Algselt postitas hofnar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2014 poolfinaalid
Collapse
X
-
167Algselt postitas tomm Vaata postitustKeegi viitsib öelda, palju siiamaani turniiril väravaid on löödud?
Rekord pärineb 1998. aastast, kui löödi 171.
Kommentaar
-
Jah kahju, et nad mõlemad ei saanud välja langeda.Algselt postitas Gallacher Vaata postitustFantastiliselt võitluslik mäng ja hiilgav töö eeskätt kaitsjatelt. Kahju, et üks kahest täiesti võrdsest meeskonnast pidi välja langema.
Kommentaar
-
Keda sina siis finaalis näeksid? Argentiina ja Holland olid ju MM-il ühed parimatest..Algselt postitas malagar Vaata postitustJah kahju, et nad mõlemad ei saanud välja langeda.
Kommentaar
-
kategooriast huvitav aga kasutu fakt.
MM'il osalevast 32 riigist olid 3 mille territoorium väiksem kui eestil, ja kõik 3 kukkusid välja argentiina vastu playoffides:
vrdl - eesti 45 000km2
šveits 41 000km2
belgia 30 500 km2
holland 42 000km2
tuntumatest jalgpallimaadest on veel eestist väiksem euroopa meister taani 43 000km2
kostariika on vaid veidi eestist suurem 51 000km2Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Igavamatest sa tahtsid öelda. Samahästi võib kreekat vaadata ( okei see on liialdus). Kuna minu lemmik Itaalia on hetkel selline nagu ta on ja oli vist vales tabelipooles ka siis võibolla mõni värskem ja särtsakam meeskond võinuks saada. Aga üldiselt olid kõik mulle enam meeldinud meeskonnad teises tabelipooles. Lihtsalt ei meeldi mulle ei Holland ja ei meeldi Argentiina eriti ( siiski veidi rohkem meeldib kui Holland).Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKeda sina siis finaalis näeksid? Argentiina ja Holland olid ju MM-il ühed parimatest..
Kommentaar
-
natuke raske aru saada sellest tabelipoolte jutust - iga alagrupi 2 paremat läksid ju erinevatesse tabelipooltesse, ja pmst saanuks uuesti kohtuda alles finaalis?Algselt postitas malagar Vaata postitustIgavamatest sa tahtsid öelda. Samahästi võib kreekat vaadata ( okei see on liialdus). Kuna minu lemmik Itaalia on hetkel selline nagu ta on ja oli vist vales tabelipooles ka siis võibolla mõni värskem ja särtsakam meeskond võinuks saada. Aga üldiselt olid kõik mulle enam meeldinud meeskonnad teises tabelipooles. Lihtsalt ei meeldi mulle ei Holland ja ei meeldi Argentiina eriti ( siiski veidi rohkem meeldib kui Holland).Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Selle värske ja särtsaka jalgpalliga saab ilusti valikturniiridelt ja alagruppidest läbi tulla, aga suurturniiri play-offis jääb üheksal juhul kümnest ikka peale pragmaatilisem ja ettevaatlikum stiil, midagi pole teha. Millal MMil oli lõpuni edukas mõni tõeliselt hoogsat ja mängulist vutti viljelev koondis?
Minu jaoks näiteks ei olnud teine poolfinaal igav mäng. Aga kindlasti oleks olnud, kui oleks oodanud ja hinnanud ainult ilusate pealelöökide või efektsete tõrjete järgi. Aimates mõlema poole senise stiili põhjal ette ja näheski esimese max paarikümne minutiga, et seda ei ole siit tulemas, üritasin jälgida rohkem seda, kuidas mingid liinid kokku töötavad, kuidas toimib näiteks hollandlaste kaitseformatsiooni puhul kaitselt rünnakule üleminek ja vastupidi, mismoodi liigub mõni ründaja jne. Täitsa huvitav oli, korralik taktikaline pusimine võrdsete vastaste vahel ja selles aspektis jälle mõõtmatult põnevam kui esimene poolfinaal. Ehk et see ei ole absoluutselt mingi parem-halvem skaalal võrdlus, lihtsalt iga mäng ongi vastavalt nii igav või põnev, milliseks sa ta ise endale teed või millise nurga alt vaatad.
Samas on muidugi ka selge, et seda teist varianti ju sageli lihtsalt ei viitsi kasutada, eriti vaadates seltskonnaga, kuuspakk kõrval jne. Siis tahaks puhast emotsiooni koos subjektiivsete hinnangutega. Seda nüüd tänane jah ei pakkunud, aga oli võrdsete malemäng (ei ole üldse nõus ühes teises teemas pakutud väitega, et Argentina kedagi või midagi domineeris; samas ei teinud seda ka Holland), kus otsustasid lõpuks üks-kaks pisasja.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Noh, ei domineerinud, aga olgem ausad, läbi mängu oli ikka pigem tunne, et edasi läheb Argentina. Nende võimalused olid kuidagi teravamad sellal kui Hollandi käigud ründes olid suht kinni pandud. Tegelikult lõi Lõuna-Ameerika koondis isegi täiesti määrustepärase värava normaalajal (vähemalt nii tundus küll, pead ei anna). Mitte et see oleks olnud ühepoolne mäng või nii. Aga kerge edge oli ikka Argentinal. Ja seega võin Hollandi fännina ausalt tunnistada, et parem meeskond läks täna edasi. Aga kahe aasta pärast uuesti !!!Algselt postitas vincent Vaata postitustSamas on muidugi ka selge, et seda teist varianti ju sageli lihtsalt ei viitsi kasutada, eriti vaadates seltskonnaga, kuuspakk kõrval jne. Siis tahaks puhast emotsiooni koos subjektiivsete hinnangutega. Seda nüüd tänane jah ei pakkunud, aga oli võrdsete malemäng (ei ole üldse nõus ühes teises teemas pakutud väitega, et Argentina kedagi või midagi domineeris; samas ei teinud seda ka Holland), kus otsustasid lõpuks üks-kaks pisasja.
Kommentaar
-
5-0 Saksamaa incomingAlgselt postitas count Vaata postitustSenikaua kuni sakslased ei võida on kõik õige. FORZA MESSI !Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Üsna mannetu oli see mäng. Robben, RVP ja Sneijder nulliti ikka korralikult ära ja siis ei suudetud enam midagi teha. Mascherano va raibe jõudis ka absoluutselt igale poole ette ja segama. Nii pussud pendlad olid ka, halb oli vaadata. Aga elu läheb edasi ja järgmiselt EMilt ja MMilt võib juba enamat loota. Tuleb üsna pingevaba finaal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar