Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Eelduste kohaselt, tuleb kellelgil L-Am'st kerge jalutuskäik.
    Jah, Mehhiko rikkus ära intriigi, kui Svenile kinga anti. Muidu võiks sellest paarist veel päris vihane andmine tulla. Kuigi usun, et ka Honduras, Wilson Palaciose ja Suazo juhtimisel, võib heal päeval üllatusvõimeline olla.

Kommentaar

Epic, oled nii kindel, et Costa-Rica suudab USA-d võita?

Muideks, Norra võimaluste kohta:

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        Epic, oled nii kindel, et Costa-Rica suudab USA-d võita?
        Seda muidugi ei saa välistada, kuna jänkid on kindlalt edasi, aga minu teooria põhineb sellel, et Honduras ei saa El Salvadorist, kes on kodus üpris kõva pähkel puremiseks, jagu. Ei saanud ju kumbki suur, ei USA ega Mehhiko, sealt võitu.

Kommentaar

Norra ei vääri minu hinnangul kindlasti play-off kohta, sedavõrd kehva jalgpalli on mängitud sel valikturniiril.
          Küsimusi kolmapäevaks on siiski jäänud. Euroopas eelkõige Sloveenia või Slovakkia. Sloveenia pääs otse MM-ile oleks omamoodi saavutus, olid nad ju loosimispottides tshehhidest, poolakatest ja slovakkidest madalamalt hinnatud. Aga tõenäoliselt säilib praegune järjestus, nagu ka Shveitsi juhitavas grupis.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Tom Henning Ovrebo tegi seda jälle, seekord siis meie kuuevarbaliste sõpradega. Esimene kreeklaste värav oli sulg, ok see oli teise abi viga rohkem. Kus ta selle pendla välja võlus, ei olnud nagu väga midagi seal (vähemalt videokordused olid sel juhul vale nurga alt). Kolmas Kreeka värav, siuke 50-60 olukord, oleks võinud ka väravavahile tehtud veaks vilistada.

Kommentaar

Oli alles mäng Argentiinas. Viimasest 15 minutist oli raske midagi aru saada. Ja siis need 2 väravat 90' minutil. Ega 2-2 polnud kaugel, kui keegi Peruust latti lõi keskjoonelt. Lõpuks oleks võinud penalti olla, kohtunik aga vilistab lõpuvile.
              Suurt emotsiooni sisaldav väike pilt ka siia Argentiina päästeinglist tol õhtul :

Martin Palermo

Kommentaar

Oli alles mäng Argentiinas. Viimasest 15 minutist oli raske midagi aru saada. Ja siis need 2 väravat 90' minutil. Ega 2-2 polnud kaugel, kui keegi Peruust latti lõi keskjoonelt. Lõpuks oleks võinud penalti olla, kohtunik aga vilistab lõpuvile.
                Ja see keskjoonelt lattilask oli isegi läbi väravavahi näppude, sest seejärel anti nurgalöök ju.

Kommentaar

Boliivia-Brasiilia mängu ei näinud küll, aga kuidas see brasside liikumine seal oli?
                  Mäng küll suurt tähtsust ei omanud.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                    Boliivia-Brasiilia mängu ei näinud küll, aga kuidas see brasside liikumine seal oli?
                    Mäng küll suurt tähtsust ei omanud.
                    Mäng oli ääretult tuim. Olin ka ise väsinud eelmisest päevast ja seetõttu oli ka kommenteerida väga raske. Ühesõnaga üks igavamaid mänge, mida ma kommenteerinud olen.

Kommentaar

Suhteliselt raiuv.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                        Norra ei vääri minu hinnangul kindlasti play-off kohta, sedavõrd kehva jalgpalli on mängitud sel valikturniiril.
                        Küsimusi kolmapäevaks on siiski jäänud. Euroopas eelkõige Sloveenia või Slovakkia. Sloveenia pääs otse MM-ile oleks omamoodi saavutus, olid nad ju loosimispottides tshehhidest, poolakatest ja slovakkidest madalamalt hinnatud. Aga tõenäoliselt säilib praegune järjestus, nagu ka Shveitsi juhitavas grupis.
                        ise pakuks, et Sloveenia võidab alagrupi Slovakkia eest.
                        On ju Slovakkia teinud väga kehva valikturniiri lõpu, ning võõrsil Poolat lüüa, ei ole mitte kerge ülesanne
                        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Kui valus 90. minut praegu soomlastele. Juhiti peaaegu terve mängu jooksul ja siis selline pall võrgust tarvis välja võtta.
                          Saksamaa mäng kuni 80. minutini oli muidugi kohutav, see meeskond küll lähimal ajal suurturniiridel midagi korda ei saada, juhul kui mõnd asjalikku venda pukki ei tooda.
                          Sain ma aru et ka Litmanen otsustab nüüd siis lõpuks putsad varnad riputada?

Kommentaar

Vastupidiselt ekspertide arvamusele sõidab Slovakia otse MM-ile.
                            Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Ja viimane grupi võitja oli siis Śveits, kes võib oma kohvreid hakata Lõuna-Aafrikasse pakkima.

Teised kohad said siis Portugal, Venemaa, Prantsusmaa ja Kreeka, kes saavad 19 oktoobril peetaval loosimisel asetuse. Neile tulevad asetamata koondiste hulgast vastu Bosnia, Sloveenia, Iirimaa ja Ukraina.
                              Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                                see meeskond küll lähimal ajal suurturniiridel midagi korda ei saada, juhul kui mõnd asjalikku venda pukki ei tooda.
                                Sellele ma vaidleksin vastu. Saksamaa suudab tavaliselt alati olukorrast maksimumi võtta, olgu se siis võit või viik. Pealegi on Saksamaa selline suurturniiride võistkond ka.

Kommentaar

Working...
                                X