Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - kaheksandikfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006 - kaheksandikfinaalid\'

Algselt postitas ethan
    Pallivaldamisprotsent on üks ületähtsustatumaid statistikute nämmutamiskohti, imho. Itaalia mängis olulise osa mängust vähemuses, muide. Iva on selles, et Austraalia rünnak oli surutud äärtele (olgu see pallivaldamis% palju ta oli) ning selle põhjal ütelda, et Itaalia keskväli oli olematu? Andestust, ma ei mõista seda. Aga ehk ei peagi.

Seda ka, et niisuguses suurturniiri staadiumis ei saa oodata \"loogikast tulenevat\" Itaalia kui tugevama domineerimist. Sellise pinge all, nagu suured vutiriigid on. No, sir! Itaalia hoidis kaitse tihedana, Austraalia ei ähvardanud väravat lüüa ka arvulises ülekaalus mitte ning Itaalia filosoofia (nõelata siis kui võimalus tuleb, võiduks piisab ka üheväravalisest paremusest) toimis hästi.
    Ma ei mõista hästi seda, millele tuginedes sa väidad, et Itaalia filosoofia hästi toimis. Kui mängu lõpus penalti väljameelitamine nende filosoofia põhipunkt oli, siis tõesti. Itaalia keskväli toimis hästi üksnes kaitsetöö seisukohalt. Kahtlemata on see oluline, aga ei võida mänge.
    Austraalia ründamine äärtelt oli igati loogiline, sest Bresciano ja Sterjovski näol olid neil seal kõige loovamad mängijad. Wilkshire ja Grella jäävad nendele kahele mänguklassilt selgelt alla.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
      Austraalia ründamine äärtelt oli igati loogiline, sest Bresciano ja Sterjovski näol olid neil seal kõige loovamad mängijad. Wilkshire ja Grella jäävad nendele kahele mänguklassilt selgelt alla.
      Läheb juba enese korrutamiseks. Grellast rääkides, ta on ju DMC - mis suhtes teda üldse Bresciano ja Sterjovskiga võrrelda? Täiesti erinevad mängijatüübid ju. Grella on omal positsioonil väga hea mängija. Wilkshire\'i puhul on mõistlik vaadata, mis liigas ta oma klubijalgpalli mängib. Muidugi jääb ta alla, seepärast ta polegi koondises põhimängija, vaid seda on Emerton, kes oli mängukeelu all.

Kommentaar

Muide mcnamara, kas punast kaarti nägid spordiuudistes? Mul kadus igasugune kahtlus ära, sest Brescianoga oli Materazzi puude väga minimaalne ning Bresciano hüppas Materazzi\'st praktiliselt üle hoopis.
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas ethan
          Läheb juba enese korrutamiseks. Grellast rääkides, ta on ju DMC - mis suhtes teda üldse Bresciano ja Sterjovskiga võrrelda? Täiesti erinevad mängijatüübid ju. Grella on omal positsioonil väga hea mängija. Wilkshire\'i puhul on mõistlik vaadata, mis liigas ta oma klubijalgpalli mängib. Muidugi jääb ta alla, seepärast ta polegi koondises põhimängija, vaid seda on Emerton, kes oli mängukeelu all.
          Ja ülaltoodu on ju justkui tõestuseks minu väitele, et Austraalia mängis täpselt nii, nagu mängijatevalik lubas ja oma koosseisulistest vajakajäämistest hoolimata viis mängu pidevalt Itaalia väljakupoolele.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Muide mcnamara, kas punast kaarti nägid spordiuudistes? Mul kadus igasugune kahtlus ära, sest Brescianoga oli Materazzi puude väga minimaalne ning Bresciano hüppas Materazzi\'st praktiliselt üle hoopis.
            Ta oleks muidugi pidanud laskma endale täie jõuga sisse sõita ja oma jalaluu murdma. Oluline on ju ikkagi itaallase tahtlik ja jõhker tegutsemine selles olukorras, mitte see, kui tugev või nõrk oli parajasti kontakt.

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas Jasper

Video siin-KINDEL PENALTI!
              Ma muidugi ei ole kõige objektiivsem mees, kuid juhin tähelepanu inimestele, kes vaevuvad kordust vaatama. Oneill selgelt olles juba olukorrast väljas tõmbab käe tagasi Grosso teekonnale ette. Tahtlik viga=penalti!
              Ma tõmbasin ka kunagi käega edasi-tagasi ja siis nimetatati seda onaneerimiseks mitte pendlaks.
              Hmm...et Neill onaneeris ja see õigustab viga? Ei. Ta ei onaneerinud vaid tõmbas käe tahtlikult ette, et segada Grosso läbiminekut. Puude. Penalt!
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Ma ei mõista hästi seda, millele tuginedes sa väidad, et Itaalia filosoofia hästi toimis. Kui mängu lõpus penalti väljameelitamine nende filosoofia põhipunkt oli, siis tõesti. Itaalia keskväli toimis hästi üksnes kaitsetöö seisukohalt. Kahtlemata on see oluline, aga ei võida mänge.

Khm, julgen enda kogemuse põhjal öelda, et Grella ei jää enda mänguklassilt Sterjovskile põrmugi alla. Vaielda sel teemal edaspidi on mõttetu, kuna tegemist on erinevate positsioonide esindejatega.

...ja ethanil on tõetera sees. Materazzi punane Itaalia mänguskeemi oluliselt ei muutnud. Ründemäng toetus enamjaolt Totti torkavatele avavate söötutele ja contrarünnakule.

Üldkokkuvõttes võib öelda, et Itaalia õnnestus selles, mida läkski jahtima. Kurb tõsiasi, et lõpliku vea tegi \"auväärt\" kohtunik.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Ta oleks muidugi pidanud laskma endale täie jõuga sisse sõita ja oma jalaluu murdma. Oluline on ju ikkagi itaallase tahtlik ja jõhker tegutsemine selles olukorras, mitte see, kui tugev või nõrk oli parajasti kontakt.
                  Matrix läks palli järgi, mitte jalgade. Bresciano tõstis pall Materazzist natukene enne üle, kui too peaaegu kohal oli oma taklinguga.
                  sigpic

Kommentaar

Ja ülaltoodu on ju justkui tõestuseks minu väitele, et Austraalia mängis täpselt nii, nagu mängijatevalik lubas...
                    Aga loomulikult mängis Austraalia vastavalt oma mängijate oskustele. Ma polegi vastu vaielnud sellele? Ma vastasin Su väitele, mille kohaselt Itaalia keskväli oli olematu.

...ja oma koosseisulistest vajakajäämistest hoolimata viis mängu pidevalt Itaalia väljakupoolele.
                    D\'oh. Itaalia mängis vähemuses. Ja kõik muu sinna juurde, mida ma juba rääkisin ning korrutada enam ei sooviks. Uus mäng juba hakkamas.

Las jääda.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Algselt postitas amority

Algselt postitas Jasper

Ma muidugi ei ole kõige objektiivsem mees, kuid juhin tähelepanu inimestele, kes vaevuvad kordust vaatama. Oneill selgelt olles juba olukorrast väljas tõmbab käe tagasi Grosso teekonnale ette. Tahtlik viga=penalti!
                      Ma tõmbasin ka kunagi käega edasi-tagasi ja siis nimetatati seda onaneerimiseks mitte pendlaks.
                      Hmm...et Neill onaneeris ja see õigustab viga? Ei. Ta ei onaneerinud vaid tõmbas käe tahtlikult ette, et segada Grosso läbiminekut. Puude. Penalt!
                      Kui keegi mulle sel hetkel otsa komistab?

Kommentaar

Vastus teemale \'MM2006 - kaheksandikfina

Algselt postitas ethan

aga Portugal on oma kuuemehelise umbkaitse ja kiirete sööstudega selge soosik poolfinaali.
                        Rannavolles võib-olla tõesti.
                        kas Portugal on praegu mingil rannavolle etapil veerandfinaali favoriit? kas seda m2ngitakse ka 6-6 vastu ja mismoodi sel alal umbkaitsega edu saavutada?

Itaalia mängis täiskoosseisuga täpselt sama mannetut mängu kui vähemuses.
                        seda jah, aga...
                        Austraalia rünnakud olid muidugi nii mannetud, et ka järgmised 90 minutit neile vaevalt väravat oleksid andnud.
                        t6esti, 2x15min lisaaega ja siis pendlad (1 asemel mitu) poleks sisuliselt midagi muutnud (eile jah, Portugali poleks vb lisaajaks j2tkunud)

aga- homme on hetkel eetrisolev Suvereporter ka tv.ee-s- MM on n6udnud ka Eestis esimese ohvri (naabrinaise arvates oli just see 1 surma p6hjustest)
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas amority
                          siis loomulikult sulle kui teiste ees onaneerijale a.k.a perverdile punane kaart

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

Algselt postitas ethan

aga Portugal on oma kuuemehelise umbkaitse ja kiirete sööstudega selge soosik poolfinaali.
                            Rannavolles võib-olla tõesti.
                            kas Portugal on praegu mingil rannavolle etapil veerandfinaali favoriit? kas seda m2ngitakse ka 6-6 vastu ja mismoodi sel alal umbkaitsega edu saavutada?

Itaalia mängis täiskoosseisuga täpselt sama mannetut mängu kui vähemuses.
                            seda jah, aga...
                            Austraalia rünnakud olid muidugi nii mannetud, et ka järgmised 90 minutit neile vaevalt väravat oleksid andnud.
                            t6esti, 2x15min lisaaega ja siis pendlad (1 asemel mitu) poleks sisuliselt midagi muutnud (eile jah, Portugali poleks vb lisaajaks j2tkunud)

aga- homme on hetkel eetrisolev Suvereporter ka tv.ee-s- MM on n6udnud ka Eestis esimese ohvri (naabrinaise arvates oli just see 1 surma p6hjustest)

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas Jasper

Algselt postitas amority

Algselt postitas Jasper

Kui sa alustaksid hetkel kui vastane sust möödub siis jah. Sõnaga vaata video üle(kui ei viitsi siis ole palun viisakas ja ära jaura) ja veendu, kuidas Neilli käsi liigub Grosso jalale ette. Grosso samalajal oleks võinud ka parema jalaga \"komistada\" Neilli teise käe ette aga seda suutis ta vältida, kuna see oli ilusti paigal.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas Karla

No täiesti uskumatu. Kuidas saab selline kohtunik mängu vilistada. Mille eest penalt? Mingi Fabio Grosso sugune imbetsill kukub Austraallasele otsa ja penalt. No pole sõnu. Vaadake kuidas see kohtunik kaarte jagas. Väike puude ja kohe kollane alati. Seda kohtunikku ei tahaks küll kunagi vilistamas näha. Kes Itaaliale vastu tuleb?
                                Grosso on nii jobu!
                                Rahune maha mees. Mida Grosso tegi? Kas Grossol oli vile suus ja ta vilistas penalti? Nagu ma ütlesin, ei olnud ei daiv, ega penalti. Grosso oleks kukkunud nii või naa. Kas ta ise aitas või mitte.
                                Grossol oli võimalus palli edasi mängida ja see tahanurka kihutada aga Neill oli ju nii ilusti pikali maas ees, et lausa patt oleks olnud mitte sinna otsa kõhukat visata.

Kommentaar

Working...
                                X