklik arvamus pole siin foorumis väga teretulnud, õiged mehed on ainult need kes rohkem suudavad üksteisele perse pugeda.

Fuck off and FORZA COSTA RICA!
                        Barca fänn ei tähenda ilmtingimata Hispaania fänni, näiteks minu jaoks jättis nende edu või ebaedu sellel MMil täiesti külmaks. Mis puudutab isiklikku arvamust, siis sellel pole midagi viga, kui see on esitatud viisakal ja teistest lugupidaval viisil.

Kommentaar

Funfact

Suurem tõenäosus on saada hammustada suarezilt(kui temaga mängid) kui meres ujudes hailt.

Lisaks mainiks ära, et see adidase reklaam mis soccerneti mm lehel on, soovitaks suarezi uurida.
                          Dreams cant be buy

Kommentaar

loodetavasti loositakse Barca ja Roma CLis ühte gruppi. icc.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Messi carrying Argentina.
                              Neymar carrying Brazil.

British Airways carrying England.

mmjah, kahjuks tõsi ta ole

Kommentaar

FIFAWorldCup @FIFAWorldCup · 1m
                                BREAKING: #URU's Luis Suarez suspended for nine matches and banned for four months from any football-related activity. MORE TO FOLLOW

http://www.fifa.com/worldcup/news/y=...m-2386354.html
                                "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

Kommentaar

Working...
                                X