Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui ajakirjanik küsis, kas Argentina alustab Mariano Andujari, Javier Zanetti, Nicolas Otamendi, Sebastien Dominguezi, Gabriel Heinze, Maximiliano Rodriguezi, Javier Mascherano, Juan Sebastian Veroni, Jesus Datolo, Lionel Messi ja Carloz Teveziga, vastas Maradona, et tõesti see algkoosseis peaks väljakule jooksma.
    Keegi kihla tahab vedada? Ma pakun 3:0 Brasiiliale. Mida kaitset??

Kommentaar

Mul on eelmised õlled peaaegu otsas, niiet võiks vedada küll. Samas kui sa imekombel võitma peaks siis on mul jube raske sulle õlled koju kätte toimetada...

Niiet ma pakun sellist diili... Kui BRA võidab, kannan mina sulle miskise 20 õlle raha pangaarvele. Kui ARG võidab organiseerid sa mulle 20 pudelit Saku Kulda koju (Tartu) kätte.

Ja kui viiki jääb siis hakkan mina Lazio fänniks ja sina homoabiellud Taneliga.

Kommentaar

10 x 15 krooni = 150 ning minu poolt ka pangaarvele. Kokku lepitud sel juhul.

Kommentaar

diil. Pärast joon sellest 10st õllest Teveze ilusaks

Kommentaar

Üsnagi harukordne juhus mängus Ukraina-Andorra. Eriti kaks viimast

73' [3 - 0] A. Shevchenko (pen.)

90' [4 - 0] A. Milevsky (pen.)

90' [5 - 0] E. Seleznyov (pen.)

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
              Üsnagi harukordne juhus mängus Ukraina-Andorra. Eriti kaks viimast

73' [3 - 0] A. Shevchenko (pen.)

90' [4 - 0] A. Milevsky (pen.)

90' [5 - 0] E. Seleznyov (pen.)
              fifa.com näitab:
              Andriy YARMOLENKO (18')
              Artem MILEVSKIY (45'+2, 90'+1 PEN)
              Andriy SHEVCHENKO (72' PEN)
              Yevgen SELEZNOV (90'+5)

Kommentaar

Lätil siis ülihea võimalus jällegi finaalturniirile pääseda. Praegu tabelis kolmandal kohal 13 punktiga. 13 punkti on ka teisel kohal oleval Kreekal ning esimesel kohal Šveits 16 punktiga.

Kommentaar

Portugal oma elu lihtsaks ei tee. Lorenzo ehk edastab sealseid meeleolusid.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                    Kas Argentiina talentide arv on tõesti kokku kuivanud, et peale kümne aastast vaheaega Palermo taas koondisesse kutsutakse ja keegi 36-aastane kaitsja brasside vastu debüüti läheb tegema, või on Maradona lihtsalt aru kaotanud?
                    pakun viimast
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                      Portugal oma elu lihtsaks ei tee. Lorenzo ehk edastab sealseid meeleolusid.
                      realistid eriti ei looda et edasi saadakse, kuid viik ei olnud ka maailma lõpp veel
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

...Eesti eelmine vastane Brasiilia hävitas taaskord argentiinlased ..sedapuhku siis ka nende endi kodus 3-1!!!! Ja on MMil. Nagu neile omane - kui ikka t¨sine vastane siis mängitakse hoopis teisiti kui s¨pruskohtumistes kääbustega ....
                        Kes mängu nägi see vïks seda ka kommida kuna ise sel mängu ajal juba lennujaamas et omadele Hispaaniasse järgi kimada....
                        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          diil. Pärast joon sellest 10st õllest Teveze ilusaks
                          Tevez jääb vist koopameheks edasi.

Kommentaar

Taburett Diego tagumiku all väriseb juba tasapisi. Hetkel ollakse neljandad ning septembris/oktoobris on aeg hakata punkte koguma, mil on vastasteks Paraguai (võõrsil), Peruu (kodus) ja Uruguai (võõrsil). Panuseid piisab.

Kommentaar

Diego nimega tekib küsimus, et miks Brasiilia Diego enam koondisse ei mahu?
                              Werderi ja ka juba Juve eest on väga hästi mänginud aga koondisesse mahtus viimati pea aasta tagasi.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                                Diego nimega tekib küsimus, et miks Brasiilia Diego enam koondisse ei mahu? Werderi ja ka juba Juve eest on väga hästi mänginud aga koondisesse mahtus viimati pea aasta tagasi.
                                Hea küsimus, kuid siiamaani Dunga on eelistanud Kakat ja Robinhot ründavate poolkaitjatena. Kuid kaldun arvama, et koondisekutse pole just kuigi kaugel. Juventus on Brasiillias traditsiooniliselt äärmiselt kõrgele hinnatud ning kui mehike jätkab samasuguses vormis, kui hooaja alguses, saab ta kindlasti shanssi MM-pileti lunastamiseks. Seda pooldab seegi asjaolu, et Diego on Itaalia meedias saanud hulganisti kiitust ka enda kaitsetöö eest, mis pole just kõikidele ründavatele poolkaitsjatele omane ...ja nagu teame, Dunga pooldab hea töömoraaliga mängumehi.

Kommentaar

Working...
                                X