Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Isegi poliitilistel kaalutlustel ei anta sellisel tasemel loobumisvõite. See pole mingi Aafrika kopsik.
Ka sügavalt kahtlen selles. Kui peaksid loobuma siis võivad järgmisest MMist suu puhtaks pühkida ma arvan. Ajuvaba seltskond see Uruguai jalgpalliliit ikka.
Suarez sai muidugi vähe ikka. Praegu suvi ju, min 6 kuud oleks pidanud tulema.
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Suarez olevat eelmine aasta Confederation Cupi'il juba Chiellnit ära süüa tahtnud, ma oleks enne DDRi või Insigne valinud, aga noh maitse üle ei vaielda.
Ka sügavalt kahtlen selles. Kui peaksid loobuma siis võivad järgmisest MMist suu puhtaks pühkida ma arvan. Ajuvaba seltskond see Uruguai jalgpalliliit ikka.
Suarez sai muidugi vähe ikka. Praegu suvi ju, min 6 kuud oleks pidanud tulema.
Jep, sest tema tegu oli ikka tõeliselt ohtlik vastasmängija karjäärile. Pigem võinuks kutile määrata suurema koguse psühholoogilist nõustamist ning kohustuse käia koolis lastele rääkimas, mis on sportlik käitumine ja mis mitte.. No käputäis mängukeelde ka, aga mitte 4 kuud, mis varasemas kogemusest teada, ei muuda kuti käitumist.
Küll aga võiks sellelt baasilt nüüd FIFA ka teiste ebasportlike/ohtlike käitumiste aadressil samme astuda. Karjääri ohustavad sissesõidud, sihilikud haiget tegemise üritused, jne. Kes eilset Prantsusmaa mängu vaatas, siis nägi kuidas Giroud kastis korduvalt küünarnukiga vastast näkku lõi.. Millegipärast aga Ekuadori mees ei kukutanud end murule..
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
No käputäis mängukeelde ka, aga mitte 4 kuud, mis varasemas kogemusest teada, ei muuda kuti käitumist.
Et kui karistus ei toimi, siis las mängib edasi? Kui roolijoodik korduvalt vahele jääb, siis jätame talle ka load alles ja ei pane kongi, saadame hoopis psühholoogi vastuvõtule.
4 kuud + psühholoogiline nõustamine oleks sobilik. Laste juurde sellist looma küll ei julgeks lasta.
Kommentaar