Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2022 play-offid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Aasta - kommentaar - reiting:

1998 - Ronaldo kaotas finaalis, kuivalt. Olin suur Brasiilia ja Ronaldo fänn. Pettumus (mänguliselt). 3/10
    2002 - Brasiilia võitis, kelle vastu mängisid? 7/10
    2006 - Zidane kaotas, jee. Lõpus oli draamat. 8/10
    2010 - Hispaania vist? 2/10
    2014 - Mannshaft. Vist olin õnnelik, et Messi ei võitnud. Finaalis draamat väga ei olnud, Argentiina ründajad olid puujalad? Turniir ise oli väga tore. 5/10
    2018 - Vormistamise küsimus Prantsusmaale. Nägi väravaid vähemalt? 3/10

2022 finaali scenario analysis:
    Mbappe või Messi löövad võiduvärava - finaali reiting 10/10! Ilus narratiiv!!

Kommentaar

Messi lööb lisaajal kellelegi peaga rindu. See oleks ka päris rets narratiiv.

Kommentaar

Ei jōua liigahooaega ära oodata. EMi vastu huvi 10x suurem kui MM vastu.

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust

1998 - Ronaldo kaotas finaalis, kuivalt. Olin suur Brasiilia ja Ronaldo fänn. Pettumus (mänguliselt). 3/10
          2014 - Mannshaft. Vist olin õnnelik, et Messi ei võitnud. Finaalis draamat väga ei olnud, Argentiina ründajad olid puujalad? Turniir ise oli väga tore. 5/10

Hea formaat.

1994 olin mingi 11. Olin rõlgelt Itaalia poolt, seetõttu tundus finaal imeliselt põnev ja kui Baggio mööda lõi, siis lubasin, et ei naerata enam kunagi. Lubadus pidas hommikuni. Tagantjärgi meenutatakse seda jube tuima ja igava finaaliga, kus kumbki mängida ei tahtnud. Samas, noh, lapsepõlve fenomen.

1998 sadas Võrus rõlget vihma, oli äiksetorm ja mingil põhjusel oli meil kodus ilgelt sitt toaantenn, mis võttis läheduses asuva mobiilmasti võnkeid sisse. Prantsusmaa võitu absoluutselt ei uskunud, aga lõpuks oli asi ikka õige cool. Kui mäng läbi sai, siis lasti Võrus ilutulestikku, aga ilmselt mingi Tivoli tuuri raames.

2002 finaali ma ei näinud. Ema oli mind munsterdanud kuhugi Soome maasikakorjajaks ja seal meile telekat ei võimaldatud, kuna me pidime iga päev tööd tegema. Rõve töö oli, finaal olla ka juust olnud.

2006 MMi puhul olen veidi kahtlev, et kumma poolt ma täpselt olin. Kui Itaalia lõi Saksamaa välja, siis olin rõlgelt Itaalia poolt. Kui Prantsusmaa lõi Portugali ja Hispaania välja, siis pigem olin nende vastu. Samas justkui kuskilt meenub, et pigem olin Prantsusmaa poolt. Finaal oli ka statistikat praegu vaadates "ilgem triikimine". Ja siis tegi Zidane enda hüvastijätu. Ses suhtes tundub, et suure hüvastijätuga finaali minevad mängijad üldiselt feilivad. Parim nali selgus hiljem, et kuna ma olin Soccerneti eelvaates ennustanud Itaalia võitu, aga ka muid tähtsamaid asju täpselt, siis võitsin kuskil ennustusvõistluses 1000 krooni, millega sai mindud Pärnusse. Foorumlane Taku tunnistas, et ennustused olid ikka ebareaalsed. Seejuures ei mäleta ka, et kui kaine ma finaali ajal olin.

2010 MMi finaali kainusastet ka ei mäleta, aga ilmselt olin meeldivalt vindine. Minu jaoks kõige meeldejäävam finaal, kuna siis olin veel Hispaania fanboy. Seetõttu arvasin, et minu kõrge hinnang on subjektiivne, kuid statistikat vaadates oli üllatavalt lahtine mäng. Need van Persie ja/või Robbeni läbijooksud olid ju kõvad.

2014 MM finaali puhul ennustasin Saksamaa võitu, aga normaalajal ja seetõttu oli lisaajal veidi ükskõik. Finaal ise oli üsna nüri, aga asja häda võis olla ka selles, et seda mängu võisin vaadata üsna mtime õlle pealt.

2018 finaalis löödi palju väravaid, kui kuna võitja oli niipidi ehk Prantsusmaa võitis, siis üks tulemuse mõttes igav finaal. Aga, jah, mäng oli lahtine. Pulli sai. Suurt ei mäleta.

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust

Hollandi koondis käitus 2010 finaalis sellise värdjakarjana, et Iniesta hiline võiduvärav mõjus ühe magusamana, mida näinud olen. Nende natuke analoogne kretiinitsemine praeguse turniiri veerandfinaali ümber tõi need toonased emotsioonid kohe meelde.

Kommentaar

1990 ja 1994 olid tõesti jõhkralt halvad finaalid.
              Ronssiottelu on alanud ägedalt.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Panen kas siis lühimeenutuse nähtud finaalidest:

1994: Kes teab millepärast, aga sai Itaalia poolt olla, mistõttu lõpptulemus oli muidugi pettumus, Mängust endast eriti midagi meelde pole jäänud, kuid Baggio penaltit mäletaks ka juhul, kui hiljem poleks seda uuesti näinud.

1998: Ei olnud tollane Prantsusmaa koondis mulle sümpaatne ja see kui liimist lahti Brasiilia Ronaldoga juhtunu järel finaaliks oli, kinnistas mulje, et liiga lihtsalt tuli neil kõik kodusel turniiril kätte

2002: Esimene MM-finaal, mille tulemuse üle rõõmustada sai. Saksamaa osas oli veel 90-ndatest mingid eelarvamused veel sees ning Brasiilia mängis päris nauditavat jalgpalli

2006: Eriti magus, arvestades kuidas 2000 EM finaal Itaalial prantslaste vastu käest ära libises.

2010: Nagu eelnevas postituses mainisin, tollase Hollandi koondise käitumine tegi nad üheks jälgimaks tiimiks viimase 30 aasta jooksul. Paratamatult jäi see mäng meelde ka Howard Webbi karjääri häbiplekina. Kuigi võrreldes tollase Barcelonaga mängis Hispaania koondis kohutavalt igavalt, siis oli nende puhul siiski tegu väga sümpaatse meeskonnaga, ning hiline võiduvärav vägagi magus.

2014: Argentina oli üsna keskpärane, kuid Messi ja di Maria vedasid neid rünnakul ja kuidagi jõuti finaali välja. Di Maria vigastuse järel oli selge, et Saksamaa võidu vääramiseks on korralikku imet vaja. Oli tegelikult üllatav, et finaal isegi lisaajale läks, kuid lõpptulemus oli siiski ettearvatav ja suuri emotsioone ei tekitanud.

2018: Nii mõnestki varasemast finaalist on rohkem mällu jäänud, kuid nagu eelnevgi lõppes ka see finaal ettearvatavalt favoriidi võiduga. Väravaid oli rohkem, kuid prantslaste võit eriti kahtluse alla ei sattunudki.

Kommentaar

Vartastisch
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Õnneks parem ja sümpaatsem tiim võitis. Maroko pidev 5-6 mängijaga kohtuniku agressiivne piiramine, Euroopa linnades märatsemisest rääkimata...hea meel Horvaatia üle!

Kommentaar

Kirjutaks siis ka ajaviiteks pikemalt lahti.

1982: Meeles on üpris episoodiliselt. Isa renditud värviline matkatelekas, mida sai puhkusereisi ajal vaadata, konflikt vanema vennaga Falklandi sõja tõttu, kus tema oli Argentiina poolt ja oli siis ka jalgpallis nende poolt. Aga finaal oli äge, sest toetasin itaallasi ja Itaalia võitis. 40-aastane Dino Zoff ja Paolo Rossi on muidugi peamiselt meeles.

1986: Seda turniiri jälgisin juba täiega. Maradona oli muidugi minu jaoks suur antikangelane ning finaalis sai toetatud sakslasi. On meeles, et võimalusi oli mõlemal ja olin väga pettunud, et sakslastel ei õnnestunud viiki hoida ning lasid vasturünnakust võiduvärava lüüa.

1990: Tollane jalgpall polnud eriti atraktiivne, palju keskenduti kaitsemängule. Turniiri jooksul oli mitu väga halba mängu ja nende hulka kuulusid nii Argentiina poolfinaal kui finaal. Kui 1986 toetus Argentiina laiemalt kogu meeskonnale, siis neli aastat hiljem peamiselt väravavahile ja Maradonale. Finaali otsustas lõpuks sakslastele antud üpris kahtlase maiguga penalt.

1994: Seda turniiri ilmestasid Rootsi ja Rumeenia. Finaali nad paraku ei jõudnud, seal ikka suured riigid. Itaalia ei olnud enam nii sümpaatne nagu kaheksakümnendatel, aga brassid mängisid ka väga kindla peale. Mäng oli Los Angeleses, meie aja järgi kuumal suvisel hommikupoolikul. Mõttetuvõitu 0:0 pusimine.

1998: See oli üks neid turniire kui sai inglastele tohutult kaasa elatud. Nooruke Owen ja Becks ja Macca ja kõik. Läks nagu tavaliselt ja edasi jättis üpris külmaks. Pigem olin brasside poolt, sest Ronaldo oli sümpaatne.

2002: Lõpuks Ronaldo turniir. Mängud jälle hommikupoole ööd ja hommikuti. Väga vähe on finaalist meeles.

2006: Lampsi ja Gerrardi ajastu suur võimalus pidi olema. Peamiselt on meeles minu ainus MM-i kogemus kohapeal Berliinis Brasiilia ja Horvaatia mängust. See oli äge. Finaalis polnud kumbki sümpaatne ja mäng ise on jälle vähe meeles.

2010: See turniir liikus kuidagi jäägitult Hispaania suunas ja oli tervikuna mulle ebasümpaatne. Hispaania võitis järjest kõik play-offid 1:0. Ka Robbeni ja Sneijderi Holland mulle ei istunud.

2014: Veidike hakkas jalgpall jälle atraktiivsemaks muutuma. Hispaania oli enne jälle suursoosik ja ma olin nii rahul, et nad välja kukkusid. Finaalist rohkem on meeles see sakslaste 7:1 brassidega, aga Argentiina vastu, kes jälle mängis jõhkralt ja koledalt, olin kindlalt sakslaste poolt.

2018: Tore turniir, mitu lemmikut mängis hästi, aga finaali ei jõudnud. Olin kindel, et prantslased võidavad ja nad mängisidki väga hästi.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kui Mbappe võidab teise MM tiitli, siis mis ta veel võitma peaks, et messi vs ronaldo arutelu ajaloo parima osas ununeks ja Mbappe sellesse arutellu lisanduks?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                          Kui Mbappe võidab teise MM tiitli, siis mis ta veel võitma peaks, et messi vs ronaldo arutelu ajaloo parima osas ununeks ja Mbappe sellesse arutellu lisanduks?
                          mõne Euroopa TOP4 liiga võite:
                          Messi: 10
                          Ronaldo: 7
                          Mbappe: 0

Meistrite Liiga võite:
                          Ronaldo: 5
                          Messi: 4

väravaid karjääri jooksul:
                          Ronaldo: 819
                          Messi: 791
                          Mbappe: 250

Kommentaar

Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
                            mõne Euroopa TOP4 liiga võite:
                            Messi: 10
                            Robaldo: 7

Meistrite Liiga võite:
                            Ronaldo: 5
                            Messi: 4

väravaid karjääri jooksul:
                            Ronaldo: 819
                            Messi: 791
                            Mbappe: 250
                            Palju Pelel neid Meistrite Liiga võite on? Või Maradonal?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Palju Pelel neid Meistrite Liiga võite on? Või Maradonal?
                              Pelé ei mänginud klubijalgpalli Euroopas (erinevalt Mbappest). Maradona paar kopsikut ikka võitis.

Kommentaar

Küsimus oligi, et mis ta veel saavutama peaks?
                                Võidab veel näiteks ühe EM tiitli? Ses osas, et Real Madridiga liitudes tulevad ilmselt mõned UCLid ka. Küll võidab neid liigasid ka. Väravate löömise tempos on ta enda vanuses Ronaldost ja Messist juba ees.

Kommentaar

Working...
                                X