Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2010
Collapse
X
-
Noh finaalmängudes vist väga palju seda pininat pole, sest mus manner liiga rott et mingid neegrid saaksid oma paska seal puhkuda... MUIDEKS avastasin sellise SMS teenuse, isa olen juba kasutanud.Kui oled kodust eemal vms ja tahad kiirelt päeva tulemusi teada, saada sõnum INFO(tühik)JALGPALL numbrile 1311 ja saadki kätte.Sõnumi hind on 5kr ja tasu on ühekordne !
Arvasin, et on bullshit aga väga hea.Nüüd kui matkal vms millalgi saab kasutada
Kommentaar
-
SMS-iga tulemused, 5KROONI ! ! !
Noh finaalmängudes vist väga palju seda pininat pole, sest mus manner liiga rott et mingid neegrid saaksid oma paska seal puhkuda... MUIDEKS avastasin sellise SMS teenuse, isa olen juba kasutanud.Kui oled kodust eemal vms ja tahad kiirelt päeva tulemusi teada, saada sõnum INFO(tühik)JALGPALL numbrile 1311 ja saadki kätte.Sõnumi hind on 5kr ja tasu on ühekordne !
Kommentaar
-
Algselt postitas VonAmos Vaata postitustNoh finaalmängudes vist väga palju seda pininat pole, sest mus manner liiga rott et mingid neegrid saaksid oma paska seal puhkuda... MUIDEKS avastasin sellise SMS teenuse, isa olen juba kasutanud.Kui oled kodust eemal vms ja tahad kiirelt päeva tulemusi teada, saada sõnum INFO(tühik)JALGPALL numbrile 1311 ja saadki kätte.Sõnumi hind on 5kr ja tasu on ühekordne !
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustsuunaksin tähelepanu asjaolule, et siiamaani (enne serbia-ghaana mängu) pole ükski ründaja väravat löönud.
Kommentaar
-
cyan sai esimese ründajana värava kirja, aga mängust endiselt tühjus.
ja ma ei saa aru, mis kuradi konservatiivsus see lokkab - miks mitte võtta esimses mängus risk, mida saaks siis perssemineku korral järgmise kahe mänguga paigata, mitte, et vägistame selle esimese mängu viigi peale ja siis võtame kokku ennast või mida iganes nad enda peas mõtlevad.
vuvuvuvuvuvubzzzzzzzzzzzelade kohta on juba mingi protest tulnud, võiks need raisad ära bännida küll. mind personaalselt väga ei sega, veel, aga kardetavasti tahaks juba juuni lõpus kirve või püssi järgi haarata.
värav per mäng asja kohta, et küll põhja-korea arvelt see number õigeks kõmmutatakse.
seda tahtsin ka öelda, et ma annaks praeguse seisuga tiitli lõuna-koreale.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
värav per mäng asja kohta, et küll põhja-korea arvelt see number õigeks kõmmutatakse.
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustseda tahtsin ka öelda, et ma annaks praeguse seisuga tiitli lõuna-koreale.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postituststat of the day
ja Sloveenia viiest Euroopa satsist samuti
(siin teevad sakslased vast paranduse)
viike on ka muidugi mitu olnudGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustPole küll tabel kõikide mängudega ja suurem asi kunstiteos aga tegin enda arvutile tausta selle ja järgmise nädala mänguaegadega ehk keegi soovib veel kasutada.
1280x1024px http://img708.imageshack.us/img708/4...11280x1024.jpg
1680x1050px http://img375.imageshack.us/img375/8...11680x1050.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas pall17 Vaata postitustKas Eestist on ka võimalik kusagilt vuvuzelasid saada?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas kardo Vaata postitustveits teemaväline küsimus aga mis fondiga sa tegid selle taustapildi ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar