Kas nad mõlemad ei võiks koju ära minna?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2014 kaheksandikfinaalid
Collapse
X
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustVaatan siin, et nii mõnegi lemmik Hollandi mängupilt on aegadest, kus kukuti välja kohe, kui vastu tuli mõni natukenegi taktikaliselt adekvaatsem meeskond. Nüüd kui mängitakse ilmselgelt targemalt, enam mängupilt ei meeldi. Tüüpiline.
Ja see vana Holland, kes väidetavalt kukkus kohe välja kui taktikaliselt adekvaatsem meeskond vastu tuli, jõudis vahemikus 96-00 kahel korral poolfinaali. Kõigil kolmel korral selles ajavahemikus kukuti välja pennaldega. Tõepoolest, taktikaliselt üle mängitud. Eriti hästi mängisidki itaallased taktikaliselt nad sellel kuramuse y2k eurodel üle. Kaks mööda löödud penaltit, paar posti/latti, lisaks muud arvukad võimalused. Itaallased oma taktikalises geniaalsuses ei saanudki mängu jooksul ühtegi korralikku võimalust.
Ootab ehk ära kus maal see Holland seekord lõpetab, ennem kui hakkab eelmise suure põlvkonnaga paralleele tõmbama ja lahterdama. Üks on aga selge, eelmise MMi küüniline Holland küll väga palju noori südameid ei saanud võita. Seekord on, tõsi, vähe ilusam see mängupilt.
ps! Tule nüüd, riika.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas nad mõlemad ei võiks koju ära minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustTuletan meelde, et see sama 'targem' Holland jäi 2 aastat tagasi eurodel grupis nullipeale.
Ja see vana Holland, kes väidetavalt kukkus kohe välja kui taktikaliselt adekvaatsem meeskond vastu tuli, jõudis vahemikus 96-00 kahel korral poolfinaali. Kõigil kolmel korral selles ajavahemikus kukuti välja pennaldega. Tõepoolest, taktikaliselt üle mängitud. Eriti hästi mängisidki itaallased taktikaliselt nad sellel kuramuse y2k eurodel üle. Kaks mööda löödud penaltit, paar posti/latti, lisaks muud arvukad võimalused. Itaallased oma taktikalises geniaalsuses ei saanudki mängu jooksul ühtegi korralikku võimalust.
Ootab ehk ära kus maal see Holland seekord lõpetab, ennem kui hakkab eelmise suure põlvkonnaga paralleele tõmbama ja lahterdama. Üks on aga selge, eelmise MMi küüniline Holland küll väga palju noori südameid ei saanud võita. Seekord on, tõsi, vähe ilusam see mängupilt.
ps! Tule nüüd, riika.
Sajandivahetuse põlvkonnas oli ikka kvaliteeti nii palju, et nende kaugele jõudmine oli sellel perioodil loogiline ja leian, et sümpaatia nende vastu on samuti nende populaarsuse tõttu loogiline. Oli sel perioodil ju ka Ajax maailma jalgpallis täielik tippklubi.
PS! minu esimesed hägused jalkamälestused tulevadki sellest perioodist, seega ma usun sinu kui eeldatavasti vanema inimese adekvaatsust antud teemas
//Teemamuutus: Penaltid on ikka põnevad ja geniaalsed leiutised.
Väravavahid on see MM samuti väga teemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustTuletan meelde, et see sama 'targem' Holland jäi 2 aastat tagasi eurodel grupis nullipeale.
Kommentaar
-
minu arust ükskõik kuidas hollandisse suhtuda - nad on viimased 40 aastat enam vähem kogu aeg stabiilselt pildis olnud.
põlvkonnad vahetuvad aga holland on jäänud.
minu meelest pole väga palju nö väikseid maid kes saaks ligikaudugi samaga kiidelda.
õigupoolest, kas on ühtegi?
isegi hispaania enne oma valitsemisaega oli suhtkoht pildist väljas kogu aeg. erinevalt hollandist...Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustpole kunagi aru saanud sellest erilisest vihast Kreeka vastu. tulid ju ausalt Euroopa meistriks.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustRääkides Hollandist ja sajandivahetuse põlvkonnast, siis tuletan meelde, et sellesse aega jääb ka paari nende mängija dopinguteema. Just sellega tõmbasid nad minu silmis endale omal ajal vee peale ja see ebasümpaatsus on kandunud kuni tänaseni välja.
Sellele vaatamata olin ma täna Euroopa poolt. Kuigi Mehhiko näitas turniiril ilusat mängu, pole see minu jaoks argument. Edasi Kreeka!FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustSee dopinguteema, kui ma nüüd õigesti mäletan, oli seotud itaalia liigas mängivate meestega ja sealse jalgpalliga üldisemalt. Pisut kummaline tundub mullegi sellise asja tõttu praeguse Hollandi koondise vastu vimma pidamine.
Aga teema osas nii üldiselt - mulle näiteks ei meeldi Saksa jalgpall. Saksa koondis, Saksa mängijad, Saksa klubid. Täiesti ebaratsionaalselt seejuures, aga lihtsalt ei meeldi ja kõik. Mis siis, et ilusat jalgpalli mängivad juba aastaid. Tondid noh! Okei, Dortmund on omamoodi lahe, nemad on natuke vähem tondid, nii et kui Bayerniga mängivad, kõlbab nende poolt ka olla. Pöialt hoian samas Inglismaale ja Hollandile. Kah täiesti ebaratsionaalselt. Robben on tropp, aga ülejäänud Holland ikka meeldib. Suarez on tropp ja terve Uruguay ei meeldi (v.a Forlan). Pole ju loogiline, eks? Tobe ja lapsik, tõepoolest. No aga on lihtsalt nii, ja tõesti ei näe, miks peaks seda olema kuidgi piinlik tunnistada. Või miks peaks ühtede toetuseks / teiste tampimiseks selliseid tõele mittevastavaid argumente tühjast kohast välja mõtlema, nagu siit teemast on viimase lehekülje-paariga lugeda saanud. Et midagi tõestada? Endale, teistele? Milleks? On nagu on, minu jaoks.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
MM-i vingeimad kõhukad
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
Kommentaar
-
Kas ei jäänud vahele ka Stam, vahetult pärast Laziosse siirdumist? Davids ja Stam on mulle tollest ajast meelde jäänud, De Boer tõesti mängis Hispaanias.
Aga seda minagi, et mõni koondis või meeskond võib ju mitte meeldida ja selles pole midagi imelikku. Aga seda mingite lambiargumentidega ratsionaliseerida on nagu mööda või nii.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar