320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Replying to Topic \'EURO 2004\'

    Otto Rehhageli valitud Kreeka EM-koondis:
    VV
    Antonios Nikopolidis (Panathinaikos FC)
    Konstantinos Chalkias (Panathinaikos FC)
    Theofanis Katergiannakis (Olympiacos CFP)

    K
    Panagiotis Fyssas (Benfica FC)
    Ioannis Goumas (Panathinaikos FC)
    Traianos Dellas (AS Roma FC)
    Giorgos Seitaridis (Panathinaikos FC)
    Nikolaos Dabizas (Leicester City FC)
    Stylianos Venetidis (Olympiacos CFP)
    Mihalis Kapsis (AEK Athens FC)

    PK
    Pantelis Kafes (Olympiacos CFP)
    Theodoros Zagorakis (AEK Athens FC)
    Vassilios Lakis (AEK Athens FC)
    Angelos Basinas (Panathinaikos FC)
    Giorgos Georgiadis (Olympiacos CFP)
    Stylianos Giannakopoulos (Bolton Wanderers FC)
    Konstantinos Katsouranis (AEK Athens FC)
    Giorgos Karagounis (Internazionale FC)
    Vassilios Tsiartas (AEK Athens FC)

    R
    Dimitrios Papadopoulos (Panathinaikos FC)
    Themistoklis Nikolaidis (Club Atletico de Madrid)
    Angelos Charisteas (SV Werder Bremen)
    Zisis Vrizas (AC Fiorentina)

    Kreekast tean vähe. Niipalju võib ehk öelda, et üks võtmemängija on vv Nikopolidis. Nagu näha, on oodatult koondise kolm põhiallikat Panathinaikos, AEK ja Olympiakos. Nimede poolest tuntuimad mehed on minusugusele Dabizas, Karagounis, Tsiartas ja Papadopoulos.

    Lisan siia teemasse ka juba mõni aeg tagasi avalikustatud Inglismaa koondise, kes nädal aega laagerdab ja siis 1. juunil sõprusmängudega alustab:
    VV
    David James (Manchester City FC)
    Paul Robinson (Tottenham Hotspur FC)
    Ian Walker (Leicester City FC)

    K
    Gary Neville (Manchester United FC)
    Phillip Neville (Manchester United FC)
    Wayne Bridge (Chelsea FC)
    Ashley Cole (Arsenal FC)
    Sol Campbell (Arsenal FC)
    John Terry (Chelsea FC)
    Jamie Carragher (Liverpool FC)
    Ledley King (Tottenham Hotspur FC)

    PK
    Nicky Butt (Manchester United FC)
    Kieron Dyer (Newcastle United FC)
    Frank Lampard (Chelsea FC)
    Steven Gerrard (Liverpool FC)
    Paul Scholes (Manchester United FC)
    David Beckham (Real Madrid CF)
    Owen Hargreaves (FC Bayern München)
    Joe Cole (Chelsea FC)

    R
    Michael Owen (Liverpool FC)
    Emile Heskey (Liverpool FC)
    Wayne Rooney (Everton FC)
    Darius Vassell (Aston Villa FC)

    Viimaste juttude kohaselt olla ründaja Vassell hädas vigastusega. Pole võimatu, et neljandaks ründajaks saab seetõttu Tottenhami Jermain Defoe, kes 24. mängijana treeninglaagrisse kaasa läheb.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

    Kommentaar


      #92
      Replying to Topic \'EURO 2004\'

      Originally posted by mcnamara
      Viimaste juttude kohaselt olla ründaja Vassell hädas vigastusega. Pole võimatu, et neljandaks ründajaks saab seetõttu Tottenhami Jermain Defoe, kes 24. mängijana treeninglaagrisse kaasa läheb.
      Vasselli vigastus võib olla suitsukate, tegelikku põhjust uurib Henry Winter:

      Kieron Dyer will be replaced in England\'s Euro 2004 squad by Jermain Defoe if the Newcastle United player\'s noted cockiness upsets anyone at a training camp in Sardinia next week.

      Sven-Goran Eriksson\'s coaching staff are determined that behaviour levels going into Euro 2004 are high, and any hint of swagger from Dyer will see him left at home. Eriksson has until June 2 to make up his mind about Dyer before faxing his final squad list to UEFA.

      Defoe\'s inclusion in England\'s warm-up plans had appeared simply a precaution in case Darius Vassell\'s hamstring problem failed to ease. The real reason is that certain influential members of the England hierarchy hold serious misgivings about Dyer\'s personality, a point confirmed by the midfielder\'s excruciating performance in a BBC documentary last Sunday.

      Dyer, 25, was seen showing off his flash watch, boasting about fast cars, posing with wrestling stars and generally revelling in a playboy image. One senior England figure noted yesterday that Dyer should learn from the humility, grace and professionalism of Thierry Henry, the Footballer of the Year, who has more medals than Dyer has jewels.

      If Dyer wants to fulfil his undoubted talent and add to his 20 caps, he needs to tone down his act off the pitch. His employers, Newcastle, have grown exasperated with the skilful, injury-prone footballer\'s lifestyle. England admire Dyer\'s pace, touch and versatility but worry about his ostentatious image amongst a largely conservative squad.

      Eriksson is aware of the negative perception certain senior players have of Dyer. The video that announced England\'s Euro 2004 squad last Monday had to be edited four times because Eriksson vacillated between Dyer and Defoe. The Swede finally decided to give the Newcastle flier a last chance.

      Dyer\'s behaviour in training, at meal times and during team meetings, will be monitored from the moment the squad convene tomorrow, during the training-and-relaxation trip to Sardinia and then in Manchester for two pre-Portugal friendlies. His interaction with other members of the England squad will be scrutinised as will his attitude towards hotel and Football Association staff. Dyer is on trial.

      Kommentaar


        #93
        Replying to Topic \'EURO 2004\'

        Nii Völler nimetas täna 22 mängijat, kes esindavad koondist EMil. Üks koht on
        vakantne. Lõplikult peab meeskonna teatama 2. juuniks

        Väravavahid: Oliver Kahn (Bayern München), Jens Lehmann (FC Arsenal), Timo Hildebrand (VfB Stuttgart)

        Kaitsjad: Frank Baumann (Werder Bremen), Arne Friedrich (Hertha BSC Berlin), Andreas Hinkel, Philipp Lahm (beide VfB Stuttgart), Jens Nowotny (Bayer Leverkusen), Christian Wörns (Borussia Dortmund), Christian Rahn (Hamburger SV)

        Poolkaitsjad: Michael Ballack (Bayern München), Fabian Ernst (Werder Bremen), Paul Freier (VfL Bochum), Torsten Frings (Borussia Dortmund), Dietmar Hamann (FC Liverpool), Jens Jeremies (Bayern München), Sebastian Kehl (Borussia Dortmund), Bernd Schneider (Bayer Leverkusen)

        Ründajad: Fredi Bobic (Hertha BSC Berlin), Thomas Brdaric (Hannover 96), Kevin Kuranyi (VfB Stuttgart), Miroslav Klose (1. FC Kaiserslautern)

        Viimase mehe nimetab Völler hiljem. Selle koha peale pretendeerivad Lukas Podolski ja Bastian Schweinsteiger. Paremad võimalused on Podolskil. Kui ta arvataks meeskonda, oleks ta Völleri tõeline Jokker, mida kasutada teiste vastu. Kölni jalgpallurite vabrikust sirgunud Podolski on väga mitmekülgene tüüp. Ta on tõestanud end juba U19 meeskonnas, lüües 18 mänguga 16 väravat. Lisaks 10 kolli Bundesliga kevadringil. Sooritab väga häid ja väga tugevaid karistuslööke, mis aga väravavahtidele eriti meeltmööda pole, ta sooritab need vasaku jalaga. Viimati sai seda tunda laupäevases liigamängus Hertha vv Fiedler. Annab ka vasakult nurgalööke. Lisaks sellele on ta hea ka õhus. Temast võib tulla tänavuse turniiri tähti kohe kindlasti.

        Nii panin kahe tüübiga mööda. Lootsin, et Carsten Ramelow ikkagi osaleb EMil, kuid tema asemel on koondises Rahn. Ise arvasin, et ta ei saa EMil kaasa lüüa vigastuse süül. Tim Borowskit sel turniiril meeskonnas veel ei ole.

        Kommentaar


          #94
          Replying to Topic \'EURO 2004\'

          Wo ist Sebastian Deisler (on vist nii)? Hooaja lõpus on ta minu mäletamist mööda ikka Bayerni põhikoosseisu kuulunud enamasti ja ka nii mõnedki väravad löönud? Ons kunagisel talendil lootust rahvuskoondisesse naasta üldse?
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

          Kommentaar


            #95
            Replying to Topic \'EURO 2004\'

            Deisler on kindel koondise vend. Kuid teatavatel põhjustel, jätab ta eelseisva suurturniiri vahele. Bayerni põhis mängis peale 7 kuulist deprekat vist kaks viimast mängu ja Freiburgi vastu lõi ilusa kolli vasakuga.

            Kommentaar


              #96
              Replying to Topic \'EURO 2004\'

              Jah, Deisler on tõenäoliselt andekam mängija kui Ballack, kuid jääb alla vaimsete omaduste poolest, kus Michi tast üle on. Ka Bayernisse tulek oli Bastil väga raske ja alguses füüsiliste ja siis vaimstete probleemidega maadeldes pole ta pooltki oma potentsiaalist suutnud avada. Nii Bayerni kui Saksamaa fännid loodavad, et alates järgmisest hooajast on ta jälle endine ja 2006 aasta kodusel MMil üks Saksamaa säravamaid tähti.
              Kahju on ka minul Carsten Ramelowi mitte osalemisest. Mees kes on aegajalt eksinud keskaitsja kohal, kuid alati otsustavates mängudes kindel ja seda eriti MMil kaitsva poolkaitsjana. Ääretult külmavereline mängumees, kelle heale kaitsemängule lisaks on ka suurepärane madal ja kõrge sööt. Samad omadused pädevad Dietmar Hamanni kohta - sakslaste järgmine alternatiiv Jens Jeremias võib heal päeval olla platsi parim, aga tema keevaverelisus võib osutuda saatuslikuks. Tuleb arvestada, et on see hooaeg siiski päris vähe mänguaega põhikoooseisus saanud.Ka Kehl kandideerib sellele kohale, aga Dortmundi hooaja taustal on Völleri usaldus talle kahtlane. Frings saab arvatavasti siiski ääre, kuigi on ka keskel edukalt hakkama saanud. Frings on minu arvates Saksamaa stabiilseim ja parim mängija. Pikk vigastus peaks minu arvates isegi hästi mõjuma, sest sellest välja tulemiseks on tal nüüdseks piisavalt aega olnud. Teine, peaaegu sama hea mees on Schneider. kuna Deislerit pole koondises, siis vast Saksamaa enda jaoks on Schneider olulisem kui Frings. Ballack peab olema heas vormis - muidu tast kasu pole. Õnneks tundub, et vigastused on taandunud ja korralik treeninglaager äratab ta ehk jalule. Keskväljast sai palju räägitud, sest see on sakslaste trump. Kaitse võib see aasta olla küsitav ja rünnak on alati valulaps olnud.
              Kaitses on näha, et Novotny tahab juhtida vägesi ja kui tervis peab, siis talle sobiks see hiilgavalt. Kas Wörns suudab leida stiimulit, et end hiilgevormi ajada, seda saame näha. Poolikus vormis olevast Wörnsist jooksevad tippründajad mööda ja seda on õnnetu vaadata. Ja hooaja taustal vast ongi Novotny kõrvale tõenäolisem valik Baumann, kes on Werderi kaptenina eeskujulikult \"rohelisi\" meistritiitlini juhtinud. Pikk mees, õhus hiilgav ja mitte just kõige aeglasem.
              Ise eelistaks rünnakul vast Klose-Kuranyi paari, aga siin usun, et Völler teab paremini. Pole kerge siin korraliku kooslust ründesse leida.

              Kommentaar


                #97
                Replying to Topic \'EURO 2004\'

                Aramise sisuka analüüsi lugemine tänasel kaunil hommikul toob juba ootusärevuse hinge. Aga õnneks polegi EM enam kaugel.

                Shveitsi peatreener Jacob Kuhn on nimetanud 26-pealise seltskonna, kellest kolm niisiis veel välja praagitakse.

                VV
                Fabrice Borer (Grasshopper-Club)
                Jörg Stiel (VfL Borussia Mönchengladbach)
                Pascal Zuberbühler (FC Basel 1893)

                K
                Bruno Berner (FC Freiburg)
                Stéphane Grichting (AJ Auxerre)
                Bernt Haas (West Bromwich Albion FC)
                Stéphane Henchoz (Liverpool FC)
                Ludovic Magnin (SV Werder Bremen)
                Patrick Müller (Olympique Lyonnais)
                Remo Meyer (TSV 1860 München)
                Christoph Spycher (Grasshopper-Club)
                Murat Yakin (FC Basel 1893)
                Marco Zwyssig (FC Basel 1893)

                PK
                Ricardo Cabanas (Grasshopper-Club)
                Fabio Celestini (Olympique de Marseille)
                Benjamin Huggel (FC Basel 1893)
                Johann Lonfat (FC Sochaux Montbéliard)
                Johann Vogel (PSV Eindhoven)
                Raphael Wicky (Hamburger SV)
                Hakan Yakin (VfB Stuttgart).

                R
                Stéphane Chapuisat (BSC Young Boys)
                Alex Frei (Stade Rennais FC)
                Daniel Gygax (FC Zürich)
                Milaim Rama (FC Thun)
                Marco Streller (VfB Stuttgart)
                Léonard Thurre (Servette FC)

                Kõige tähelepanuväärsem nimi selles reas on kindlasti Stephane Chapuisat. See mees jooksis väljakule Tallinnas 16. augustil 1992, et mängida uue Eesti esimeses MM-valikmängus. Niisiis juba tosina aasta eest.
                Shveitsi võtmemehed on aga kahtlemata Liverpooli kiusaja sügisel 2002 Hakan Yakin ning Eindhoveni andekas Johann Vogel.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                Kommentaar


                  #98
                  Replying to Topic \'EURO 2004\'

                  Originally posted by rolandbu


                  Nii Völler nimetas täna 22 mängijat, kes esindavad koondist EMil. Üks koht on
                  vakantne. Lõplikult peab meeskonna teatama 2. juuniks

                  Väravavahid: Oliver Kahn (Bayern München), Jens Lehmann (FC Arsenal), Timo Hildebrand (VfB Stuttgart)

                  Kaitsjad: Frank Baumann (Werder Bremen), Arne Friedrich (Hertha BSC Berlin), Andreas Hinkel, Philipp Lahm (beide VfB Stuttgart), Jens Nowotny (Bayer Leverkusen), Christian Wörns (Borussia Dortmund), Christian Rahn (Hamburger SV)

                  Poolkaitsjad: Michael Ballack (Bayern München), Fabian Ernst (Werder Bremen), Paul Freier (VfL Bochum), Torsten Frings (Borussia Dortmund), Dietmar Hamann (FC Liverpool), Jens Jeremies (Bayern München), Sebastian Kehl (Borussia Dortmund), Bernd Schneider (Bayer Leverkusen)

                  Ründajad: Fredi Bobic (Hertha BSC Berlin), Thomas Brdaric (Hannover 96), Kevin Kuranyi (VfB Stuttgart), Miroslav Klose (1. FC Kaiserslautern)
                  Rahni asemel on koondises nüüd Christian Ziege

                  Kommentaar


                    #99
                    Replying to Topic \'EURO 2004\'

                    Hmm, see on tõenäoliselt keegi nimekaim, mitte see Christian Ziege, kes see hooaeg fantastilised 10 mängu spursi eest pidas ja enamus sellest normaalselt sakkis...
                    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

                    Kommentaar


                      Replying to Topic \'EURO 2004\'

                      Originally posted by vello99


                      Hmm, see on tõenäoliselt keegi nimekaim, mitte see Christian Ziege, kes see hooaeg fantastilised 10 mängu spursi eest pidas ja enamus sellest normaalselt sakkis...
                      Isegi loodan, et ei teki vajadust vanameistrit platsile saata ja kaasa saab ta vaid kogemuste eest, mida siiis noortele pingilt saab jagada. Kuigi, ma võibolla alahindan sakslaste legendaarset suurvõitluste eelset laagrit, mis ennegi on pannud vanu mehi jälle igasugu tsirkusetrikke tegema.

                      Kommentaar


                        Replying to Topic \'EURO 2004\'

                        Kyll Ziege veel täestab end!

                        Kommentaar


                          Replying to Topic \'EURO 2004\'

                          Kyll Ziege end tõestab

                          Kommentaar


                            Replying to Topic \'EURO 2004\'

                            Originally posted by vello99


                            Hmm, see on tõenäoliselt keegi nimekaim, mitte see Christian Ziege, kes see hooaeg fantastilised 10 mängu spursi eest pidas ja enamus sellest normaalselt sakkis...
                            Päris kummaline oli Völleri põhjendus, et Christian toob veidi elevust \"tsipa vaiksesse meeskonda\".

                            Aga tegelikult jääb üle vaid ahastusest pead vangutada ning loota kellegi Gary L.-i kuulsale ütlusele.
                            http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

                            Kommentaar


                              Replying to Topic \'EURO 2004\'

                              Mina ei muretseks Saksamaa pärast Saksamaa on vaieldamatu suurvõistluste meeskond. Tänane 7:0 Malta yle näitas muidugi ka et meeskond läheneb ideaalsele vormile. Eriti teeb head meelt Ballacki mäng(4 kolli). Kui Ballack on vormis ja meeskond ennast kokku võtab ngu tavaliselt on Saksamaa raudselt poolfinaalis ja miks mitte kaugemal?

                              Kommentaar


                                Replying to Topic \'EURO 2004\'

                                Ootame ära mängud natuke tugevamate Šveitsi ja Ungariga. Siis saaks juba midagi paikapidavat koondisest arvata. Amatööride üle saadud suureskoorilist võitu ei saa, ega tasu ületähtsustada, kui midagi see ikkagi peaks tähendama. Loodame, et meeste vormikõver läheb aina paremaks ja oleks tore kui naabrite puuri Ballack ja Co ilusasti täis tambivad. Ja eriti heameel oleks, kui \"jutupaunikute ja koomikute\" meeskonnast Tšehhist lihtsalt trammiga üle sõidetakse:P Holland on natuke teine teema. Heas vormis sakslaste vastu, on nad vaid statistid ja reamehed

                                Kommentaar

                                Working...
                                X