Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - kaheksandikfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006 - kaheksandikfinaalid\'

Algselt postitas kape4

Ma arvan, et kohtunik hakkas punase kaardi eest süüd tundma ja andis selle tõttu pendla.
    Täitsa võimalik muide
    Kui platsi keskel oleks sellise asja eest viga antud,poleks ilmselt keegi vaielnud.Kastis tahaks vähe rängemat viga näha.Kahju muidugi Austraaliast,tegelt ei tohiks selline pennal asja otsustada ja selles mõttes oleks lisaaeg olnud loogilisem...ja äkki kohtunik arvaski,et itaallased ei kesta nii kaua tema eemaldamise tõttu,pigem lõpetan ära mängu.Samas,miks peaks kohtunik erapoolik olema,vilistas ilmselt samuti nagu me kõik algul nägime.Kuid kui ta kordust näeb,jätaks ka ilmselt andmata...
    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas mcnamara
      Simon Barnesi kauni sõnademängu tasemele ei jõua siiski kunagi ükski Eesti väljaanne:
      So there it was, a rainbow arc in the vertical plane added to a sharp left-hand curve in the horizontal plane. The result was a perfect piece of spherical trigonometry, scraping the near post at exactly — but exactly — the point where Beckham wanted it. Again a Beckham Special was the difference between winning and losing, between being a part of the continuing World Cup story and coming to a full stop.
      Mingi guardiani totaaljura jälle? Arvata võib.
      Oh ei. See oli Guardiani verine vaenlane The Times hoopis. Aga sinu esindatavat väljaannet terasemalt vaadates võib tõesti uskuda, et Sun juba märksa südamelähedasem lugemismaterjal.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19

Samas,miks peaks kohtunik erapoolik olema
        Ja Moggi ütles, et tema loobub. Paistab, et ei loobunud vaid liikus hoopis kõrgemale tasandile
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Krt päris, huvitav saab olema. Aga see 0:0 seis on täitsa loogiline kahe võrdse meeskonna vahel. Mõlemad väga ettevaatlikult mängisid mängu ja eriti suurte jõududega ei rünnatud kah. Ja kaitseliin on ka neil mõlemil kindel. Ohtlikumad võimalused olid kahjuks esimesel poolajal. Teine poolaeg oli selline mõttetu palliveeretamine. Vaatame siis, kes suudavad külma närvi säilitada

Kommentaar

Peale kogu seda kamarajura, tuli Sveitsi vs Ukraina mängus täiesti ootamatult parim kohtuniku sooritus siin MMil.

Kommentaar

Lahe. Tuttu. Ukraina. Ülla-ülla. Tublid.

Kommentaar

Uskumatu penaltiseeria. Kolm lööki ja mitte ükski väravasse. See Milevski lõi küll väga aeglase palli sisse. Julgust poisil. EI noh mina olen väga rahul, et Ukraina edasi sai. Väga äge.
                Ja mina olen ka kohtunikuga väga rahul.

Kommentaar

šveitslased läksid küll närvidega alt.Sellised pendlad,et anna olla.Hohollide teine pennal oli tase.
                  Kiiev Blohhinogradiks.
                  Iseasi kas Itaaliale vastu saavad aga lootma peab.
                  Nesta vigastatud ja Materazzi punasega väljas,keda nad sinna kohale nüüd panevad-keda on panna?
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Klassikaline näide diskussiooni \"Penaltid - hasartmäng või oskusmäng\".
                    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Nesta vigastatud ja Materazzi punasega väljas,keda nad sinna kohale nüüd panevad-keda on panna?
                      täna Matrixi asemele toodu Barzagli vast alustab kui Nesta terveks ei saa. Nesta puhul pakuks 50-50 et mängib

Kommentaar

Justkui deja vu EM-finaalturniirist kahe aasta eest oli see mäng. Ettevaatlik, ettevaatlik, ettevaatlik - nagu see Euroopa jalgpall nii tihti kipub tänapäeval olema. Mõlemad üritasid siiski veel lisaajal õige pisut. Au neile selle eest. Aga põhimõtteliselt mõtlesin terve mängu jooksul, et need kaks seal on oma peamise eesmärgi siin saavutanud ja nüüd?
                        Shveitsi penaltid olid ühed hullemad mida kunagi näinud olen. Üks kord latti ja kaks õnnetut veeretamist värava keskele.
                        Ukraina on veidi huvitavam vastane itaallastele kui shveitslased. Vähemalt on neil Shevchenko kaitset terroriseerimas. Loodan, et see noor Milevski saab veidi rohkem mängida, tundub põnev tüüp olevat.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

No Sheval peaks veerandfinaalis motivatsiooni jaguma küll . Päris hea meel ukrainlaste üle, Šveits oli täna paras pettumus. Kiidaks samuti kohtuniku tööd, lasi meestel rahulikult mängida, vilistas ära, mida vaja, ega paistnud ise silma, nagu ongi ju tavaliselt kõige parem.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas v6hiv66ras

Vana tõde, et südametunnistust neil pole ja kõigi käepäraste vahenditega üritatakse mäele jõuda. Võibolla ongi parem et Itaalia nüüd kaugele jõuab ja turniiri ära võidab, jätkates oma \"fair play\" temaatikat, siis peaks Fifa mingid sanktsioonid sellise antijalgpalli edu vastu päevakorda võtma.
                            Kellele sa sel MM-il pöialt hoiad? Otsingust näen, et sa Inglismaa all kõvasti postitanud. Nemad on meile kindlasti ründemängu oma parimas olekus näidanud...

Ja enne, kui sa teiste inimeste südametunnistusele koputama lähed siis võta teadmiseks, et dive on osa mängust. Vaid jalgpalli alal üli alaarenenud riigid ei kasuta seda võimalust. See on taktika. Mida sa teeks juhul, kui sul on võimalus kerge kukkumisega saada võimalik penalti või vaadata, kuidas palli kaotad? Teades, kui palju kaalul on sa ei hakkaks kõhklema ka. Ma loodan, et sa võtad oma idiootsed sõnad tagasi...

PS! Ainult itaallased on meisterujujad.... Mulle ei meeldi, et dive\'de eest asju antakse, aga paraku on see nii ning tuleb lihtsalt kaasa minna rongiga. Muidu ei võida sittagi. Kui just Brasiiliaga tegu pole...

Aga uskuda võib palju ning mina usun, et Grosso ei kukkunud meelega, kuid mis päriselt kavas oli teab ainult tema ise.
                            sigpic

Kommentaar

Kui korgid ees jalga tuled siis kindlasti ei vääri punanst kaarti ja seda veel ründajat maha võttes oma kasti ees.

Oh teid ITA poisse te olete ikka kõik nii sinisilmsed. Ahjaa muidugi te olete igas mängus alati teravamad ja kontrollite mängu.

Tõesti poolik on teil ka hea ju. Kolm meest kasti ees ja voila maailma eliit kohe.

Teie tulihingelisem toetaja.

Kommentaar

Vastus teemale \'MM2006 - kaheksandikfina

PraS, pole juba ammu selle eest punaseid antud. Sellised taklamised on viimasel ajal kollasega lõpenud ning seda ka juhul, kui ka niidetud mängija ikka valusa hoobi saab, mida Bresciano siiski ei saanud. Aga kohtunik langes Materazzi maine õnge ilmselt. Ja samamoodi on selle õnge langenud mitmed teised inimesed. Lugesin just, et kogenud endine rahvusvahelise tasemega kohtunik ütles mängu kommenteerides, et see ei olnud kaugeltki punane.

Muideks, mina kaitsen Matrixi. Itaaliast oleks mul ilma temata suht suva, eriti kui meeskonna kapten on selline mees nagu Fabio Cannavaro.

Hiline Edit: Muideks, ma ei viitsi enam sel teemal rääkida, sest põhimõtteliselt käib suur lausete kordamine.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X