Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kuidas kohtunik seda hammustamise asja lahti ei jaganud? Ühel vennal on hambajäljed õlas, teine hoiab näppudega hambaid kinni et need välja ei kukuks. Kusjuures seda teeb mängija kes on enne karistada saanud sarnaste asjade eest. On raske üks ja üks kokku viia omavahel?
Kuidas kohtunik seda hammustamise asja lahti ei jaganud? Ühel vennal on hambajäljed õlas, teine hoiab näppudega hambaid kinni et need välja ei kukuks. Kusjuures seda teeb mängija kes on enne karistada saanud sarnaste asjade eest. On raske üks ja üks kokku viia omavahel?
Kohtunik saab vilistada neid asju, mida näeb. Mida ta ei näe, neid ei ole mõtet vilistada.
Üks meistriliiga kohtunik on öelnud- sa võid ju persetunde peal vilistada, aga pikemas perspektiivis sa sellega kaugele ei sõida.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Itaalia oli jõuetu ja säratu, ilmselt polnuks pikka pidu niiehknaa, aga no tõesti mida kohtunikku nii olulisel mängul? Apelleerida pole kahjuks enam midagi peale selle Mehhiko tohmani kohtunikupaberite, juhilubade ja kõige muu, mis vähimalgi määral nägemisvõimet eeldab.
Ma arvan, et Suarezi hambad on iseseisev elusorganism, keda Luis ise ei kontrolli (nagu see tulnuka pea Alienis, mis oli teise tulnuka pea sees). Sprst üritas kätega pärast selle eluka suhu tagasi toppida.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar