Replying to Topic \'EURO 2004\'
Mina küll ei pea Horvaatide kaitseliina tugevaks. Eelkõige ilus paar on neil ees Pro-Klasnic ja kindlasti peaks neid kahte ilusate söötudega toitma Kovac(Niko). Ühesõnaga minu silmis on väga ühtlane koondis kus pole ühtegi suurt staari.
Originally posted by Henryfan
Väravavaht on ilmselt Pletikosa. Kaitseliin saab ilmselt olema üks plusse kuna tegelikult on see isegi üks tugevaimatest kaitseliinidest riikide tasemel. Probleemiks saab olema ilmselt poolkaitse ja ründeliin võib ka isegi väikeseks probleemiks osutuda. Kõige huvitavam oleks läti kooseis kätte saada
.
Väravavaht on ilmselt Pletikosa. Kaitseliin saab ilmselt olema üks plusse kuna tegelikult on see isegi üks tugevaimatest kaitseliinidest riikide tasemel. Probleemiks saab olema ilmselt poolkaitse ja ründeliin võib ka isegi väikeseks probleemiks osutuda. Kõige huvitavam oleks läti kooseis kätte saada
.
. Kaitseliin ei pakku mingeid üllatusi, kuid ootasin seal näha Monaco Patrice Evrad. Ilmselt alustavas sellised nimed: Thuram, Silvestre, Gallas ja Sagnol, vähemalt minul.
. Aga teine vahetus kas Wiltord või Marlet oma panused paneks Marleti peale kuna mees on ilmselgelt tänavu rohkem mängida saanud ja pidi jääma Santinile silma, mis tähendab ilmselt seda, et mees on teine ründevahetus Emil.
Philippe Mexes\'i eemale jäämine polegi üllatus?
. Kaitseliin on aga ilmselt suhteliselt nõrk EMi vältel. Poolkaitse on aga minu arust suht hea, aga mõnedele jääb ikka alla. Ründeliin on aga selline suhteliselt kahtlane asi minu arust. Need on minu silmis sellised vennad, kes võivad teha supper mängu aga järgmine hetk võivad olla nagu kanad seal väljakul. Kuid Hollandi koondise puhul on probleem ilmselt koostöö.
Kommentaar