Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Iirimaa-Prantsusmaa
    Portugal-Bosnia
    Kreeka-Ukraina
    Venemaa-Sloveenia

Need paarid siis play-offis. Esmapilgul Venemaa sai siis kõige kergema eeldatava vastase, samas kui Portugal sai just Bosnia, keda nad kõige rohkem pelgasid. Prantslaste duell iirlastega tuleb ka ehk huvitav, kuigi favoriit vist selge, samas kui kõige võrdsem paar tundub olema just Kreeka-Ukraina.
    Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
      Iirimaa-Prantsusmaa
      Oleks võinud juba ette vanduda, et Prantsusmaa. Ja teine mäng otse loomulikult Pariisis. Fantastique.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Prantslaste duell iirlastega tuleb ka ehk huvitav, kuigi favoriit vist selge
        Iirimaa jah. Või noh, okei, mingi tähtede seis võib just sobivaks osutuda Domenechi jaoks sel päeval.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
          Iirimaa jah. Või noh, okei, mingi tähtede seis võib just sobivaks osutuda Domenechi jaoks sel päeval.
          Pidasin silmas Les Bleusi. Nägemata küll sekunditki ühestki iirlaste selle tsükli mängust tuleb neile au anda saavutuse eest läbida kogu valiksari kaotuseta (Hollandi, Hispaania, Itaalia ja Saksamaa kõrval).

Kui lisada kogenud Trappatoni taktikaline vaist ning itaallastest treenerite alatine oskus prantslaste vastu skeeme koostada, siis mine tea.
          Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Kui lisada kogenud Trappatoni taktikaline vaist ning itaallastest treenerite alatine oskus prantslaste vastu skeeme koostada, siis mine tea.
            Miskipärast ma eriti ei usu iirlaste shanssidesse. Kuigi jah, kui meenutada eelmise MM-i valiktsüklit, siis tollal vahe ei osutunud just kuigi suureks: Pariisis palliti 0-0 ning Dublinis külalised napsasid Henry väravaga 0-1 võidu.

Kuigi nii üldpildis mängupaarid jätavad allakirjutanu suhteliselt erapooletuks, endast sümpaatse mulje jätnud Bosniale sooviks siiski edasipääsu. Kõik eeldused selleks on vähemalt olemas.

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
              No Austraalia läks minuarust just seepärast Okeaaniast ära, et vältida L-Ameerika võistkondi.
              pigem, et vältida play-offi kui sellist, kuhu ka Okeaania-gruppi v6ites alati satuti, samas Aasiast saab edasi terve pinu meeskondi, (kelle hulka Austraalia praegu kindlalt platseerub) kelledest kehvematest (a la Hiina&S-Ar totaalne flopp 2002 kodumeeskondade Jpn&Kor edu k6rval) pole MMil asja
              (samas ei antud finaalturniiril osalejate arvu 24lt 32le suurendades Okeaaniale eraldi kohta)

kas 5. koht ei mängigi enam Okeaaniaga?
              '98MM play-offis madistati ju nt Iraaniga,
              kes finaalturniiri alagrupis saigi oma "lemmiku" USAga kohtuda
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Iirima võidab selle duelli.
                Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Inglismaa ja võidabsee oli hea joke,,Portugal on tugevalt alla käinud,,VÕIB-OLLA juhtub see hooaeg isegi asi mida olen ennemgi kartnud - nende rekord,et nad on A I N U K E tiim maailmas kes on play-offidest IGAKORD edasipääsenud võib see aasta katkeda;(sellessuhtes,et alagrupist edasipääsemine,,nääääääähh seal on lihtsalt õnnepeale vaja loota,et nõrgad kaaslased oleksid....Minu arvamus esikolmiksu on järgmine:

1)Argentiina
                  2)Brasiilia
                  3)Hispaania

Kommentaar

aga kui vaadata siis play-off paare siis võtame järgmiseks ette Portugal-Bosnia

pole mõtet vist isegi pakkuda....90-10le et Portugal võidab

Kommentaar

Inglismaa ja võidabsee oli hea joke,,Portugal on tugevalt alla käinud,,VÕIB-OLLA juhtub see hooaeg isegi asi mida olen ennemgi kartnud - nende rekord,et nad on A I N U K E tiim maailmas kes on play-offidest IGAKORD edasipääsenud võib see aasta katkeda;(sellessuhtes,et alagrupist edasipääsemine,,nääääääähh seal on lihtsalt õnnepeale vaja loota,et nõrgad kaaslased oleksid....Minu arvamus esikolmiksu on järgmine:

1)Argentiina
                      2)Brasiilia
                      3)Hispaania

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
                        1)Argentiina
                        2)Brasiilia

Unistada ju võib.
                        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

ma ei usu et inglismaa võidab. kui vaadata ajalugu siis pole inglismaa euroopa meistriks kordagi tulnud ja jalgpalli sünnimaa on mm võitjaks tulnud ainult ühe korra. poolfinaali nad ma usun pääsevad.

1.holland
                          2.brasiilia
                          3.elevandiluurannik
                          4.inglismaa

Kommentaar

Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
                            ma ei usu et inglismaa võidab. kui vaadata ajalugu siis pole inglismaa euroopa meistriks kordagi tulnud ja jalgpalli sünnimaa on mm võitjaks tulnud ainult ühe korra. poolfinaali nad ma usun pääsevad.

1.holland
                            2.brasiilia
                            3.elevandiluurannik
                            4.inglismaa
                            Ja kui vaadata ajalugu, siis mitu korda on Holland MMi võitjaks tulnud? Tiptop argumentatsioon küll...

Kommentaar

Ajalugu pole eriti mõtet vaadata jah. Üllatusi on jalgpallis palju ja ma arvan, et ka sellel MMil näeme üllatusi ja üheks üllatajaks on Portugal, keda mina MMi võitjaks pakun. Siiamaani on Portugal väga mannetuid mänge teinud valikturniiril, aga kui aus olla, siis miks nad oleksid pidanud üldse paremini mängima? Kui oli vaja hästi mängida, siis nad mängisid. Oli ju seis neil väga kriitiline ja paljud kandsid juba maha neid, aga kohe kui nad kriitilisse seisu jäid, hakkasid nad palju paremini mängima ja tulemuseks oli saamine playoffi. Playoffis on neil ka vaja head mängu teha ja olen üsna kindel, et seda nad teevadki ja näitavad, milline tase neil tegelikult praegu on. Pakun, et MMi lõppseis esineljas on selline:

1. Portugal
                              2. Hispaania
                              3. Brasiilia
                              4. Saksamaa

Kommentaar

Ei usu mina sinu juttu.

Portugal ei pruugi üsna tõenäoliselt MMile pääsedagi, kui sina pakud Portugali MM'i võitjaks..
                                Igatahes ise siiralt loodan, et Bosnia võidab.
                                Mitte sellepärast, et ma vihkaks Portugali vms, vaid sellepärast, et Bosnia on minu 4. lemmik jalgpalli koondis Prantsusmaa, Horvaatia, Saksamaa järel.
                                Ela ja tunne, et elad
                                see on kõige lihtsam
                                filosoofia, mis toimib
                                sule silmad ära vaata
                                tagasi, hinga sügavalt ja
                                hüppa üle iseenda varju
                                tule koos minuga.

Kommentaar

Working...
                                X